Očko !!!!
+13
Hanča
Guiltylka
Domulka
Katík
2Lidunka2
Hl@voš Lukáš
Michelinek
Kokos(ka)
Pet
52martina
Barča
Kitty
janca2400
17 posters
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Očko !!!!
Kdyby ta písnička aspoň byla pěkná, ale je uplně příšerná.... jde se hlasovat !!! A minimálně 20 hlasůůů
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Pojď já už hlasuju jakou dobu ale fakt v tom musí být nějakej podfuk.... vždyť hlasujem jako divý... a ono je to pořád nastejno...
Katík- SP member
-
Počkej, dneska? no já ti teď nevim...ale to snad nee.... to nedáme
Katík- SP member
-
no ja myslim ze ve stredu vecer ne? ale nevim to jiste. ale to je blby ze nevime kolik ma LOATR presne procent
jj, dneska! ale myslim ze nie vecer ale uz dakedy poobede... deti moje HLASUJTE!!!!!!!!!!
cože??? hitparáda je uzavřená??? kurňa doprdele se všechnejma zasranejma výletama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stejně mě to nebaví a ještě kvůli tomu teď možná prohraje LOATR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale sand by to mohlo vyjít ... US5 mají 18% a novinky celkem 24%!!!!! to je rozdíl 6%!!! to by mohlo projít vzhledem k tomu že ty ostatní novinky nejsou nic moc
ale sand by to mohlo vyjít ... US5 mají 18% a novinky celkem 24%!!!!! to je rozdíl 6%!!! to by mohlo projít vzhledem k tomu že ty ostatní novinky nejsou nic moc
jj..neboj kitty my jsme hlasovali kdyzs byla na vylete no ja myslim ze to vyhrajii...musii!!
Aaa a jestli ne, tak tady příští týden budu sedět pečená vařená a hlasovat jako divoká
Katík- SP member
-
no to né že tady budem sedět ale budem muset ikdyž to vyhrajou páč ty jedenáctiletý fanynky US5 si uvědomí že v tomhle jim tak trochu šlapeme na paty, popř. už jsme jim ty paty přešli ( ) tak začnou hlasovat pořádně, a to teprve nebudeme stíhat!!! to bude každej den MINIMÁLNĚ 50 hlasů !!!
jo z novinek je eště dobrá Dangerous od Akona.. ale na LOATR nemá.. jenže já v sobotu odjíždim....
Kitty, těch 50 jsem dávala už teď to budu muset dávat aspoň 100
Katík- SP member
-
mě nepřekonáš ... já jsem za jeden den poslala něco přes 250 hlasů a to jenom pro LOATR! pro We Made It jsem taky něco hlasovala
hele to ani nehodlám někoho překonávat teda jenom ty blbý fanynky US5
Katík- SP member
-
Tak sme to nedali...... neeeeeeeee........... !!!! Já se asi vokotim ! Takže příště je to naše !!!!
Katík- SP member
-
Katík napsal:Tak sme to nedali...... neeeeeeeee........... !!!! Já se asi vokotim ! Takže příště je to naše !!!!
coo? ja se na to ani nedivam ..takze jsme 2. nebo kolikati?? ale priste uz proste musime...ja nesnasim US5!!
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: