videa
+26
fialmi
n.i.k.y
AlenkA
Lu_cy
Gela
Fabiola
mišule
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Pet
Katík
Kokos(ka)
Barča
TyNuSa
Kitty
Domulka
2Lidunka2
janca2400
Michelinek
paramore
Lucca
pat
ifuska19
Kuci
52martina
30 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 36 z 41
Strana 36 z 41 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41
Re: videa
Jooo a hustej
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
ja som nemohla jak tam hovoril o tej Afrike a ukazal tam fotku toho zvieracieho oka s riasami ze mu do oci nenafuka piesok
som si dneska pozerala nejake rozhovory a tento sa mi strasne pacil:
https://www.youtube.com/watch?v=mwI8P9ZRndU&feature=related
sice to je vo fj takze im rozumiem prd, ale chlapci tam robia take blbosti som sa na tom uplne musela smiat
vsimnite si hlavne v
od 0:51 ako sa David diva na Pierra
od 3:50 sa David a Pie zacnu kopat a David potom na Pierrovi skusa ten vykopavaci reflex
od 4:53 ako sa tam zacnu smiat na Davidovi a on tam chudacik cosi nepobera
sice to je vo fj takze im rozumiem prd, ale chlapci tam robia take blbosti som sa na tom uplne musela smiat
vsimnite si hlavne v
od 3:50 sa David a Pie zacnu kopat a David potom na Pierrovi skusa ten vykopavaci reflex
ježiš to jsou pakoni
já se dneska taky příšerně chlámala jsem byla s rodičama a se starýma známýma a táta tam říkal různý poznámky jako: ježiš ten má IQ bublajícího bahna apod. a nakonec vytáhl historky z vojny to už jsem byla rozsekaná maximálně
já se dneska taky příšerně chlámala jsem byla s rodičama a se starýma známýma a táta tam říkal různý poznámky jako: ježiš ten má IQ bublajícího bahna apod. a nakonec vytáhl historky z vojny to už jsem byla rozsekaná maximálně
Barča napsal:som si dneska pozerala nejake rozhovory a tento sa mi strasne pacil:
vsimnite si hlavne v
holly fucking bunnies!
to sou paka.. miluju je
Pet napsal:tady Sp hrajou hokej (možná znáte pouze z fotek
https://www.youtube.com/watch?v=oqmAThZd2hc
to je ta najlepsia parodia na hokej aku som kedy videla
boze oni su zlati!!!
Tak to je mazeec já nemužu na začátku jak tam Chuck blbne s tou hokejkou (dala bych mu 2 minuty za hákování) a pak když hraje tak se natáhne a jak Seb zahodí tu rukavici a jde se prát taky
to bych mohla jít hrát s nima:o) Koukam, že to uměj jak já Rozuměli bysme si
A ještě k tomu francouzskýmu videu: fakt drsný oni nemůžou být chvíli v klidu.. ale škoda jen, že sem tomu nerozuměla.. maximálně, tak prá slovům Ale od příštího roku bych měla mít intenzivní kurz fr.. tak třeba někdy rozumět budu
A ještě k tomu francouzskýmu videu: fakt drsný oni nemůžou být chvíli v klidu.. ale škoda jen, že sem tomu nerozuměla.. maximálně, tak prá slovům Ale od příštího roku bych měla mít intenzivní kurz fr.. tak třeba někdy rozumět budu
jůů fakt skvely video !!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
To video je luxusní XD Chovaj se jak ty puberťáci od nás ze třídy XD
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
ona takych sialenosti musel napachat sa nedivim ze si to vsetko nepamata... on netravi cele dni na youtube ako my
ale ne prý si to pamatuje ...vykládala mi to Lin že se ho ptala na Meet&Greet .....a on řekl že jo
fakt sa ho Lin na to pytala? on si to mozno pamata prave preto ze sa ho na to pytaju fanusikovia
jj, Lin mu to prý připomněla. On prý nejdřív nevěděl o co jde, ale pak mu to řekla a on si vzpomněl. Když jsme Lin vezli domu, tak mi řekla takovejch pěknejch věcí, co s nima zažila....o tom by se mi ani ve snu nezdálo .
Strana 36 z 41 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 36 z 41
Povolení tohoto fóra: