Elliot Minor
+22
n.i.k.y
ifuska19
SP_Kiki_SP
Basmen
ericka
Hanča
K7BO
Lu_cy
Pet
Domulka
Fabiola
Gela
52martina
2Lidunka2
Noglues
Kitty
Blanousek13
Kokos(ka)
Katík
Kaczenka
Barča
Guiltylka
26 posters
Strana 6 z 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: Elliot Minor
A jak to dopadlo?
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
a cos jim psala?
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
ja ani neviem asi nič dôležité len boli zrovna online a posielali nejký bulletin tak som im naň čosi odpísala, že ich mám rada, ači prídu na slovensko a tak...
Barča napsal:neboli, ku nám nikto nechodí
to už ale poslední dobou přestává být pravda
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Jj v Praze byli.. a to jsem nemohla zrovna,protože jsem už byla na Avril,a rodiče protestovali. A navíc mi bylo asi 11 takže Strašně bych je chtěla vidět. Vždyť i Avril u vás byla,Pink taky tuším
No, taky sem nemohla, to me ani nenapadlo mamu premlouvat aby me do Prahy pustila stejne by to nezabralo, dyt ani ted me bez dospelyho samotnou nepusti ale priste (neverim ze se sem vrati, ale to bych jela klido treba do nemecka ) urco pujdu, protoze nez ti vydaj desku tak mozna aj budu dospela
no oni teď maj novej projekt Foxboro Hot Tubs nebo co.. ale já chci Green Day tjn,snad se nové desky dočkáme..
Fabiola napsal:Jj v Praze byli.. a to jsem nemohla zrovna,protože jsem už byla na Avril,a rodiče protestovali. A navíc mi bylo asi 11 takže Strašně bych je chtěla vidět. Vždyť i Avril u vás byla,Pink taky tuším
ani neviem ale na ne dve ma to až tak neláka... Avril som mala kedysi stráááášne rada, ale teraz ju už až tak moc nepočúvam... ale GD keby zase prišli to by bol sen!!!!
jo to by byl.. by mě zajímalo co GD dělají jako.. na MySpace byli naposledy asi v únoru.. přesně FHT jsou taky dobří,mě to místy připomíná až Sex Pistols.. ale potřebujem Green Day prostěěě
jj Green Day sou super, taky bych šla kdyby mě to rodiče dovolili což pochybuju, protože si počet propustek schovávám na SP a na srazy v Brně apod. pak by řekli že je toho moc a hotovo nikam bych nejela
ale jako GD už se s tou novou deskou pěkně šouraj!!! napřed se o tom rozvykládalo a teďkomc jaksi na ně svět zapomněl, což je škoda
ale jako GD už se s tou novou deskou pěkně šouraj!!! napřed se o tom rozvykládalo a teďkomc jaksi na ně svět zapomněl, což je škoda
ze? ja taky cetla ze ma vyjit na zacatku 2008, ale tak myslim ze budem radi dyz to tihnou do zacatku 2009 chjo... ja uz tak strasne moc chcu novou desku... se tam v ty americe flakaj!!
Guiltylka napsal:To by se mi libilo wow!!
Ale moc tomu neverim
Asi tak nějak
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Strana 6 z 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Povolení tohoto fóra: