Elliot Minor
+22
n.i.k.y
ifuska19
SP_Kiki_SP
Basmen
ericka
Hanča
K7BO
Lu_cy
Pet
Domulka
Fabiola
Gela
52martina
2Lidunka2
Noglues
Kitty
Blanousek13
Kokos(ka)
Katík
Kaczenka
Barča
Guiltylka
26 posters
Strana 3 z 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: Elliot Minor
já se stydim já nemám ani jednu pisničku od nich stáhnutou ... nechce mi nějský dobrý někdo poslat na mail???
kelly-smile@seznam.cz
kelly-smile@seznam.cz
Tak tad jejich ofic. CD ->
- kód:
http://rapidshare.com/files/108689886/Elliot_Minor_-_Elliot_Minor_2008.rar.html
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
tak sa ti to tam podarilo dať zlato?
už sťahujem ďakujem moooc, ani mne by sa to nepáčilo kebyže začali hrať niečo čo nepoznám
už sťahujem ďakujem moooc, ani mne by sa to nepáčilo kebyže začali hrať niečo čo nepoznám
jj podarilo !! byl oto fakt uplne jednoduchy
Kitty -> pridala sem si te do ajska a vysvetlim
Kitty -> pridala sem si te do ajska a vysvetlim
Kokos(ka)- SP member
-
inak ma rapid v poslednej dobe fakt vytáča, jak tam musí človek skúmať či je to pes alebo mačka... vždy sa seknem a musím ten kód opisovať na viac krát
me tam stve to cekani na dalsi stahovani kdyz sem prez to stahovala treba film kerej mel 7 casti po 100MB tak to byl horor !!!!!! po kazdy casti cekat 2h nez budu moct zas stahovat
Kokos(ka)- SP member
-
ja nevim jak dlouho, pac sem prez to film uz dloooouho nestahovala... ale vzdy to bylo 124minut nekdy klidne i 180min... jak kdy !!!
Kokos(ka)- SP member
-
ale už od včera tam majú nejaké happy hours tak sa na začiatku vôbec nečaká a netreba tam tie mačky vypĺňať čo je super!!!
ale tie 2 hoďky či koľko čakať treba...
ale tie 2 hoďky či koľko čakať treba...
na rapidshare.com se čeká 100 minut a ty happy hours sou každej den a když je chytíš tak nezadáváš ty písmena z toho obrázku
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Barča napsal:inak ma rapid v poslednej dobe fakt vytáča, jak tam musí človek skúmať či je to pes alebo mačka... vždy sa seknem a musím ten kód opisovať na viac krát
to mě taky naštvalo když sem to chytl poprvé sem si to nepřečetl a čuměl sem jak blbej proč to nejde a vždycky když to opisuju tak sem úplně nalepenej u monitoru abych to poznal
Noglues- SP girlfriend
-
jj asi tak.. ale vazne nekecam bylo tam treba i 132 minut !! :D ale je fakt ze je to uz dlouho no
rapid proste nemusim
rapid proste nemusim
Kokos(ka)- SP member
-
Kokos(ka) napsal:jj asi tak.. ale vazne nekecam bylo tam treba i 132 minut !! :D ale je fakt ze je to uz dlouho no
rapid proste nemusim
možný to je asi byl hodně vytíženej server tak to zvedli. taky rapid nemusím ale hodně lidí tam uložuje soubory
Noglues- SP girlfriend
-
ale tie happy hours sú strašne nepravidelné... lebo minule (keď som o nich písala) tak boli od večera až do rána, celú noc, a na tú ďalšiu noc už zase nie... tak neviem ako to majú
JJ, byli skvely, samozrejme na Simple plan nemaji
ale mohli hrat dyl, dyt uprava toho podia trvala dyl nez jejich vystoupeni, to je skoda , ale stejne to byl uzasnej, perfektni koncert
ale mohli hrat dyl, dyt uprava toho podia trvala dyl nez jejich vystoupeni, to je skoda , ale stejne to byl uzasnej, perfektni koncert
Taky bych řekla, že hráli málo.. a hlavně to byly eště ty tlakový vlny, takže mě pořád někdo dusil a lilo ze mě jak z konve.. ale byli fakt dobrý
skělá předkapela plná energie. jen mě mrzí, že jako první zahráli jejich nynější singl
ja som sa na nich moc tešila a boli výborní síce som sa dívala hlavne na Alexa celý čas...
ale som si to úplne nevychutnala lebo presne ako Kačenka píše že to tam bolo vtedy ešte také divoké a z asi 4 radu som sa ocitla dakde v ôsmom ani neviem ako... a ešte som stratila bundu tak som ju tam potom hľadala na zemi to bolo celkom akčné keď som sa k nej snažila zohnúť... ale potom už to bolo ok
inak dostali úplne hroznú kritiku chudáci
http://musicserver.cz/clanek/22144/Simple-Plan-Elliot-Minor-Mala-sportovni-hala-Praha-27-4-2008/#
ale to je jeden z tých článkov nad ktorými je asi lepšie sa nepozastavovať...
akurát ma štvalo že som sa s Alexom potom nevyfotlila.. ale on koník tiež sľúbil že sa ešte vráti a už sa nevrátil... nevadí možno nabudúce
ale som si to úplne nevychutnala lebo presne ako Kačenka píše že to tam bolo vtedy ešte také divoké a z asi 4 radu som sa ocitla dakde v ôsmom ani neviem ako... a ešte som stratila bundu tak som ju tam potom hľadala na zemi to bolo celkom akčné keď som sa k nej snažila zohnúť... ale potom už to bolo ok
inak dostali úplne hroznú kritiku chudáci
http://musicserver.cz/clanek/22144/Simple-Plan-Elliot-Minor-Mala-sportovni-hala-Praha-27-4-2008/#
ale to je jeden z tých článkov nad ktorými je asi lepšie sa nepozastavovať...
akurát ma štvalo že som sa s Alexom potom nevyfotlila.. ale on koník tiež sľúbil že sa ešte vráti a už sa nevrátil... nevadí možno nabudúce
je fakt ze tech ,,Emo" holek tam pred halou sedelo dooooost !!! ale v hale uz sem jich tolik nevidela takze jako fakt neivm kde prisli na tech 90% !!
jim dam ze predvedli tragicky vykon !! me se to teda fakt maximalne libilo !! a Ed se na me furt dival !! mozna proto ze sem asi jako jedina kolem me(no aj simca!) skakala rvala a snazila se zpivat !
jim dam ze predvedli tragicky vykon !! me se to teda fakt maximalne libilo !! a Ed se na me furt dival !! mozna proto ze sem asi jako jedina kolem me(no aj simca!) skakala rvala a snazila se zpivat !
Kokos(ka)- SP member
-
Wow vidíš Simi, jak si je zaujala..
a ten článek je debilní.. já bych chtěla vidět z 99% emo ( sice sem jich taky viděla před halou hodně, ale 99%??) a ty davy fanynek co upadaly do bezvědomí... to je zase kritika.. na O2 active sem před chvílí četla daleko lepší článek.. tahle je místy fakt dost schodil..
a ten článek je debilní.. já bych chtěla vidět z 99% emo ( sice sem jich taky viděla před halou hodně, ale 99%??) a ty davy fanynek co upadaly do bezvědomí... to je zase kritika.. na O2 active sem před chvílí četla daleko lepší článek.. tahle je místy fakt dost schodil..
mne sa zase zdalo že sa na mňa díva celý čas Alex!!!!! a tiež som široko ďaleko nevidela nikoho iného spievať len seba
nechápem ako mohol ten blbec napísať že Ellioti majú všetky pesničky na jedno kopyto a že sú nezáživní
nechápem ako mohol ten blbec napísať že Ellioti majú všetky pesničky na jedno kopyto a že sú nezáživní
Ta recenze je fakt hnusna,
Me se jejich vykon strasne libil, a hned bych si to dala znova
by me zajimalo co by predvedl na podiu ten debil (lip to rict nejde, omlouvam se) co to psal
Me se jejich vykon strasne libil, a hned bych si to dala znova
by me zajimalo co by predvedl na podiu ten debil (lip to rict nejde, omlouvam se) co to psal
Strana 3 z 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Povolení tohoto fóra: