Sraz v BRNĚ
+7
Michelinek
Kitty
janca2400
Pet
Katík
Barča
Domulka
11 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Sraz v BRNĚ
Guiltylka napsal:Janco, dyt ja te uz davno mam v pratelich. Ja jsem na to uplne zapomnela
Ajooo ja už vím
To je zvlastni, pred par dny bylo na seznamu 29 lidi a ted je jich uz jen 21....
Proc se tolik lidi odhlasuje? kvuli pocasi...? to snad ne...
musi svitit !!!
Ale my si to i tak uzijem
Proc se tolik lidi odhlasuje? kvuli pocasi...? to snad ne...
musi svitit !!!
Ale my si to i tak uzijem
Barču poznate podle šááátku !! pokud ho tam nebude mit i nekdo jinej strasne me stve ze nemuzu jeeet
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
takže nějak sem obnovila nový Myspace takže děcka vyměňtě nebo přidejte si mě do přátel
www.myspace.com/what_if_im_kitty
Kitty napsal:takže nějak sem obnovila nový Myspace takže děcka vyměňtě nebo přidejte si mě do přátel
Uz jsem ti poslala request tak to pls potvrd
Guiltylka napsal:Kitty napsal:takže nějak sem obnovila nový Myspace takže děcka vyměňtě nebo přidejte si mě do přátel
Uz jsem ti poslala request tak to pls potvrd
a ja taky hh
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
tak až bude sraz někde blíž.. skoro 270km..mam to trošku z ruky naši by mě nepustiliPet napsal:Tojá chci takýýýýýýýýýýýýýý a sestřička Katík takýýý
Kaczenka napsala:
Pet napsal:
Tojá chci takýýýýýýýýýýýýýý a sestřička Katík takýýý
tak až bude sraz někde blíž.. skoro 270km..mam to trošku z ruky naši by mě nepustili No
přesně mě taky odmítli pustit
Pet napsal:
Tojá chci takýýýýýýýýýýýýýý a sestřička Katík takýýý
tak až bude sraz někde blíž.. skoro 270km..mam to trošku z ruky naši by mě nepustili No
přesně mě taky odmítli pustit
Já to mam do Práglu asi 40minut na černák a pak metrem, ale den předtim je proslavená 1. diskotéka v sousední vesnici a letos tam poprvé můžu, takže si to nemužu nechat ujít, takže v 9 eště né
Když je koncert od osmi tak sestřenka řekla, že tam se nmou pujde zevlit tak 2 a ž 2,5 hodiny předem...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:Když je koncert od osmi tak sestřenka řekla, že tam se nmou pujde zevlit tak 2 a ž 2,5 hodiny předem...
to je strašne málo to už tam všetci budú... ale my ti chytíme miesto tak sa skúste predbehnúť ku nám ak to pôjde
to je strašne málo to už tam všetci budú... ale my ti chytíme miesto tak sa skúste predbehnúť ku nám ak to pôjde [/quote]
Tak díky myslíš, že to bude tolik málo?? Tak já jí řeknu že tam pojedu sama a ona za mnou pak třeba přijede.. Nebo jedině tak, jak jsi řikala ty mamii
Tak díky myslíš, že to bude tolik málo?? Tak já jí řeknu že tam pojedu sama a ona za mnou pak třeba přijede.. Nebo jedině tak, jak jsi řikala ty mamii
Katík- SP member
-
Katík napsal:to je strašne málo to už tam všetci budú... ale my ti chytíme miesto tak sa skúste predbehnúť ku nám ak to pôjde
Tak díky myslíš, že to bude tolik málo?? Tak já jí řeknu že tam pojedu sama a ona za mnou pak třeba přijede.. Nebo jedině tak, jak jsi řikala ty mamii [/quote]
dneska sme sa na zraze rozprávali s dvomi dievčatami a oni by tam najradšej šli už deň pred a potom hneď ráno pred halu. ja tam tiež chcem byť už od skorého rána
to vieš že miestečko ti podržím, ak ťa ostatní nezbijú za to že sa predbiehaš
Ty jo, fakt myslíte, že se tam budou hromadit lidi už od rána?? to mě dost děsí, já mam fakt v plánu se dostat někam dopředu
Tak jsem teď přišla z baru, dala si pár koktejlů(samozřejmě nezapomněla ochutnat od sestřenky, takže to leze pěkně do hlavy ) a domluvili jsme se, že tam teda pojedem obě na pátou
Katík- SP member
-
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: