Sebík
+30
Kikishka
ninin
Noglues
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
fialmi
Hanča
Domulka
Lu_cy
Gela
Fabiola
Sarunk4
green_face
Guiltylka
Kaczenka
monuli
Kokos(ka)
ifuska19
xxLucinkaxx
2Lidunka2
Barča
pat
52martina
xTRUTHx
Berkana
janca2400
Katík
Michelinek
Kitty
Pet
34 posters
Strana 23 z 33
Strana 23 z 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Re: Sebík
Gela napsal:Starej ?? On a starej.. ? Si dělá prdel kamarádka ne.. XD Je v nejlepším věku teď XD
dyť je prosimtě nejmladší ... ale tak kamoška to je kráva, jsem ráno v úterý přišla na zastávku uplně s nadšením jak ji to všechno povykládám a ona se na to ani nezeptala ... kromě tří kámošek ve škole si na to nikdo nevzpomněl, a já se zrovna potřebovala vykecat
Kitty napsal:Gela napsal:Starej ?? On a starej.. ? Si dělá prdel kamarádka ne.. XD Je v nejlepším věku teď XD
dyť je prosimtě nejmladší ... ale tak kamoška to je kráva, jsem ráno v úterý přišla na zastávku uplně s nadšením jak ji to všechno povykládám a ona se na to ani nezeptala ... kromě tří kámošek ve škole si na to nikdo nevzpomněl, a já se zrovna potřebovala vykecat
mňa sa tiež nikto nič nespýtal... ale vôbec mi to nevadilo, lebo sme kecali na myspace, ajsku, tu a neviem kde všade ešte s ľuďmi čo tam boli a to zažili na vlastnej koži
Já se vykecala snad ze všeho a hlavně ve škole si toho hned všimli vichni díky mý mikině a hlavně to věděli vštšinou dopředu, že tam jedu..
a všera sem to zase znova vykládala všechno kámošce, která jak to vypadá přejde taky k SP táboru a hrozně lituje, že na konciku nebyla..
a všera sem to zase znova vykládala všechno kámošce, která jak to vypadá přejde taky k SP táboru a hrozně lituje, že na konciku nebyla..
hej ale presne tady na tu fotku taky kamoska rika ,,oni jsou tak stari?" a ja jen coze??? vykulenej vyraz a jako konec
jinak my v utery meli hnedka prvni hodinu telak a tak sem vlezla do ty satny a sla sem prostredkem a vsichni hnedka tak co tak co tak cooo a ja jen zvedla ruce nad hlavu blazenej vyraz a BOMBA !!! sem si pripadala jak naka celebrita jako takovej vzruch kdyz sem vesla
jinak my v utery meli hnedka prvni hodinu telak a tak sem vlezla do ty satny a sla sem prostredkem a vsichni hnedka tak co tak co tak cooo a ja jen zvedla ruce nad hlavu blazenej vyraz a BOMBA !!! sem si pripadala jak naka celebrita jako takovej vzruch kdyz sem vesla
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
jj me uz se ani nechtelo vypravet to vsechno 5x
Kokos(ka)- SP member
-
Mě to nevadí vyprávět pořád dokola ^^ Jen se mi po nich pořád víc a víc stýská..
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
Kaczenka napsal:Já se vykecala snad ze všeho a hlavně ve škole si toho hned všimli vichni díky mý mikině a hlavně to věděli vštšinou dopředu, že tam jedu..
mno jo jenže já šla ještě v tom SP triku z koncíku a v srdíčku mám zakroužkovaný (lihovkou) Prague, Czech Republic a oni jakože niii niiiic ... a pak mi jedna (snad normální) kamoška řikala že jedna jinší "kámoška" řikala jak mám trapný tričko ....
a zase moje snad nejnormálnější kámoška se mně ptala proč jsem si zakroužkovala to Prague, CZ a pak mě ještě řikala že mě obdivuje že by v tom triku nešla že by se styděla
Naposledy upravil Kitty dne Thu May 01, 2008 4:53 pm, celkově upraveno 1 krát
já jsem celej koncert vyprávěla kamarádovi.. a ten se mi smál.. že prej by do tý haly ani nevlez,když jsem mu říkala,že tam byli skoro všichni emo.. tolik emařů jsem fakt nečekala..
Tj..Ale my jsme se nedaly jen tak zastrašit.. XD Není to žádná emo kapela -.-'
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
Kitty napsal:Kaczenka napsal:Já se vykecala snad ze všeho a hlavně ve škole si toho hned všimli vichni díky mý mikině a hlavně to věděli vštšinou dopředu, že tam jedu..
mno jo jenže já šla ještě v tom SP triku z koncíku a v srdíčku mám zakroužkovaný (lihovkou) Prague, Czech Republic a oni jakože niii niiiic ... a pak mi jedna (snad normální) kamoška řikala že jedna jinší "kámoška" řikala jak mám trapný tričko ....
a zase moje snad nejnormálnější kámoška se mně ptala proč jsem si zakroužkovala to Prague, CZ a pak mě ještě řikala že mě obdivuje že by v tom triku nešla že by se styděla
tak to je dosť odveci!!!
ozaj Kitty, zlato, nechcela by si to tričko vyfotiť aby som ho konečne videla? lebo všetci mi o ňom rozprávajú ale ja som ho nevidela lebo keď som sa dostala k merchu tak už boli vypredané..
Barča napsal:Kitty napsal:Kaczenka napsal:Já se vykecala snad ze všeho a hlavně ve škole si toho hned všimli vichni díky mý mikině a hlavně to věděli vštšinou dopředu, že tam jedu..
tak to je dosť odveci!!!
ozaj Kitty, zlato, nechcela by si to tričko vyfotiť aby som ho konečne videla? lebo všetci mi o ňom rozprávajú ale ja som ho nevidela lebo keď som sa dostala k merchu tak už boli vypredané..
jj vyfotím to .... ale asi až se mi bude chtít já jsem v poslední době nějak líná ale pro tebe všecinko zlato
a zase moje snad nejnormálnější kámoška se mně ptala proč jsem si zakroužkovala to Prague, CZ a pak mě ještě řikala že mě obdivuje že by v tom triku nešla že by se styděla lol!
to teda nwm proč.. já sem ted ve škole jako kámoš ten nosí mikinu Slipnot tak se zdravíme? zdar simpple plane! čuus slipknotáku!
a zase moje snad nejnormálnější kámoška se mně ptala proč jsem si zakroužkovala to Prague, CZ a pak mě ještě řikala že mě obdivuje že by v tom triku nešla že by se styděla lol!
to teda nwm proč.. já sem ted ve škole jako kámoš ten nosí mikinu Slipnot tak se zdravíme? zdar simpple plane! čuus slipknotáku!
tjn jenže ti naši pošahanci! by mi říkali furt cosi s plínkama znáte ty chytrý inteligenty ne?
Já mám to tričko stejný jako Kitty a těm blbum u nás na škole se líbilo, ale prej jenom ta zelená barva.. prej by teplouše na tričku nenosili
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Kitty napsal:
jj vyfotím to .... ale asi až se mi bude chtít já jsem v poslední době nějak líná ale pro tebe všecinko zlato
tešíííím
ale tých vašich spolužiakov nechápem... ako môžu mať niečo proti tým naším zlatíčkam?
Barča napsal:Kitty napsal:
tešíííím
ale tých vašich spolužiakov nechápem... ako môžu mať niečo proti tým naším zlatíčkam?
to nepochopíš .... já tomu říkám prostě Welcome To My Life .. mluví za vše
oni maj taky svoje tak at se neserou do druhych.. taky nerikam kamosce ktera zere TH ze jsou to trapaci.. proste beru to ze je miluje..(ikdyz to fakt nechapu :D:D)
Kokos(ka)- SP member
-
Kokos(ka) napsal: oni maj taky svoje tak at se neserou do druhych.. taky nerikam kamosce ktera zere TH ze jsou to trapaci.. proste beru to ze je miluje..(ikdyz to fakt nechapu :D:D)
taky máme ve třídě holku co je miluje.. dokonce chodila ostříhaná jako Bill...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:Kokos(ka) napsal: oni maj taky svoje tak at se neserou do druhych.. taky nerikam kamosce ktera zere TH ze jsou to trapaci.. proste beru to ze je miluje..(ikdyz to fakt nechapu :D:D)
taky máme ve třídě holku co je miluje.. dokonce chodila ostříhaná jako Bill...
Jezis, na to bych se nemohla koukat fuuuuj!!!
na zakladce je par holek melo rado, ale az takhle to neprehanely, a ted nastesti uz nikdo takovej v nesi tride neni
Strana 23 z 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Strana 23 z 33
Povolení tohoto fóra: