Elliot Minor
+22
n.i.k.y
ifuska19
SP_Kiki_SP
Basmen
ericka
Hanča
K7BO
Lu_cy
Pet
Domulka
Fabiola
Gela
52martina
2Lidunka2
Noglues
Kitty
Blanousek13
Kokos(ka)
Katík
Kaczenka
Barča
Guiltylka
26 posters
Strana 4 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Elliot Minor
Jo, tenhle článek mě taky dostal..Úplně nejvíc..To musel psát člověk kterej o tom ví velký..nic..A poslouchá možná tak country .. Bože -.-'
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
dneska nechaji psat recenze uplne kazdeho debila s prominutim.. staci kdyz mas zaklady cestiny a nedelas gramaticke chyby...
Jo, napiš hele..
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
Víte co.. já bych vám ji tu klidně i napsala, ale neci se tu vyjadřovat tak sprostě..
huháááá Alex mi odepsal !!! ze to ze za fanouskama nesli protoze to byla show SP a tak tam jako nemeli co delat..a prej se pokusi prijet do CZ.. jako ze by udelali koncert ♥
ale ja sem tam psala Edovi a Teddovi.. a tak jeste napsala ze zpravy vyridi... no sem totiz psala Teddovi co melo znamenat to ,,chce nekdo zvas semnou sex dneska vecer?" :D:D a napsala sem mu jako ze sem za nim chtela jit(pac tam stal ale povidal si tam s nakejma lidma od nich)...a kdyz sem si to pak cetla tak to uplne vyznelo jakoze sem za nim chtela jit na ten sex
ale ja sem tam psala Edovi a Teddovi.. a tak jeste napsala ze zpravy vyridi... no sem totiz psala Teddovi co melo znamenat to ,,chce nekdo zvas semnou sex dneska vecer?" :D:D a napsala sem mu jako ze sem za nim chtela jit(pac tam stal ale povidal si tam s nakejma lidma od nich)...a kdyz sem si to pak cetla tak to uplne vyznelo jakoze sem za nim chtela jit na ten sex
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Kokos(ka) napsal:huháááá Alex mi odepsal !!! ze to ze za fanouskama nesli protoze to byla show SP a tak tam jako nemeli co delat..a prej se pokusi prijet do CZ.. jako ze by udelali koncert ♥
tak to se teda povedlo mno
maximalne !! sem vubec necekala jako
Kokos(ka)- SP member
-
wow.. tak to je supr.. doufám,že brzo přijedou,chtěla bych je zas vidět.. počkej to fakt říkal? lol.. a kdy? já akorát vím,že Alex říkal,že jsme všichni strašně sexy.. jinak toho Teddyho jak to říkal,jsem asi neslyšela..
Fabiola napsal:wow.. tak to je supr.. doufám,že brzo přijedou,chtěla bych je zas vidět.. počkej to fakt říkal? lol.. a kdy? já akorát vím,že Alex říkal,že jsme všichni strašně sexy.. jinak toho Teddyho jak to říkal,jsem asi neslyšela..
Venku tam u tourbusu !! tam stal v rohu a nikdo si ho nevsimal se tam bavil s nakejma lidma a pak tak jako zarval jesi s nim chce mit dneska nekdo sex:D
Kokos(ka)- SP member
-
ahaaa lol.. ale nějak rychle to zbalili.. :(jeee,ja bych s něma chtěla fotkuu.. jak si Alex vždycky ty fanoušky k sobě úplně přitiskne..Kokos(ka) napsal:Fabiola napsal:wow.. tak to je supr.. doufám,že brzo přijedou,chtěla bych je zas vidět.. počkej to fakt říkal? lol.. a kdy? já akorát vím,že Alex říkal,že jsme všichni strašně sexy.. jinak toho Teddyho jak to říkal,jsem asi neslyšela..
Venku tam u tourbusu !! tam stal v rohu a nikdo si ho nevsimal se tam bavil s nakejma lidma a pak tak jako zarval jesi s nim chce mit dneska nekdo sex:D
Fabiola napsal:ahaaa lol.. ale nějak rychle to zbalili.. :(jeee,ja bych s něma chtěla fotkuu.. jak si Alex vždycky ty fanoušky k sobě úplně přitiskne..Kokos(ka) napsal:Fabiola napsal:wow.. tak to je supr.. doufám,že brzo přijedou,chtěla bych je zas vidět.. počkej to fakt říkal? lol.. a kdy? já akorát vím,že Alex říkal,že jsme všichni strašně sexy.. jinak toho Teddyho jak to říkal,jsem asi neslyšela..
presne!!!!!
nabudúce si ho nemôžeme nechať ujsť...
takhle se fotí málo slavných.. škoda.. to je pak zážitek na celý život..Kitty napsal:wooooooooooooow ... škoda že se takhle nefotí třeba Chuck nebo Sebby
Kitty napsal:wooooooooooooow ... škoda že se takhle nefotí třeba Chuck nebo Sebby
sebby se takhle občas fotí
Strana 4 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Povolení tohoto fóra: