Sraz v BRNĚ
+7
Michelinek
Kitty
janca2400
Pet
Katík
Barča
Domulka
11 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Sraz v BRNĚ
Ja uz jsem na seznamu dyl a taky se desne tesim Sice to jeste nemam od mamky povoleny...ale v nejhorsim zdrhnu
jinak Domi, dekuju strasne moc ze to bude v brne jinak bych nemohla, takhle je to uplne skvely!!
ale je mi lito ze jiny lidi co to maj dal nemuzou ...
jinak Domi, dekuju strasne moc ze to bude v brne jinak bych nemohla, takhle je to uplne skvely!!
no to jo zas tak velký město to snad neni, i když já tam byla jen párkrát, teda spíš jsem projížděla a taky jsme si tam udělali výlet. to je divný. když se řekne výlet, tak si představim rodinný výlet, ale my byli skupinka pěti lidí ve věku od 18 do 23 . takže z Brna znám jenom šaliny (jsem poprvé jela tramvají ), Vaňkovku, zastávku v Řečkovicích a ten obchodní dům na Š , ale hned bych tam jela znova. docela se mi tam líbilo
ani nevíš, jak bych ráda jela...když tak o tom přemýšlim, tak cesta by mě vyšla určitě na jeden koncert a to jen tam
ale zase, koncert bude len nejaký mesiac a pár dní po stretku a to tam budeme úúúplne všetci
jasně ...to pak bude chtít si asi vyměnit navzájem čísla na mobil, abychom se tam našly , protože já nejsem zastánce srazu někde jinde a tam že půjdem spolu...
musíme určite povymieňať keby sa nám tam niekto stratil... (napríklad ja )
ja by som tiež šla rovno k hale a tam si držala miestečko dokiaľ neotvoria vchod
ja by som tiež šla rovno k hale a tam si držala miestečko dokiaľ neotvoria vchod
Guiltylka napsal:Ja uz jsem na seznamu dyl a taky se desne tesim Sice to jeste nemam od mamky povoleny...ale v nejhorsim zdrhnu
jsem ráda že jsi ráda
jsem taky ráda.
je to ten největší sraz fanoušků SP, co se kdy v ČR pořádal. 29 lidí.. nechápu
ale hrozně se těšim a modlim se za počasí
som si dala odmerať Žilina-Kadaň na mapy.cz (je tam taký plánovač trasy... tatík poradil bo šiel okolo )
podľa mňa to tým číslom 29 ešte nekončí
podľa mňa to tým číslom 29 ešte nekončí
Dneska je v Brně nádherně. Tak doufam, že za tejden bude minimálně tak hezky.
Napadlo mě, že kdyby bylo hezky, mohli bychom jít třeba do ZOO. Tam je touto dobou krásně a vlezem se tam všichni.
Napadlo mě, že kdyby bylo hezky, mohli bychom jít třeba do ZOO. Tam je touto dobou krásně a vlezem se tam všichni.
Guiltylka napsal:Ja taky!!!
A uz se tesim
Jak se poznáme ? ooo budu mít v ruce růži .... neee....nemáš myspace nebo profil.....abysme spon věděli kdo je odsus z fora
janca2400 napsal:Guiltylka napsal:Ja taky!!!
A uz se tesim
Jak se poznáme ? ooo budu mít v ruce růži .... neee....nemáš myspace nebo profil.....abysme spon věděli kdo je odsus z fora
jj myspace mam ;-) www.myspace.com/crazymichelleka
já mám na Myspace svoji fotku ale je stará tak dneska jsme s tátou něco fotili tak musim počkat on to upraví a pak ji sem hodím
ja mám nejaké fotky mňa na myspace teda neviem či ma podľa nich spoznáte ale tak snáď..
www.myspace.com/lamantine
(som si ťa Jani chcela pridať ale pýtalo to tvoj email/last name a to som nevedela..)
www.myspace.com/lamantine
(som si ťa Jani chcela pridať ale pýtalo to tvoj email/last name a to som nevedela..)
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: