Chucký
+20
fialmi
Hanča
AlenkA
Fabiola
Gela
Domulka
Noglues
Guiltylka
Kokos(ka)
Katík
Kaczenka
ifuska19
Sabu
2Lidunka2
Barča
52martina
janca2400
Michelinek
Kitty
Pet
24 posters
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 7 z 19
Strana 7 z 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Chucký
janca2400 napsal:rybku má PIE ....jmenuje se FISHY
Jani, ešte že ťa tu máme ty vieš odpoveď na všetko
a Delilah a Stueyho ja úplne zbožňujem, mám tú RM reklamu s Patom a Stueym na mojej myspace stránke
Kaczenka, aj mne umrel havinko, som ho mala 14 rokov a mi je stále za ním smutno...
Mě taky , ale byla stará a nemocná, takže to bylo tak lepší.. ted mám půl roku podobnýho, ale měla nemocný nožičky, takže musela na operaci a bude se učit znova chodit po všech 4..
to je také smutné... ja to strašne ťažko znášam keď zvieratká trpia
oni majú také veľké smutné oči...
oni majú také veľké smutné oči...
To naše žakynka (pejsek ) byla taky na operaci z nožkou to bylo uplně strašný jak se probouzela z narkozy tak hrozně knučela....a potom byla uplně smutná a hrozně se bála na tu nožku stoupnout ....takže sem sní byla 3 dny doma abych ju hlídala .......Ted už je to v poho a žaka je zase normální a lita a skáče po mě ...tak sme rádi a já sem se apson ulila ze školy
tjn.. naši s ní právě jeli na stehy a pak bude cvičit, budu sní asi chodit běhat atak.. aby taky mohla zase normálně běhat..
taky sme s ní cvičili...ale celkem jí trvalo než po té nožce zase normálně běhala aniž by ju po tom bolela ....ale hlavně že ted už je to OK
jn vám řeknu (sice kočičky mám radši ale pejsci nejsou taky tak špatní) teta si pořídila štěně Hovawarta krásnej pejsek
Dneska sme se byli podvat u známe na štěnátka ...awww pět malinkejch kníračků....bože oni byli tak nádherní hned bych je brala byli to 4 pejsci a jedna malinká fenečka ....a ona se uplně nezdála ti kluci tak celkem v klidu a ona je pořád proháněla a kousela do ocásků
kdyz uz se bavite o tech psech.. tak ja bych strasne chtela Rhodéskýho ridgebacka... kamos ho ma a to je proste PES...
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
jo kdyz sem na tu fotku narazila tak sem neodolala to je mazec jazour...
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Kámoš ho má taky, jmenuje se Brit a je děsně milej když sme u něj byli na oslavě tak s náma tancoval a pařil
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Strana 7 z 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 7 z 19
Povolení tohoto fóra: