zlatíško
+31
fialmi
n.i.k.y
Hanča
K7BO
AlenkA
Basmen
Fabiola
Lu_cy
Guiltylka
Gela
Noglues
Kaczenka
Katík
Kamča
Sabu
Kokos(ka)
Barča
Pet
TyNuSa
Domulka
Michelinek
janca2400
Kitty
Kuci
2Lidunka2
Sandy
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
35 posters
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 37 z 40
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: zlatíško
"U kalhot stejně jako u rukávů platí zásada: Lépe trochu kratší než trochu delší, zvlášť když muž, který je nosí, není právě obr. V případě, že jsou kalhoty kratší, je bezpodmínečně nutné, aby ponožky, které je doplňují, sahaly poměrně vysoko, neboť posadí-li se takto oblečený muž, nesmí mu v žádném případě být vidět část holé nohy. To je ze společenského hlediska naprosto nepřípustné.
Lehce kratší kalhoty působí chlapecky a prodlužují malým mužům nohu. Kontinentální krejčí a konfekční krejčí zásadně tuto délku považují za špatnou. Délku kalhot měří tak, aby šev překrýval konec boty."
Lehce kratší kalhoty působí chlapecky a prodlužují malým mužům nohu. Kontinentální krejčí a konfekční krejčí zásadně tuto délku považují za špatnou. Délku kalhot měří tak, aby šev překrýval konec boty."
Hustě
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Jsem zpět, ste rádi ? no, ale asi mi to zabere celej den, než si to všechno přečtu . Jinak mám po zkouškách, takže tu budu otravovat zase každej den
Marťo, kam ty na to vsetko chodis? to je super ifus ze si spat, a aj ze uz mas KONECNE po skuskach, ved uz bolo nacase
a tie gate, tak oni to proste ti punkeri 70-tych rokov take kratke nosili
a tie gate, tak oni to proste ti punkeri 70-tych rokov take kratke nosili
mimochodem, co je to za slečnu s Davidem, kterou máš v podpise? to je jeho přítelkyně? jesli jo, tam ji chválím....teda, až na to, že se holka neumí opalovat
ifuska19 napsal:mimochodem, co je to za slečnu s Davidem, kterou máš v podpise? to je jeho přítelkyně? jesli jo, tam ji chválím....teda, až na to, že se holka neumí opalovat
mala by to byt jeho gf! Domca sa na nu pytala tej Sophie co foti na ich koncikoch, taka ta blondinka mozno si nu pamatas z Prahy... aj mne sa Kim paci a s opalenim som na tom momentalne podobne ako ona
ifuska19 napsal:Jsem zpět, ste rádi ? no, ale asi mi to zabere celej den, než si to všechno přečtu . Jinak mám po zkouškách, takže tu budu otravovat zase každej den
Nazdáááááááár ten tvuj Davi už tady fakt chyběl
Katík- SP member
-
[quote="Katík"]
to víš že sme rádi jo přidala sem si tě do přátel na MS já věděla že mi tam někdo chybí
ifuska19 napsal:Jsem zpět, ste rádi ? no, ale asi mi to zabere celej den, než si to všechno přečtu . Jinak mám po zkouškách, takže tu budu otravovat zase každej den
to víš že sme rádi jo přidala sem si tě do přátel na MS já věděla že mi tam někdo chybí
že děkuju všem za přivítání
to Kaczenka: jasný, v pohodě, sem jen ráda, pokud ti nebude vadit mé otravování na MS, tak je vše v poho
to Kaczenka: jasný, v pohodě, sem jen ráda, pokud ti nebude vadit mé otravování na MS, tak je vše v poho
Ifůůůůůůůůůůůš ahoooooooj rada te tu vidim !! ikdyz sem taky moc nechodim(snad se to zlepsi) ale i taaaaak !!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Katík- SP member
-
Prostě zlaté
Katík- SP member
-
já chci mít taky takový zavazadlo hej
btw. Baru doufám že ti nevadí že jsem si dřív ukořistila tu novou Davyho fotečku na avatar?
btw. Baru doufám že ti nevadí že jsem si dřív ukořistila tu novou Davyho fotečku na avatar?
Tyo, Kitty, super podpis a avatar...jo a nevadí ti, když tuhle fotku Daviho použiju jako součást mého nového podpisu? Já ž na něm pracuju a mám ho tam... nevaa??
Katík- SP member
-
juuu Kitty fakt moc peknej podpis....a ten avatar je boooožííí.....uplne skvelej....!!
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
dalsi video s ABPFY ...
Kokos(ka)- SP member
-
jakt pěkný kitty,krásnej podpísek i avatar
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
Ajooo, tady je ta mistnost sem to samozrejme napsala uz nekam jinam - ze je ten podip i avatar nadhernej
to neres....ale ty mas taky krasnej podpis.....ten Sebik...uplne k sezraniGuiltylka napsal:Ajooo, tady je ta mistnost sem to samozrejme napsala uz nekam jinam - ze je ten podip i avatar nadhernej
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
tojono !! uplne luxusni fotky !
Kokos(ka)- SP member
-
Kitty napsal:já chci mít taky takový zavazadlo hej
jasne ze nevadi inak podpis a avatar som ti uz samozrejme pochvalila niekde inde, to je tak typicke
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 37 z 40
Povolení tohoto fóra: