Ahojte SP Fans
+6
Berkana
pat
Kitty
janca2400
Michelinek
xTRUTHx
10 posters
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Ahojte SP Fans
CHJOOO VY STE TADY TOHO ZASE PROBRALI, TO JE DĚSNÝ CO SE TADY TOHO DĚJE KDYŽ ČLOVĚK NEMÁ ČAS SEDĚT U KOMPU.....
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
mno jo musíš si zvyknout na naši rychlost psaní ale měla bych psát spíš jejich páč já už taky moc nestačim
jako to já stíhám, ale musim u toho kompu prostě nepřetržitě sedět a na to teď neni moc časuu...
Katík- SP member
-
prosím holky neviete presnu adresu kde je ta Mala Sportovni Hala??kde maju hrat SP??prosim velmi pekne pomoze mi to
xTRUTHx- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 16. 01. 08
Ahojky, je to Praha myslim 7, Výstaviště..
Katík- SP member
-
tak já už si ten lístek taky rezervovala ale nějak nerozumim tomu, že to budu platit hotovostí a má se to zaplatit do 4 února...? rozumíte tomu někdo..?
Katík- SP member
-
ked je to praha 7 tak to budem mat blizko z Prahy 3 ked pridem ale nvm ako objednam listok asi tak ze k ujovi pride no
xTRUTHx- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 16. 01. 08
Zarezervuj si ho na TIKETPORTAL a do 4. února si ho tam dojdi vyzvednout.. myslím že si to můžeš vyzvednout na každý jejich pobočce
Katík- SP member
-
Sakra neřikejte mi že ste si už všichni rezervovali lístky Já budu brát asi s ticketpro už jsme tam objednávali HIM a jestli se mi to podaří, tak si ho koupim 12.3. až budu na HIM!
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Katík napsal:tak já už si ten lístek taky rezervovala ale nějak nerozumim tomu, že to budu platit hotovostí a má se to zaplatit do 4 února...? rozumíte tomu někdo..?
katík ja tomu tiež moc nerozumiem... ale som to pochopila tak, že to máme zaplatiť najneskôr do 4.2. na ich predajných miestach... alebo to je nejako inak??? som z toho blb... ja tam zajtra radšej nabehnem hneď ráno a pôjdem si po ten lístok nech ho už mám čím skôr:D
JJ Barčo, máš pravdu já jsem potom volala tetě, ta kmi řikala ať rezervaci zrušit, že ho zarezervuje pro mě i pro ní a a dneska nebo v pondělí pro ně pujde. Barčo, ty pojedeš na koncert? SUPER!
Katík- SP member
-
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Povolení tohoto fóra: