Sraz
+22
n.i.k.y
fialmi
Kikishka
Lu_cy
Gela
Guiltylka
Katík
Fabiola
Kokos(ka)
Kaczenka
Pet
Barča
janca2400
Michelinek
Kitty
monuli
ifuska19
Lucca
52martina
2Lidunka2
pat
Domulka
26 posters
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Sraz
Guiltylka napsal:tyjo!!! Kači, tak teď z tvýho podpisu uplně nemužu... ten je tak kraaaasnej Chucky je tam k sezrani
žeo??? taky jsem to řikala že je tam strašně cuteeeeeeeee ♥
souhlasim s vami !!!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Kačííí, kráááásňoučkej podpis a avatar!!! a Simčo ty máš téééž mooooc krásňoučkej avatar!!!
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Juuu ten je opravdu úžasnej ^^
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
Díííky sem moc ráda že se vám líbí..
vzala sem ji někde tady http://www.fotolog.com/madeleine_chuck/55100547 byly tam děsný tagy tak sem je smazala a pak ji musela eště kvuli nim hodit do jiný barvy
vzala sem ji někde tady http://www.fotolog.com/madeleine_chuck/55100547 byly tam děsný tagy tak sem je smazala a pak ji musela eště kvuli nim hodit do jiný barvy
Ale výsledek stojí za to
Katík- SP member
-
Nemáš za co
Katík- SP member
-
mne sa ten Kačenkin podpis nezbrazuje... ale pozrela som sa na ten link... to máš v podpise tú fotku ako dáva tá holka Chuckovi pusu?? a inak čo tam robí Simčina fotka s Davidom???
som tu pár dní nebola a všetci majú nové avatary a podpisy.. ale moooc krásne to máte všetci
som tu pár dní nebola a všetci majú nové avatary a podpisy.. ale moooc krásne to máte všetci
Taky se mi to tady teď moc líbí, je to tady takový nový
Katík- SP member
-
Juuu, to už by to tady bylo uplně new
Katík- SP member
-
ešte som sa k tomu nejako nedostala ale aspoň sa mi už konečne zobrazuje Kačenkin podpis!!!!!! je fakt krásny
Podpis má krásnej to joo..!
Lu_cy- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 04. 05. 08
Takhle je to pěkný
Katík- SP member
-
stršně mě mrzí že jsem nomohla bejt na srazu!!
Já měla možnost bejt v Brně až pozdějc.......to mě štve..............ale když už jsme tam byla tak jsme scháněla ňáky vodznaky vod sp nebo aspoň něco..........ale vono vubec nic!!!docela jsme byla sklamaná máte jen 3krámky s hudbou...............a vc tom kde už to k nečemuá vypadalo jsem našla i punkáče za pultem to bylo stylový............
Já měla možnost bejt v Brně až pozdějc.......to mě štve..............ale když už jsme tam byla tak jsme scháněla ňáky vodznaky vod sp nebo aspoň něco..........ale vono vubec nic!!!docela jsme byla sklamaná máte jen 3krámky s hudbou...............a vc tom kde už to k nečemuá vypadalo jsem našla i punkáče za pultem to bylo stylový............
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
Holky to neřešte u nás v takovým zapadákově není ani jeden krámek z hudbou,tak co no
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
v Brne su urco viac ako tri obchody s hudbou... nechcite vediet ako je na tom Zilina som sa bola pozriet minule v tom jednom obchode co tu mame, nove cd SP tam este ani nemali, placky ani plagaty nevedu vobec... a potom sa stazuju ze vsetko stahujeme z netu
tyjo v Kromerizi sou obchody s hudbou asi dva.....cd Simple Plan tam sice maj ale jinak je to tam samej metal a hip-hop a na nejaky tricko nebo placky od SP tam nenarazis.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
placky nebo trička?? tak to tady faaakt nehrozí, já ani o žádnym obchodě s hudbou v Bouli nwm.. podle mě by se jim to ani nevyplatilo..
veronika-veve napsal:ninin napsal:kdybych to neměla tak daleko tak bych jela uvidím..možná se to změní
jn přesně
my sme dvě veruš že jj...
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Povolení tohoto fóra: