Ahojky....:)
+10
Barča
52martina
Kokos(ka)
Michelinek
Angannie
Sarunk4
Kaczenka
Katík
janca2400
green_face
14 posters
Strana 14 z 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Re: Ahojky....:)
Ježiš žádný Keny to jsou jen napomádovaný frajírci a to Sebby nikdy nebyl a ani nebude
No... Bojda je taky takovej frajírek ... jo a dneska jdu na oslavu narozek a Bojda tam bude taky tak na mě myslete (vy co víte o co GO...) ..
No já si teda neumim Sebbyho představit jako kena.. to je celkem divná představa
No já si teda neumim Sebbyho představit jako kena.. to je celkem divná představa
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Kati už na teba myslím... potom povedz kedy dosť
Pet čo je tvoja 1. nočná mora? nie náhodou to s tým lístkom?
Pet čo je tvoja 1. nočná mora? nie náhodou to s tým lístkom?
neboj ja ti ten lístok skontrolujem či ho máš veď o toho tu som nie? a keď tak ťa tam tatík nejako prepašuje... veď nakoniec je to jeho koncert
No viděla jsi film : jeden den v New Yorku (kde hrajou sp) tak tam to má jedna z Olsenek
ja som ho videla strááášne dávno a už si to moc nepametám čo tam mali... ale nevadí keď to hovoríš ty tak to tak určite bude ja ti verím
No tak oslava dopadla opravdu zajímavě...sešla se tam ta lepší půlka naší třídy a Bojda.. Celej večer se mi vyhybal a já jemu taky.. Dělal tam do jedný kámošky a ona do něj taky, takže je to celkem jasný. No já tam zase byla s jednim klukem od nás ze třídy, pořád po mě "něco" chtěl, ale já byla odolná .. no pak za Bojdou šla moje dobrá kámoška a ptala se ho co a jak.. chtěl se mnou mluvit a všechno mio vysvětlit, ale já už musela domu.. tak od tý doby co ta holka co do ní dělal seděl vedle mě a rukou mě objímal na ramenou a já kupodivu nic přešla mě nějak chuť po tom co jsem viděla.. no pak šel pryč s tou kámoškou a řešili to tam spolu ta půl hodiny a ona mi pak jen něco málo řekla (jako že se mu líbí ta holka co do ní dělal..no ostatně on se jí taky líbí...) a já se pak zvedla a odešla.. pak jsem psala Bojdovi SMS že se mu omlouvám, že jsem nepřišla, ale že to časově nestíhám a nějak se nenamáhal ani odepsat takže je to podle mě vyřešený
No a jak řikám, šla jsem pryč a jen tak náhodou jsem se potkala s klukem co jsem s nim jednou krátce chodila a pořád se stýkáme a tak(jako kámoši).. až včera jsem za nim přišla a hned pusinka sem a pusinka tam a já mu řikám : Já jsem za tebou přišla jako za kamarádem.. a on : Kamarád taky rád... ...
No tak to byl tak celkově muj včerejší večer
Joo a taky se mi jednou zdál sen, že jsem jela na koncert a ten lístek zapomněla doma, bože, snad se mi to nestane..
No a jak řikám, šla jsem pryč a jen tak náhodou jsem se potkala s klukem co jsem s nim jednou krátce chodila a pořád se stýkáme a tak(jako kámoši).. až včera jsem za nim přišla a hned pusinka sem a pusinka tam a já mu řikám : Já jsem za tebou přišla jako za kamarádem.. a on : Kamarád taky rád... ...
No tak to byl tak celkově muj včerejší večer
Joo a taky se mi jednou zdál sen, že jsem jela na koncert a ten lístek zapomněla doma, bože, snad se mi to nestane..
Katík- SP member
-
Jo a ještě jsem zapomněla na to, že tomu klukovi od nás ze třídy jsem pusinka nenadala, ne proto že by se mi nelíbil a už jen kvůli Bojdovi jsem měla sto chití to udělat ( já tam šla JEN kvůli NĚMU ).. ale kvůli tomu, že by bylo strašně špatně.. odpoledne jsem si dala hranolky s masem a tatarkou a večer na to vodnici brutální kombinace opravdu nikomu nedoporučuju
Katík- SP member
-
Kati ty si sa ale rozpísala ale sa v tom trochu stácam sa musím priznať
akurát to ponaučenie som si myslím správne vzala že nekombinovať hranolky s masem a tatarkou a večer na to vodnici
akurát to ponaučenie som si myslím správne vzala že nekombinovať hranolky s masem a tatarkou a večer na to vodnici
vylít si srdíčko spolu s vyprázdněním hlavy je vždy to nejlepší. taková malá očista
Barčo, se ani nedivim, že se v tom strácíš, já už se taky strácim jo no, kamarád taky rád ale teda bylo mi pekelně blbě
Katík- SP member
-
Nazdar holky Sem zase doma... Sem tedka byla v čudu a stýskalo se mi no jen chvílema KOukám, že taky byl někdo kalit nejen já Akorát to naše bylo bez chlapů Ale sranda byla
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Ou jeááá návrat do domova (důchodců )
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal:Ou jeááá návrat do domova (důchodců )
to je akože smerované na mňa???
samej kalič tady! ne ze bych nebyla stejna... ale ...
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Ne to neni
No já nevim kámošky byly na mol a já zase střízlivá a to sem toho vypila stejně
No já nevim kámošky byly na mol a já zase střízlivá a to sem toho vypila stejně
Michelinek- SP member
-