Punk a Oi!
+2
Kitty
Michelinek
6 posters
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Punk a Oi!
Tj a ještě to sou blbý bláboly o ničem! Jak se vychrápaly s jednou holkou a pak zase s druhou! Já sem radši když si u toho můžu zaskákat
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Z mostu né sem myslela na koncíku! Je to upe bezva! Odvázaná, volná a prostě ty Ty jooo už tu melu chytré věci
Michelinek- SP member
-
Jo já naposledy byla na festu o pražkách to už je taky dávno Ale těšim se na Horkýže slíže!!! Na ty musim jít
Michelinek- SP member
-
tak já letos měla super koncertní rok. nechci se chlubit, ale já to zrekapitulu i pro sebe :
3. 6. BT + MCR - bylo to 3. že?
9. 6. Wohnout (fest)
?. 7. Rockfest (Horkýže, Cocotti,...)
24. 8. RFCH (hl. Wohnout, .... Mig 21, Krucipusk)
1. 9. Cocotte Minute (Dočesná)
16. 11. Wohnout (koncert + Medvěd 009)
.
.
.
8. 2. 2008 Horkýže Slíže
škoda, že mě nenapadlo dřív, že chci jet na Linkin Park a Beatsteaks(?)...a taky jsem mohla na Chinaski, ale ty mě nějak přestávají bavit, Krucipusk, tři Sestry a Visáče....ale nějak mi to nevyšlo
kéž by to tak bylo i příští rok
9. 6. Wohnout (fest)
.
.
.
8. 2. 2008 Horkýže Slíže
škoda, že mě nenapadlo dřív, že chci jet na Linkin Park a Beatsteaks(?)...a taky jsem mohla na Chinaski, ale ty mě nějak přestávají bavit, Krucipusk, tři Sestry a Visáče....ale nějak mi to nevyšlo
Tak já byla letos MCHR a BT a fest... Na Visáče sem taky chtěla jít, jenže se mnou nikdo jít nechtěl a nikdo mi nechtěl postavit číro to sama nezvládám... Snad mi vlásky dorostou na Horkýže slíže a chci si nechat zase postavit číro doma asi bude silná protestace že s tim nikam nepudu už to vidim A ten rockfest byl 21 a na Rock for Churchil sem už neměli prachy ti to závidim
Michelinek- SP member
-
Tady nechávám odkaz na Punk Floid na youtube! Bohužel to neni má oblíbená hovězí balada Ale je to song hrůza, kde se zpívá pop is dead to je taky fajn začátek přejděte ono než se to rozjede : https://www.youtube.com/watch?v=-7k4LRmUoEw
Michelinek- SP member
-
52martina napsal:tak já letos měla super koncertní rok. nechci se chlubit, ale já to zrekapitulu i pro sebe :
9. 6. Wohnout (fest)
.
.
.
8. 2. 2008 Horkýže Slíže
ty si chcela na Linkin Park?? to je pre mna objav... ja ze taku hudbu nepocuvas...
a na gc nejdes?? to su ale veci
mcr jasne ze 3. 8. boli gc vo viedni a 12. som bola na lp datumy ktore si zamapatam navzdy
já mam obě CD Linkin Park
a tenhle seznam jsem psala ještě předtim, než se objevilo na netu, že přijedou....jinak nevim, jestli půjdu. chtěla bych, ale nějak se nemůžu dokopat ke koupi lístku.
a tenhle seznam jsem psala ještě předtim, než se objevilo na netu, že přijedou....jinak nevim, jestli půjdu. chtěla bych, ale nějak se nemůžu dokopat ke koupi lístku.
Já bych šla jenže sem momentálně 640 v mínusu A na horkýže už máš lístky?
Michelinek- SP member
-
taky ještě ne a na maturák, kterej je 18., taky ještě ne. měla bych s tim začít něco dělat .
jsem si ho chtěla koupit, ale protože u nás ho nikde neseženu, tak jedině přes internet a to mi zahlásilo error, před zveřejněnim bankovního účtu. prostě v tom nejblbějšim okamžiku.
Nj já absolutně zapoměla že ty budeš mít maturák koukám, že si taky upe vyždímaná... Já ten lístek na Horkýže snad budu mít tenhle nebo už příští tejden!
Michelinek- SP member
-
tak to jsi opravdu úplně zapomněla. maturák jsem měla 30. listopadu. teď chci jít na maturák jiný třídy, která ho má ve sportovní hale. tak jsem na to zvědavá a taky tam budou mít bmx freestyle
Stydim se ale mám tak střelenou náladu z Pár Pařmenů, že mě to hned přejde Ty jooo to musí bejt fajn BMX
Michelinek- SP member
-
mě to nedošlo, že to asi nebudou mít v místě konání Ale jako budete správný exoti, ale jako obětovala bych tu kvůli tomu!
Michelinek- SP member
-
já vim že sem asi dost troufalá, ale dovoluju si tě opravit Michelin . . . původně sou oi anti-rasistický, páč skiny sou vlastně anti-rasistický to jenom určitý náckové se považujou za skiny . . .jasně skini nemusej bejt náckové, ale můžou bejt rasisti . . .ovšem první oi byli anti-rasisti . . .
Sabu- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 21. 10. 07
Sabu napsal:já vim že sem asi dost troufalá, ale dovoluju si tě opravit Michelin . . . původně sou oi anti-rasistický, páč skiny sou vlastně anti-rasistický to jenom určitý náckové se považujou za skiny . . .jasně skini nemusej bejt náckové, ale můžou bejt rasisti . . .ovšem první oi byli anti-rasisti . . .
No jo jenže Oi sou buď rasisti nebo ne čistě nerasistický sou SHARP Asi záleží na náladě
Michelinek- SP member
-
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: