fotky & obrázky
+17
mišule
Guiltylka
Noglues
Domulka
Kamča
Kaczenka
green_face
Kokos(ka)
ifuska19
Barča
Katík
Berkana
52martina
Pet
janca2400
Michelinek
Kitty
21 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 3 z 23
Strana 3 z 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Re: fotky & obrázky
tjn.. zaujala mě ta škola co vystudovala(jméno si nepamatuju... bylo to dlouhý ale zajímavý ) ... ale celej tenhle celkem rozumnej dojem teda podkopala tim pozdravem: "lásku, mír a štěňátka"... já sem myslela že se smíchy udusim...
Berkana- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 18. 01. 08
to je spíš pěkně prdlý al zase originální, protže to jen takněkoho nenapadne...
Berkana- SP beginner
-
teda nerada to přiznávam, ale asi nejsem schopná sem bez pomoci nacpat obrázek ... neporadila bys mi?
Berkana- SP beginner
-
cituji Kitty: takhle se to dělá
musíš né odkaz té fotky ale musíš na tu fotku kliknout pravým a dát vlastnosti ... tam potom máš vlastnosti obrázku: Adresa .... tak tu zkopíruješ pak to vložíš sem do novýho příspěvku na forum a označíš tu adresu co jsi tam zkopírovala a klineš na "image" tlačítko pak ten příspěvek jenom pošleš a hotovo
vypadá to složitě ale je to jednoduchý ( když mě to Jája vysvětlovala tak sem to taky napřed nepochopila ale musíš si to pořádně přečíst a přesně podle toho postupovat jinak se v tom zamotáš
tak u nás se odjakživa píše pac a pusu. to mi přijde taky trochu divný
musíš né odkaz té fotky ale musíš na tu fotku kliknout pravým a dát vlastnosti ... tam potom máš vlastnosti obrázku: Adresa .... tak tu zkopíruješ pak to vložíš sem do novýho příspěvku na forum a označíš tu adresu co jsi tam zkopírovala a klineš na "image" tlačítko pak ten příspěvek jenom pošleš a hotovo
vypadá to složitě ale je to jednoduchý ( když mě to Jája vysvětlovala tak sem to taky napřed nepochopila ale musíš si to pořádně přečíst a přesně podle toho postupovat jinak se v tom zamotáš
tak u nás se odjakživa píše pac a pusu. to mi přijde taky trochu divný
Berkana- SP beginner
-
já to zkopírovala maličkatý!! já sem fakt jak z příhody: "vidloň a počítač" chjo... to je fuk, hele nepřipadá ti aspoň an tí fotce, ža David ale úplně hrozně zestárnul... zní to divně ale jinak než zestárnul se asi nevyžvejknu...
Berkana- SP beginner
-
Já sem nemyslela že je ona perfektní ale ta fotka....ale to je jedno...ale proč si myslíte že se ráda vystavuje atd. ....Její sebevědomí je veliké ...to si nemyslí podle čeho tak soudíte?....
Každý stárne a v tomhle věku je tu na některejch fakt vidět.
Vidloň a počítač?
podle toho, že si uvědomuje, že je pěkná, sexy a nejspíš i žádaná a i úspěšná... ale určitě na tom má zásluhu to, že je fotogenická a ví to o sobě
Vidloň a počítač?
podle toho, že si uvědomuje, že je pěkná, sexy a nejspíš i žádaná a i úspěšná... ale určitě na tom má zásluhu to, že je fotogenická a ví to o sobě
Hele nejsi v tom sama kdo to neumí já sem tady přes to upe blbá naprosto Nj já se taky někde nerada vystavuju teda pominem mý předělaný fotky zde tam neni poznat jak vypadám
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Jj slušíííí
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Jo to je strašně nádherná fotka Pieho a Lachelle....A já miluju tu jeho košilu hropppppppzně se mi vní líbí
Na to, že mám širokoúhlou obrazovku tak se mi to sem stejnak nevejde Pet
Michelinek- SP member
-
sorry ale se mi to tam dostalo nějaký veliký tak aspoň mrkněte na odkaz http://spcz.sp.funpic.de/displayimage.php?album=340&pos=26
Né pohoda Ale si dobrá že se mi to nevešlo ani na širokoúhlou obrazovku
Michelinek- SP member
-
mě ignorujte já sem zase někde jinde
Michelinek- SP member
-