Chucký
+20
fialmi
Hanča
AlenkA
Fabiola
Gela
Domulka
Noglues
Guiltylka
Kokos(ka)
Katík
Kaczenka
ifuska19
Sabu
2Lidunka2
Barča
52martina
janca2400
Michelinek
Kitty
Pet
24 posters
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 6 z 19
Strana 6 z 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Chucký
Michelinek napsal:No je větší Já si nevybrala On se mi líbil Když víte, že já sem na ty bez vlasůůůů
to vieme ale aj sebík bol jednu dobu skoro bez vlasov... (vďaka bohu že sa už spamätal... )
Noo mě se taky jeden takovej "pááán" moc líbíMichelinek napsal:No je větší Já si nevybrala On se mi líbil Když víte, že já sem na ty bez vlasůůůů
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
52martina napsal:zatoto te´d tam toho má Pierre až moc
to je fakt ale stejně mu to sluší.. nejdůležitější je stejně vždycky co je v hlavě a ne na hlavě..
V jeho pripade spis v hlase
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Katík napsal:Noo mě se taky jeden takovej "pááán" moc líbíMichelinek napsal:No je větší Já si nevybrala On se mi líbil Když víte, že já sem na ty bez vlasůůůů
Joo jen se pochlub Mě se taky jeden líbí, zajíčeeek
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
No to zase zrovna ne Ale je taky pěknej
Michelinek- SP member
-
Jestli myslíš jako zakrslýho, tak toho mám doma Je to místo hafana, kterýho mi zakázali! A jestli myslíš kluka tak já bych to našim ani neoznámila
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal:Jestli myslíš jako zakrslýho, tak toho mám doma Je to místo hafana, kterýho mi zakázali! A jestli myslíš kluka tak já bych to našim ani neoznámila
to vieš že myslím zvieratko!!!!
Já chtěla taky zakrslího králíčka ale rodiče řekli že mám plnou králíkárnu těch normálních tam mám teď rybičku Sašu. a 10ti letou fenku jezevčíka
Pet napsal:Já chtěla taky zakrslího králíčka ale rodiče řekli že mám plnou králíkárnu těch normálních tam mám teď rybičku Sašu. a 10ti letou fenku jezevčíka
niekto z chlapcov v nejakom videu hovoril že má rybku.. ale už si nespomínam že ktorý.. sa mi marí že chuck.. ?
kto mu ju asi chodí kŕmiť keď sú na turné...
myslim, že Chuck ne, páč ten nemá žádný zvířátko.. možná Pierre (ten má hodně zvířet) nebo Seb..?Barča napsal:Pet napsal:Já chtěla taky zakrslího králíčka ale rodiče řekli že mám plnou králíkárnu těch normálních tam mám teď rybičku Sašu. a 10ti letou fenku jezevčíka
niekto z chlapcov v nejakom videu hovoril že má rybku.. ale už si nespomínam že ktorý.. sa mi marí že chuck.. ?
to video je fuč... všetky videá od Invasion Crew, im youtube pozastavilo účet... to je fakt blbé som mala veľa videí od nich medzi favourites...
Kaczenka napsal:myslim, že Chuck ne, páč ten nemá žádný zvířátko.. možná Pierre (ten má hodně zvířet) nebo Seb..?Barča napsal:Pet napsal:Já chtěla taky zakrslího králíčka ale rodiče řekli že mám plnou králíkárnu těch normálních tam mám teď rybičku Sašu. a 10ti letou fenku jezevčíka
rybku má PIE ....jmenuje se FISHY
rybku má PIE ....jmenuje se FISHY
ajoo Fishy, to mě nenapadlo.. ale to jméno je dobrý, takový originální..
ajoo Fishy, to mě nenapadlo.. ale to jméno je dobrý, takový originální..
Jo Fishy mě moc pobavila
Michelinek- SP member
-
jednu takovou Delilah sem měla doma, dostala sem ji, když mi byly 4, tekže před rokem umřela...janca2400 napsal:Joooo hrozně originální ........Ale já miluju Delilah a Stewyho jsou tak krásní
Strana 6 z 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 6 z 19
Povolení tohoto fóra: