Ahojky....:)
+10
Barča
52martina
Kokos(ka)
Michelinek
Angannie
Sarunk4
Kaczenka
Katík
janca2400
green_face
14 posters
Strana 11 z 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Re: Ahojky....:)
52martina napsal:tak to já mam takhle v sobotu
že v sobotu ideš spať a keď sa zobudíš je pondelok?
Ttj já se musim učit v kdy to jde pač každou chvíli mám zápas většinou v pátek nebo v neděli
52martina napsal: to jsem čekala ...ne že se probudim v neděli a ten den mam zabitej učenim
to vieš to sa tak automaticky samo pýtalo...
ja mám práveže soboty celokm rada.. lebo sa mi pondelok zdá byť ešte strááášne ďaleko
Ahooooooooooooooj
green_face- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 49
Registration date : 15. 02. 08
Pet napsal:Čaukys tý jo za chvilku jsem manager
si sa nejako rozpísala... práve pozerám že skoro v každej miestnosti je posledný príspevok od teba
mam rychle nozky! ale ani mi to tak nepripadne a uz sem nejak rozchodila to MySpace.. ale furt to nak neberu noBarča napsal:Kokos(ka) napsal:omlouvam se za to! a dekuju !
sa nemusíš ospravedlňovať!!! ty proste patríš do tej kategórie turbo škrečkov s míšou a katíkom no...
jinak Pet-> gratuluju k managerovi!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Barča napsal:gratulujem k managerovi!!!
ty chodíš spať o pol deviatej?
No proč ne? Já někdy taky
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:Barča napsal:gratulujem k managerovi!!!
ty chodíš spať o pol deviatej?
No proč ne? Já někdy taky
no ja síce tiež ale keď už tak o pol deviatej ráno hlavne cez skúškové keď celú noc píšem esej a ráno ju treba odovzdať...
No to musí být zajímavé.. já jsem takhle jednou dělala prezentaci do školy.. vzpomněla jsem si na ní až večer tak jsem to dělala v noci
Katík- SP member
-
u mňa to tak dopadá skoro vždy, lebo ja som leňoch a vždy si všetko nechám na poslednú chvíľu... a k učeniu sa dokopem až už keď mi horí pod zadkom
presne tak na tom su i ja !! a potom se ucim jak dylina treba do 1 do rana a je to hnus pac uz je mi z toho vzdycky uplne na blitiBarča napsal:u mňa to tak dopadá skoro vždy, lebo ja som leňoch a vždy si všetko nechám na poslednú chvíľu... a k učeniu sa dokopem až už keď mi horí pod zadkom
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Já se učim stylem jako vy.. jen když si na to vzpomenu večer tak někdy taky ani nejdu spát..
Katík- SP member
-
Kokos(ka) napsal:presne tak na tom su i ja !! a potom se ucim jak dylina treba do 1 do rana a je to hnus pac uz je mi z toho vzdycky uplne na blitiBarča napsal:u mňa to tak dopadá skoro vždy, lebo ja som leňoch a vždy si všetko nechám na poslednú chvíľu... a k učeniu sa dokopem až už keď mi horí pod zadkom
no, lenže ja som už v takom štádiu, že ja sa o 1 v noci učiť začínam... asi by som si mala vstúpiť do svedomia...
No to bys teda měla... jak to stíháš?
Katík- SP member
-
Strana 11 z 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Povolení tohoto fóra: