Elliot Minor
+22
n.i.k.y
ifuska19
SP_Kiki_SP
Basmen
ericka
Hanča
K7BO
Lu_cy
Pet
Domulka
Fabiola
Gela
52martina
2Lidunka2
Noglues
Kitty
Blanousek13
Kokos(ka)
Katík
Kaczenka
Barča
Guiltylka
26 posters
Strana 5 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Elliot Minor
ahaaa lol.. ale nějak rychle to zbalili.. :(jeee,ja bych s něma chtěla fotkuu.. jak si Alex vždycky ty fanoušky k sobě úplně přitiskne.. [/quote]Fabiola napsal:
Venku tam u tourbusu !! tam stal v rohu a nikdo si ho nevsimal se tam bavil s nakejma lidma a pak tak jako zarval jesi s nim chce mit dneska nekdo sex:D
jjjjjjjj !! to je uplne skvely.. priste priste priiiste musime taky!!
jaaaaj Sebbyyyy
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
jeee to je krasna fotka no prave kdyby to spis bylo naopak ale i tak.. jinak nepripomina vam Alex Derycka ze Sum41? me strasne uplne..
Domulka napsal:Kitty napsal:wooooooooooooow ... škoda že se takhle nefotí třeba Chuck nebo Sebby
sebby se takhle občas fotí
Já chcu takyyyyyyyyyyyy!!! takovýho hubana od mýho sluníčka
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Takovou fotku bych si taky nechala líbit ^^ Příště napravíme XD
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
Gela napsal:Takovou fotku bych si taky nechala líbit ^^ Příště napravíme XD
To každopádně!!!
Katík- SP member
-
je tam uplne k sezrani andilek Sebby
Kokos(ka)- SP member
-
David si pusy necháva dávať.. aj v Prahe mu nejaké holky dávali pusy... ale ja na to nemám aby som sa ho pýtala...
jak to myslíš,jakože by ses tak bála? já bych jim pusu určitě nedala.. ono je to takový divný,oni nás ani neznají,my je taky vlastně ne.. (jako ano,ale víte jak to myslím)..Barča napsal:David si pusy necháva dávať.. aj v Prahe mu nejaké holky dávali pusy... ale ja na to nemám aby som sa ho pýtala...
myslim, že vímě
Katík- SP member
-
znova se SP by mohli
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Je, to je hezky ze ti odpovedeli Taky doufam ze co nejdriv prijedou, ale mohli by udelat aspon dva konciky A mozna radeji at nejezdi spolu, ale zvlast, to je blby kdyz jsou "jenom" predskokani
Fabiola napsal:jak to myslíš,jakože by ses tak bála? já bych jim pusu určitě nedala.. ono je to takový divný,oni nás ani neznají,my je taky vlastně ne.. (jako ano,ale víte jak to myslím)..Barča napsal:David si pusy necháva dávať.. aj v Prahe mu nejaké holky dávali pusy... ale ja na to nemám aby som sa ho pýtala...
ja keď tam bol pri mne som sa zmohla len na thank you viac som proste nemohla... ale tie holky mu pusy dávali, ale len na líce!!!! to nie že by som sa bála, ale proste na to nemám odvahu... a tiež mi to príde také... ja neviem. mne stačilo že sa na mňa usmial
a to je super že EM prídu, inak ja som si tiež hovorila že to bude také zvláštne teraz ich vidieť oddelene, už nie spolu SP a EM, chápete ako to myslím ?
ale oni sú zlatí že odpisujú na MS... teda všetkým odpísali okrem mňa ale to je tým že ja som písla Alexovi na osobný profil.. a on je lemra, on to vôbec nečíta!!!!
mohl by to být dvojkoncert
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Ale no tak barco nurazej Alexa mou zpravu si precet, ale neodpovedel, takze taky nic, nejsi jedina ale ja se ho vlastne taky na nic neptala, jen jsem chvalila
jj to je nadevše.. že si tě všimne a tak.. já bych jim možná podala ruku.. to je všechno.. Kačii,tobě taky? takový štěstí teda.. a za jak dlouho ti odepsal? že bych jim taky něco napsala..? ale myslím,že je to zbytečný když hlavní otázka už byla zodpovězena jéé,já se těším až tu budou.. určitě půjdu..
woooow super mega boží !Kaczenka napsal:Ellioti doufaj, že přijedou v listopadu nebo v prosinci , odpověděli mi na ms..
jo nejlepsi je psat na normalne ofic.ms elliotu...Alex i Ed jsou online jednou za uherskej rok
Kokos(ka)- SP member
-
Já píšu, jen když sou online, páč když se přihlásej a budou tam mit hafo vzkazů, tak je podle mě malá šance že na ně budou odpovídat.. včera byli docela dlouho online, mě odpověděli asi za 2 minuty..
Tak to je supr..!!!Kaczenka napsal:Ellioti doufaj, že přijedou v listopadu nebo v prosinci , odpověděli mi na ms..
Lu_cy- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 04. 05. 08
Tyjo, to je rychlost
to ja kdyz vidim ze sou on-line tak jim napisu, ale hned jak to odeslu tak odejdou si jich vzdycky vsimnu pozde nebo co...
to ja kdyz vidim ze sou on-line tak jim napisu, ale hned jak to odeslu tak odejdou si jich vzdycky vsimnu pozde nebo co...
jednou na ne urcite kápnes
Kokos(ka)- SP member
-
jj pak hlavne napis co psali :D
Kokos(ka)- SP member
-