Punk a Oi!
+2
Kitty
Michelinek
6 posters
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Punk a Oi!
Myslim, že tohle bude část většinou pro mě Punk a Oi!
Líbí se taky někomu punk???A Oi! pokuď znáte?
Líbí se taky někomu punk???A Oi! pokuď znáte?
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Re: Punk a Oi!
Oi! je skupina skinheadů který jsou rasistický ale né proti punku! Maj i vlastní Oi! hudbu. Tedka jeden song poslouchám. Mě se líbí ty jednoduchý ale pravdivý texty
Michelinek- SP member
-
Poslouchám kapelu Pilsner Oiquell fakt pecková
Michelinek- SP member
-
Nj já sem přes ty plešatý Punk moe láska a jaký punk kapelky holky rádi???
Michelinek- SP member
-
Já stejně musim skoro taky jít to nádobí ...Ale zejtra vám sem dám odkaz na tu kapelu je to takovej pivařskej klip
Michelinek- SP member
-
OK tak zítra
Michelinek- SP member
-
https://www.youtube.com/watch?v=RgGSeTq0zoo tak tady je ten odkaz, ale bohužel k mý oblíbený písničce oipunk klip neni.... ale snad se vám bude líbit tady ten pivařskej
Michelinek- SP member
-
rasismus teda moc nemusimMichelinek napsal:Oi! je skupina skinheadů který jsou rasistický ale né proti punku! Maj i vlastní Oi! hudbu. Tedka jeden song poslouchám. Mě se líbí ty jednoduchý ale pravdivý texty
Tak já jen vyloženě jen na jednu skupinu se přiznám protože se ke mě chovaly několikrát dost hnusně
Michelinek- SP member
-
ahoooj ... no takze punk moc nie, ale je dobry... a hlavne AFA 4EVER!!! poznate aj nieco slovenske? pocuvam hlavne konflikt
Prosím nepleťte si skinheadi a nácky! Obě skupiny sou něco jinýho! Já sem taky proti náckům! A já poslouchám ze Slovenska Horkýže slíže! Skvělá kapelka!!!! Miluju je A konflikt neim jistě jestli znám!
Michelinek- SP member
-
no hej, vstala, hlavne ze sa podarilo, nie? ani neviete jak som rada ze som zas tu... len je tu toho hrozne vela, chvilu potrva kym sa z toho spamatam
hej, ja si skinheadov a nackov nepletem... konflikt je super... vypocuj si... napr. aj na myspace
hej, ja si skinheadov a nackov nepletem... konflikt je super... vypocuj si... napr. aj na myspace
To jo Nj sme to tu trochu zabordelovaly My sme ale prasata Ok že si je nepleteš mě už některý doháněj k šílenství, jak si je motaj Ale to tu zase začne žít né se těšim
Michelinek- SP member
-
no hej, zacne... skuusime boze minule jednemu chalanovi ktory je anarchista od kosti povedali taki co sa do toho zjavne vobec nerozumia ze vyzera jak nacek nehorazne.
Jak zkusíme se nám to povede Některý lidi sou strašný! Já sice anarchista nejsem jsem jenom punkerka, ale když sem šla minule s čírem, tak byly některý lidi fakt hnusní!!! chudák kluk!!! Ještě kdyby lidi věděli, že skinheadi a anarchisti by se mydlily s náckama, ale to něchápou! Hlavně, že se sme out, že neposloucháme ten debilní hiphop....
Michelinek- SP member
-
fuuuuuuuuuuuuuuuj hip hop nesnáším je a obzvlášť RAP no bleeee to ani nejni zpěv to si spíš povídaj do písničky
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: