SP v Evropě!!!
+15
Barča
ifuska19
pat
Berkana
Pet
Katík
Wendy
TyNuSa
Domulka
I<3SP
52martina
Michelinek
2Lidunka2
janca2400
Kitty
19 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 20 z 23
Strana 20 z 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: SP v Evropě!!!
jaj ja znam hafo filmu ale teda nvm co mate radi vy, abych zas nevybrala nejakou blbost jak je mym zvykem..
nevadí.. vyber klidně nějakou blbost... na něco se chytit musíme
Berkana- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 18. 01. 08
Řikej a my se přidámemonuli napsal:jaj ja znam hafo filmu ale teda nvm co mate radi vy, abych zas nevybrala nejakou blbost jak je mym zvykem..
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Já se z toho asi po... to jsem vůůbec neviděla!monuli napsal:dirty dancing - baby nebude sedět v koutě.. ten je muj nejobliběnějši
Katík- SP member
-
tys neviděla hříšněj tanec? teda styď se... fakt je že já ty romantický moc nemusim, ale tohle je klasika...
Berkana- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 18. 01. 08
Ale jo viděla, ale jen v český verzi a jelikož to nějak nebaštim tak nevim anglickej název.. takže sorry dámy
Katík- SP member
-
Já si jen vzpomínám na jak v hříšňáku 1 jedna holka řekla Baby: ,,Baby jdi si hrát s panenkama" ale viděla jsem ho jen jednou zato 2 moockrát
Na to si vzpomínám, ale z toho si hlášky moc nepamatuju.. ale joo líbilo se mi to taky mocPet napsal:Já si jen vzpomínám na jak v hříšňáku 1 jedna holka řekla Baby: ,,Baby jdi si hrát s panenkama" ale viděla jsem ho jen jednou zato 2 moockrát
Katík- SP member
-
Jj tohle nejsou moc filmy na hlášky komedie jsou lepší jako třeba Gympl ,,A neřikej mi vole" nebo ,,Kocourku kocourku"
Sry hříšněj tanec... Alergieeee! Máma na něj může čumět pořád takže už mi leze krkem iděls ste někdo drž hubu?
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Myslim, že by mělo!
Michelinek- SP member
-
Jo vlastně jsem viděla kousek jak volal někoho a ten blázen pořád ,,drž hubůů" a pak nakonec to řekli naopak žejo
Ne blázen ječel Hovňoooo
Michelinek- SP member
-
Já miluju ten film, ale stejnak nejradši mám Mumiii a Constantine
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal:Já miluju ten film, ale stejnak nejradši mám Mumiii a Constantine
constantine som videla nedávno, to sa mi fakt páčilo. ale sa mi asi 3 krát zasekol media player pri pozeraní a som to musela vypnúť a znova spustiť tak mi to trochu pokazilo zážitok z pozerania...
Pet napsal:Jj tohle nejsou moc filmy na hlášky komedie jsou lepší jako třeba Gympl ,,A neřikej mi vole" nebo ,,Kocourku kocourku"
to jo, ten sem viděla předevčírem.. třeba: "se aspon mužu nasnídat néé?? nebudu mit vředy jak moje matka.." nebo "heele vy tady pěstujete ryby..!! takový doma pěstuju taky... twe, dyt to sou tvoje ryby, dyt sme u tebe doma..!!!"
Barča napsal:Michelinek napsal:Já miluju ten film, ale stejnak nejradši mám Mumiii a Constantine
constantine som videla nedávno, to sa mi fakt páčilo. ale sa mi asi 3 krát zasekol media player pri pozeraní a som to musela vypnúť a znova spustiť tak mi to trochu pokazilo zážitok z pozerania...
To je škoda jinak je to nádhernej film
Michelinek- SP member
-
Kaczenko s tima rybama to bylo dobrý nebo jak toho dredouše vytáhnul na bradku od těch zkoušek
52martina napsal:ani Constantine ani Gympl jsem neviděla, ale už nějakou dobu to chci změnit.
já sem se na Gympl koukala na netu na puding.webgarden.cz ale už to tam nemaj, tak pak je to možná eště na koukej.xkrat.cz..
Strana 20 z 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 20 z 23
Povolení tohoto fóra: