czech music
+13
n.i.k.y
Katík
janca2400
Kokos(ka)
Barča
Michelinek
Kitty
2Lidunka2
ifuska19
lucmo
pat
Lucca
52martina
17 posters
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: czech music
Já se mrknu Sem si tedka vybrala bundu Pánskou a ještě za 3000 což mi určo nekoupí Ale krááásnááá. No já si toho vybrala
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Michelinek- SP member
-
Odškrtáváš si dny v kalendáři?
Michelinek- SP member
-
Já už se taky těšim
Michelinek- SP member
-
Já snad dojedu do půl pokud mamku netrefí šlak z mého účesu
Michelinek- SP member
-
to snad ne .... ten kluk mě překvapil. jsem čekala, že si plánuje, že přijede až těsně před tim. bych mu to hezky rychle rozmluvila . prostě si ty přední místa musíme vybojovat
tie predné miesta určo vybojujete, ja vám verím! to budete mať ako dobrý tréning v prebíjaní sa k pódiu, a na SP už budete v prebíjaní profíčky...
jj, ještě předtim si to zkusim na GC a na SP budu expert
P. S. Domča bude v hitparádě na óčku a já to ani jeden den neuvidim .
P. S. Domča bude v hitparádě na óčku a já to ani jeden den neuvidim .
ja budem určite pozerať, to si predsa nemôžem nechať ujsť!!!!! ale vy vtedy budete na HS, že? blbé... keby to niekto vedel nahrať a hodil to na youtube...
to by bylo dobré. oni to opakují v sobotu - to budu ve Varech, a v neděli budu u babičky, která nemá óčko . to je pech
jestli je to v pátek .... tak to já stihnu ale pak už pápá jedu na lyžák mě se tam nechceeeee já tady chci být s váma a smrděěět tadyyyy
Kitty napsal:jestli je to v pátek .... tak to já stihnu ale pak už pápá jedu na lyžák mě se tam nechceeeee já tady chci být s váma a smrděěět tadyyyy
nechooooď, my ťa nedáme!!!!
ako dlho tam vlastne budeš? viem že si to už niekde písala ale si už nepamätám..
52martina napsal:to snad ne .... ten kluk mě překvapil. jsem čekala, že si plánuje, že přijede až těsně před tim. bych mu to hezky rychle rozmluvila . prostě si ty přední místa musíme vybojovat
Snad ne jako jinak 200 stovky v čudu No já si je vybojuj s tim účesem na 100% Jinak to někdo schytá bodlinou Ale je fajn, že přijede dřív takhle sme se díky kámošky příteli nemohli dotáhnout do předních řad na Talenty.... A Kitty možná přijdeš o mou fotku... No já v sobotu taky nebudu doma, ale jedu za dobrym účelem pryč
Michelinek- SP member
-
Barča napsal:Kitty napsal:jestli je to v pátek .... tak to já stihnu ale pak už pápá jedu na lyžák mě se tam nechceeeee já tady chci být s váma a smrděěět tadyyyy
nechooooď, my ťa nedáme!!!!
ako dlho tam vlastne budeš? viem že si to už niekde písala ale si už nepamätám..
mno budu tam do čtvrtku a v pátek bych měla jít do školy ale to víííš zase mě myslím bude bolet břicho nebo pudu na celej den k zubařovi
tak to si viem predstaviť... ty záškodník ! ale tak zase... budeš si musieť usilovne dobrať to čo tu za ten týždeň zameškáš že
tak to ja budem mať zase týždeň prázdnin teraz už sa teším ako nebudem nič robiť len spať, počúvať nové cd, a tu smrdieť (keď sa mi podarí tatina vysáčkovať od kompiku.. už to vidim ako sa oň budeme biť.. )
nejhezčí tečka na konci prázdnin
prostě vám musim napsat svoje zážitky z HS
nejprvně vám něco povím: někdy tenhle týden jsem měla sen. Šla jsem vyvenčit psy a kolem mě projela červená dodávka. Koukám, kdo to je a oni Horkýže Slíže. Prostě sen. Jenže, dnes jsem šla se psy a už jdu domu a podívám se doprava a tam na křižovatce stojí červená dodávka s nápisem Independent. měla úplně stejný odstín jako ta vesnu. Říkám si: to museli být oni, schválně, když bude u Orfea stát tahle dodávka, tak to byli oni. Přijdu k orfeu a tam červená dodávka s nápisem Independent .
Předkapelu jsem nějak přetrpěla. nebyla hrozná, ale prostě jsem se nemohla dočkat. Pak přišli oni. Byli skvělí! Nedokážu do popsat, celej koncert nedokážu popsat. Až tady budou příště, určitě půjdu. Pár úsměvů taky padlo . A pak jsem čekala až přijdou a budou se podepisovat. Nejdřív přišel Mario a sednul si na podiu a podepisoval se (u podia byli stoly). Lidi se natahovali přes stoly a pokřikovali, že chtějí taky podpis, jenže proč čekat. Vylezla jsem na ty stoly a zašla si až před něj . Když se podepsal, sedla jsem si vedle něho a čekala jsem na další. Mezitim Mario se dál podepisoval (mojí propiskou). pak přišel Kuko. Hned jsem mu dala do rukou obal od CD a půjčenou fixu (kterou on si pak taky nechal a podepisoval se s ní ostatnim). Pak jsem samozřejmě čekala na zbytek kapely. Dočkala jsem se, propiska a fixa byly volné, tak jsem jim je hned podala. šlo to jak po másle. Podpisy byly všechny a mohlo se jít domu. Jenže já chtěla ty tužky! Fixu jsem dostala vcelku brzo, ale tu propisku jsem musela Mario přímo sebrat (už ji nepotřeboval, jen se fotil). Říkám si: kruci, já chci taky fotku, proč jsem si nevzala ten foťák. rozhlídla jsem se, kdo má fo´ták a jestli ho třeba neznám z busu. taky že jo. takže když to vyjde, tak budu mít fotku!!!! Bože já jsem taaaak HAPPY !
Když jsem doma říkala o tom snu, tak mamka říkala, že prý předtim, než jsem šla se psy, ta dodávka zastavila před naším domem (vedle je restaurace). nevim, co bych dělala, kdybych to věděla . To bude asi vše .
prostě vám musim napsat svoje zážitky z HS
nejprvně vám něco povím: někdy tenhle týden jsem měla sen. Šla jsem vyvenčit psy a kolem mě projela červená dodávka. Koukám, kdo to je a oni Horkýže Slíže. Prostě sen. Jenže, dnes jsem šla se psy a už jdu domu a podívám se doprava a tam na křižovatce stojí červená dodávka s nápisem Independent. měla úplně stejný odstín jako ta vesnu. Říkám si: to museli být oni, schválně, když bude u Orfea stát tahle dodávka, tak to byli oni. Přijdu k orfeu a tam červená dodávka s nápisem Independent .
Předkapelu jsem nějak přetrpěla. nebyla hrozná, ale prostě jsem se nemohla dočkat. Pak přišli oni. Byli skvělí! Nedokážu do popsat, celej koncert nedokážu popsat. Až tady budou příště, určitě půjdu. Pár úsměvů taky padlo . A pak jsem čekala až přijdou a budou se podepisovat. Nejdřív přišel Mario a sednul si na podiu a podepisoval se (u podia byli stoly). Lidi se natahovali přes stoly a pokřikovali, že chtějí taky podpis, jenže proč čekat. Vylezla jsem na ty stoly a zašla si až před něj . Když se podepsal, sedla jsem si vedle něho a čekala jsem na další. Mezitim Mario se dál podepisoval (mojí propiskou). pak přišel Kuko. Hned jsem mu dala do rukou obal od CD a půjčenou fixu (kterou on si pak taky nechal a podepisoval se s ní ostatnim). Pak jsem samozřejmě čekala na zbytek kapely. Dočkala jsem se, propiska a fixa byly volné, tak jsem jim je hned podala. šlo to jak po másle. Podpisy byly všechny a mohlo se jít domu. Jenže já chtěla ty tužky! Fixu jsem dostala vcelku brzo, ale tu propisku jsem musela Mario přímo sebrat (už ji nepotřeboval, jen se fotil). Říkám si: kruci, já chci taky fotku, proč jsem si nevzala ten foťák. rozhlídla jsem se, kdo má fo´ták a jestli ho třeba neznám z busu. taky že jo. takže když to vyjde, tak budu mít fotku!!!! Bože já jsem taaaak HAPPY !
Když jsem doma říkala o tom snu, tak mamka říkala, že prý předtim, než jsem šla se psy, ta dodávka zastavila před naším domem (vedle je restaurace). nevim, co bych dělala, kdybych to věděla . To bude asi vše .
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: