czech music
+13
n.i.k.y
Katík
janca2400
Kokos(ka)
Barča
Michelinek
Kitty
2Lidunka2
ifuska19
lucmo
pat
Lucca
52martina
17 posters
Strana 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: czech music
Peeekná Já žádnou nemám ale brzo budu mít ježiš jestli mě na těch stránkách vystaví mamííí
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Ne Ale ono to vypadá, že je nemocnej...
Michelinek- SP member
-
To já taky ne
Michelinek- SP member
-
Tak co Martí půjdem na Vypsanou fixu?
Michelinek- SP member
-
no já nevim. znám od nich asi jen tři písničky (jako texty) a musim šetřit na zahr. koncerty.....kolik stojí? a kdy budou?
No nevim kolik stojí, ale počítám zase do 200 stovek Budou tu v dubnu pár dní před SP zase Orfeum Kadaň Já je taky moc neznám, ale texty maj hoodně good
Michelinek- SP member
-
mně je blbý chodit na koncerty kapel, kterých neznám texty. to si to pak neužiju. to je právě stejný problem jako s předkapelama.
Tak já od nich znám pár, ale vim že sou dobrý! Já si codim ráda zablbnout na všechno
Michelinek- SP member
-
Michelinek- SP member
-
ach jo ...
slyšeli jste to už ve zprávách, že se zabil na motorce ten bubeník z Chinaski Pavel Grohman???
http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/bubenik-chinaski-se-zabil-na-motorce.html
toe hrozný já měla Páju "hrocha" ráda ... na té autogramiádě v Olomouci jak jsem byla minulej rok byl hrozně milej
nedokážu si představit jak teď musí být ostatním klukům kapely ... s Michalem tu kapelu zakládali a hodně času společně prožili ........
ani nevíte jak mě to vzalo ... sice Chinaski nejsou moje nejoblíbenější kapela ale ty kluky mám ráda bude mi chybět
slyšeli jste to už ve zprávách, že se zabil na motorce ten bubeník z Chinaski Pavel Grohman???
http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/bubenik-chinaski-se-zabil-na-motorce.html
toe hrozný já měla Páju "hrocha" ráda ... na té autogramiádě v Olomouci jak jsem byla minulej rok byl hrozně milej
nedokážu si představit jak teď musí být ostatním klukům kapely ... s Michalem tu kapelu zakládali a hodně času společně prožili ........
ani nevíte jak mě to vzalo ... sice Chinaski nejsou moje nejoblíbenější kapela ale ty kluky mám ráda bude mi chybět
JJ já o tom vim...mno celkem mě to taky sebralo... ani nevim, co k tomu víc řikat...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
.... ja to taky ve zpravach videla......ja mam Chinaski docela rada.....no co k tomu rict,je to hrozne smutny.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
taky sem to slysela a mela jsem uplne husinu
pavel mi z nich byl nejsympatictejsi...nemam chinaski nejak extra rada, ale jsou dobri... fakt je mi to hrozne lito nejvic lito je mi jeho zeny a deti
pavel mi z nich byl nejsympatictejsi...nemam chinaski nejak extra rada, ale jsou dobri... fakt je mi to hrozne lito nejvic lito je mi jeho zeny a deti
Já to taky slyšela... Je to vážně hrozný... já chinaski skoro neposlouchám ale je to fakt neštěstí
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
naprosto souhlasim...ještě když si uvědomim, že minulý týden měli hrát u nás, ale kvůli zraněnýmu Malátnýmu je nahradili Supporti...Guiltylka napsal:taky sem to slysela a mela jsem uplne husinu
Strana 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: