zlatíško
+31
fialmi
n.i.k.y
Hanča
K7BO
AlenkA
Basmen
Fabiola
Lu_cy
Guiltylka
Gela
Noglues
Kaczenka
Katík
Kamča
Sabu
Kokos(ka)
Barča
Pet
TyNuSa
Domulka
Michelinek
janca2400
Kitty
Kuci
2Lidunka2
Sandy
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
35 posters
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 38 z 40
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: zlatíško
Barča napsal:takze este stale nosi pruzkovane trenky sice to nie su tie zebrie ale tiez ujdu
to je vtipny jakej mas prehled v jeho trenkach
v tomhle sem se sebem trochu pozadu
[quote="Guiltylka"]
to vies ked sa jedna o Daviho tak som celkom v obraze zopar fotiek kde Sebovi vidno trenky by som mala mat tiez, ich mozem dakedy pohladat
Barča napsal: to je vtipny jakej mas prehled v jeho trenkach
to vies ked sa jedna o Daviho tak som celkom v obraze zopar fotiek kde Sebovi vidno trenky by som mala mat tiez, ich mozem dakedy pohladat
[quote="Barča"]
by me celkem zajimalo co Seby nosi za trencle.....
u Daviho je to jasny.....jedine prouzky ,ale u Seba je to pro me otaznik
jeee Baru jestli mas Sebovi trenky tak to sem nekdy hod.....!!Guiltylka napsal:Barča napsal: to je vtipny jakej mas prehled v jeho trenkach
by me celkem zajimalo co Seby nosi za trencle.....
u Daviho je to jasny.....jedine prouzky ,ale u Seba je to pro me otaznik
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Už jsme je tu někde měli ne? ale zopáknout neuškodí
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:Už jsme je tu někde měli ne? ale zopáknout neuškodí
jj davča jenom proužky ale sebovy trencle jsem ještě neviděla
ja ich sem hodim ak najdem ale mam vsetky foto v druhom kompe, to je take zlozite vsetko musim prenasat na flashke
inak pamatate si ako som sem kedysi davala najskaredsiu fotku Davida? tak mam noveho favorita (hlavne to oblecenie a zips!!!!!)
inak pamatate si ako som sem kedysi davala najskaredsiu fotku Davida? tak mam noveho favorita (hlavne to oblecenie a zips!!!!!)
[quote="Barča"]
kurnik, asi mám konkurenci
Guiltylka napsal:Barča napsal: to je vtipny jakej mas prehled v jeho trenkach
[quote="ifuska19"]
ale co si aka konkurencia ved my sme si ho uz predsa podelil nie? a teraz ho budeme este aj Hanicke obcas poziciavat..
Barča napsal:Guiltylka napsal:Barča napsal: to je vtipny jakej mas prehled v jeho trenkach
ale co si aka konkurencia ved my sme si ho uz predsa podelil nie? a teraz ho budeme este aj Hanicke obcas poziciavat..
[quote="Barča"]
joo to byste byly hodny
ifuska19 napsal:Barča napsal:Guiltylka napsal:Barča napsal: to je vtipny jakej mas prehled v jeho trenkach
joo to byste byly hodny
...planujete rozebrat Daviho na kousicky...???Hanča napsal:ifuska19 napsal:tak a sem v loji
aaaleeee ...sak se muzem podelit vsechny 3
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:...planujete rozebrat Daviho na kousicky...???Hanča napsal:ifuska19 napsal:tak a sem v loji
tak já si zabírám zadek
ninin napsal:n.i.k.y napsal:...planujete rozebrat Daviho na kousicky...???Hanča napsal:ifuska19 napsal:tak a sem v loji
tak já si zabírám zadek
nj kiki
veronika-veve napsal:ninin napsal:n.i.k.y napsal:...planujete rozebrat Daviho na kousicky...???Hanča napsal:ifuska19 napsal:tak a sem v loji
tak já si zabírám zadek
nj kiki
co zase
ahoj ahoj já jenom jestli se vám můžu takhle vkládat do konverzace .. já bych z Dejvouše taky kousek brala .. .. třebaaaa.. jeho.. řasu .. Jeho řasa je určitě atraktivní stejně jako ostatní části jeho těla
Insanely napsal:ahoj ahoj já jenom jestli se vám můžu takhle vkládat do konverzace .. já bych z Dejvouše taky kousek brala .. .. třebaaaa.. jeho.. řasu .. Jeho řasa je určitě atraktivní stejně jako ostatní části jeho těla
jasne ze muzes rasu jo? to je zajmava volba
Insanely napsal:ahoj ahoj já jenom jestli se vám můžu takhle vkládat do konverzace .. já bych z Dejvouše taky kousek brala .. .. třebaaaa.. jeho.. řasu .. Jeho řasa je určitě atraktivní stejně jako ostatní části jeho těla
ahoooj...toj á už mám zabranej zadeeeek
no ja som skor myslela ze by sme si ho akoze poziciavali CELEHO v kuse nie ho rozoberat... ale tak ked ste to uz takto zacali tak ja teda chcem jeho pusu., akoze cely usmev proste chapete aj s tymi jeho orbitkami
Jasně jasně ... miluju jeho řasy teda já miluju jeho všechno .. nebo víte co.. taky bych možná brala voči.. do takový tý zavařovací sklenice .. bych si vystavila na poličce v pokoji .. . né.. chudák ty voči vypadaj líp na něm než v zavařovačce
Insanely napsal:Jasně jasně ... miluju jeho řasy teda já miluju jeho všechno .. nebo víte co.. taky bych možná brala voči.. do takový tý zavařovací sklenice .. bych si vystavila na poličce v pokoji .. . né.. chudák ty voči vypadaj líp na něm než v zavařovačce
to jj teda nemožu z jeho zadku...ho má kráásneeeej
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 38 z 40
Povolení tohoto fóra: