Sebík
+30
Kikishka
ninin
Noglues
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
fialmi
Hanča
Domulka
Lu_cy
Gela
Fabiola
Sarunk4
green_face
Guiltylka
Kaczenka
monuli
Kokos(ka)
ifuska19
xxLucinkaxx
2Lidunka2
Barča
pat
52martina
xTRUTHx
Berkana
janca2400
Katík
Michelinek
Kitty
Pet
34 posters
Strana 24 z 33
Strana 24 z 33 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33
Re: Sebík
ale jo zase ty TH fans musíte brát z trochu jinší stránky ... jsou to sice uječený pipinky ale ...
vždyť jsou to přece naše kolegyně, někdo by řek fanoušek jako fanoušek. A představte si že by skoro celej českej národ nesnášel zase SP. Je to divný a nám se zdaj trapný, ale přece jenom já jim rozumím moc dobře ... kdyby všichni TH tak moc nenesnášeli, tak by nedělaly takový opravdu divný věci jako si lakovat nehty jako Bill, ostříhat se jako Bill, nosit na čele nápis Ich liebe TH apod... Tím že je všichni nesnáší tak ony se snaží říct že je milují...
co už víc k tomu .. jsou to prostě podivní tvorové
vždyť jsou to přece naše kolegyně, někdo by řek fanoušek jako fanoušek. A představte si že by skoro celej českej národ nesnášel zase SP. Je to divný a nám se zdaj trapný, ale přece jenom já jim rozumím moc dobře ... kdyby všichni TH tak moc nenesnášeli, tak by nedělaly takový opravdu divný věci jako si lakovat nehty jako Bill, ostříhat se jako Bill, nosit na čele nápis Ich liebe TH apod... Tím že je všichni nesnáší tak ony se snaží říct že je milují...
s tim poslednim si to vystihla jenže my zase to máme tak, že se nenajde moc lidí, co by SP fakt nesnášeli, bud je milujou, jako my a nebo jim nevaděj.. kdežto u TH je většinou bud milujou nebo nesnášej a těch co jim nevaděj tolik se mi zdá nejni..
Kitty napsal:ale jo zase ty TH fans musíte brát z trochu jinší stránky ... jsou to sice uječený pipinky ale ...
Ja to chapu, a dokonce jsem stejnej podivnej tvor jako oni , ale nesnasim je, toe vsechno
no ta kamoska byla na jejich koncerte tady v praze a rekla bych ze z jeji strany je to uplne stejnej zazitek jako nas z SP ... takze ste to vystihly no
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
A taky ste zapomněli zmínit, že někdo SP miluje (my), někomu nevadí (v pohodě lidi) a někdo je ani nezná.... (trotlové).. čímž se to hodně liší od TH protože to tady zná každej..
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
jo to je taky fakt asi neznam cloveka co kdyz mu reknes TOKIO HOTEL tak by rekl ,,co to je" ikdyz bych raci vedet nechtela
oh my god.. TH resit u Sebííka
oh my god.. TH resit u Sebííka
Kokos(ka)- SP member
-
jj zajimal by me kluku nazor na TH ... ale ted uz fakt pryc od nich
Kokos(ka)- SP member
-
podívejte se tady na to ...
https://www.youtube.com/watch?v=knn6hI87w54&feature=related
začíná to v 4:04
jak tam spinkaj, to je klásnýýýý
https://www.youtube.com/watch?v=knn6hI87w54&feature=related
začíná to v 4:04
jak tam spinkaj, to je klásnýýýý
Nj, Sebík ... to je drahá věc...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Jojo Sebík toe mooc drahá věc..:D:D
Lu_cy- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 04. 05. 08
ja z toho Chucka chciju !! :D:D I'm ready !! :D:D
great video
great video
Kokos(ka)- SP member
-
Heey tak to je uplně gooood video jak spinkaj toe uplně úžasnýý, potom jak na konci Chuck repuje a Pierre jak zatočí s tou basovkou a spadne mu na zem..
S|E|B, to nikdy nezostárne
neni to náhodou rip toho dývka k poslednému cd?
inak David tam mal ešte piercingy
a to ako búvajú na tom gauči je úplne rozkošné ja mám z toho fotku a som nevedela odkiaľ to je!!!!
neni to náhodou rip toho dývka k poslednému cd?
inak David tam mal ešte piercingy
a to ako búvajú na tom gauči je úplne rozkošné ja mám z toho fotku a som nevedela odkiaľ to je!!!!
Kaczenka napsal: to já někdy taky, ale neřikám to nahlas a kdy přesně Davi sundal piercingy?
ja myslím že dakedy počas nakrúcania toho posledného cd...
všichni sundávají piercingy.. Benji z GC to taky všechno sundal,Billy už taky nemá ani jeden tuším..
Strana 24 z 33 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33
Strana 24 z 33
Povolení tohoto fóra: