videa
+26
fialmi
n.i.k.y
AlenkA
Lu_cy
Gela
Fabiola
mišule
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Pet
Katík
Kokos(ka)
Barča
TyNuSa
Kitty
Domulka
2Lidunka2
janca2400
Michelinek
paramore
Lucca
pat
ifuska19
Kuci
52martina
30 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 34 z 41
Strana 34 z 41 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41
Re: videa
jeeeezis z Pieho tam fakt nemuzu toe mazec ma je sikmy!!!
a davi tam ma naky divny vlasy, nebo ma sisatou hlavu??
a davi tam ma naky divny vlasy, nebo ma sisatou hlavu??
jn jasné že je to špatná fotka ...
Pierre tam vypadá strašně divně, chybí mu tam takový ty jeho mňam škraničky
Davy se asi opravdu na tadyten photoshoot špatně vyspal když nemá namalovaný oční linky a ještě mu vlasy stojí do všech stran
a Chuckovy tam zas nejni moc vidět ten jeho sexy roztáhlej obličej a vůbec tváří se divně ....
všichni tam jaksi vypadaj jak kdyby byli postavičky z modelíny a nějakej harant si je přetvořoval
Pierre tam vypadá strašně divně, chybí mu tam takový ty jeho mňam škraničky
Davy se asi opravdu na tadyten photoshoot špatně vyspal když nemá namalovaný oční linky a ještě mu vlasy stojí do všech stran
a Chuckovy tam zas nejni moc vidět ten jeho sexy roztáhlej obličej a vůbec tváří se divně ....
všichni tam jaksi vypadaj jak kdyby byli postavičky z modelíny a nějakej harant si je přetvořoval
ja som sa az teraz pozrela tak poriadnejsie na Davida (predtym som sa sustredila skor na tie Pierrove sikme ocka ) a som si vsimla ze to vyzera akoby mal na hlave nejaky hrbol alebo nieco, jeziiiis to je fakt neskutocne nepodarena fotkaaaaaa
Guiltylka napsal:Jo, ten fotograf to zkazil by mu meli zakazat fotit, takhle kazit takovy krasny chlapy
poslime na neho SPK
LOL,ten hrbolBarča napsal:ja som sa az teraz pozrela tak poriadnejsie na Davida (predtym som sa sustredila skor na tie Pierrove sikme ocka ) a som si vsimla ze to vyzera akoby mal na hlave nejaky hrbol alebo nieco, jeziiiis to je fakt neskutocne nepodarena fotkaaaaaa
Fabiola napsal:LOL,ten hrbolBarča napsal:ja som sa az teraz pozrela tak poriadnejsie na Davida (predtym som sa sustredila skor na tie Pierrove sikme ocka ) a som si vsimla ze to vyzera akoby mal na hlave nejaky hrbol alebo nieco, jeziiiis to je fakt neskutocne nepodarena fotkaaaaaa
zeeeee? ked sa clovek dlhsie zapozera tak je to faaaakt srandovne
No, zajímavá, vzkutku zajímavá fotka mám pocit, že i já sem lepší fotograf
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
marťanBarča napsal:Fabiola napsal:LOL,ten hrbolBarča napsal:ja som sa az teraz pozrela tak poriadnejsie na Davida (predtym som sa sustredila skor na tie Pierrove sikme ocka ) a som si vsimla ze to vyzera akoby mal na hlave nejaky hrbol alebo nieco, jeziiiis to je fakt neskutocne nepodarena fotkaaaaaa
zeeeee? ked sa clovek dlhsie zapozera tak je to faaaakt srandovne
FOSFORESKUJÍCÍ ZELENÁ
Katík- SP member
-
Registration date : 21. 12. 07
Jj, já taky, sem zrovna dneska byla celá do zelena
Katík- SP member
-