rašelina
+21
mišule
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Katík
Wendy
Pet
TyNuSa
Kitty
Domulka
janca2400
Michelinek
Kuci
2Lidunka2
Lucca
ifuska19
52martina
pat
monuli
25 posters
:: Simple Plan :: Girlfriends
Strana 16 z 31
Strana 16 z 31 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 31
Re: rašelina
mno já mám vlasy momentálně 4 barevný svoji blonďatohnědou , červenej melír, Fialovej melír a blonďatej melír trochu exot (ale jinak to vypada f poho )
Nj ale některý si to melírujou tak často až so upe blond a mezi tim maj svých pár pramínků....jako já taky ráda barvičky má červená na hlavě ehm zrzavá tedka chci jít do fialový
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Michelinek napsal:No tak mě kámošky nikoho nedohazujou ale pořád si mě dobíraj za můj výběr plešatejch...tu a tam se najde i s vlasama To jo sou ale bez nich to nejde kde bych hledala svý plešatý...A navíc bych to na světě s holkama asi nepřežila páč sou některý solidní krá**
Mně se chvíli pokoušely dohazovat, ale vykašlaly se na to... Mě plešatý neberou... Mně se líbí jeden hoch, takovej mocmoc fešnej, bláznivej, std. už to vypadalo slibně a pak mi ten blbec oznámil, že jsem pro něj "nekonečněkrát cenější jako kamarádka"... Bych ho zabila....
To musí naštvat...Jo tak mě se líbil loni jeden neskutečně krásnej jenže mě to přešlo ignoroval celý okolí...Tak sem si letos vyhlídla novou obět a on mě očumuje...Už mě to teda nebere, ale někdy mám neskutečnou chuť k němu jít . Ale on se někdo najde brzo snad pro každýho né
Michelinek- SP member
-
Jo, jen pro upřesnění, jedná se o toho, kterej se mnou přiopilej tak pěkně házel na tý prodloužený Ono je tenhle tuhlík kapitola sama o sobě... Z toho by jednoho kleplo...
Tak na u svojí oběť nastraž pořádnou pastičku né ?
Tak na u svojí oběť nastraž pořádnou pastičku né ?
Jo tááák Pastičku oooo tak kanadský žertíky mi vždycky šli....Ale je to horší když nechodí k nám do třídy....To je o moc horší
Michelinek- SP member
-
No přesně tááák..
Tak to že nechodí k vám do třídy by snad zas tak velkej problém být neměl, ne ?
Tak to že nechodí k vám do třídy by snad zas tak velkej problém být neměl, ne ?
To jo ale máme tak trapný šatny a navíc neim jaký má boty My vždycky klukum svazujem kaničky, vždycky prdel jak to rozvazujou a ty vražedný pohledy na nás
Michelinek- SP member
-
monuli napsal:jedním slovem:BLEEEE
nějak tak.... upo ji nemám ráda....nějak mi spolu nesedí nechápu Pierre(pokud si teda myslala tu jeho nádheru)
TyNuSa- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 19. 12. 07
bléé
hele pkud myslíte tu Pierrovu nadheru....tak ji taky vůbec nemusím....nějak mi k němu nesedí mno....ale tak dyž se mu líbí...
TyNuSa- SP newbie
-
NJN
no právě...když se maj rádi....třbe není špatná...každej má jinej názor na lidi a podle vzhledu by se hodnotit člověka nemělo....
TyNuSa- SP newbie
-
mě napřed taky vadila a připadla mi že pořád musí být všude a že Pierra jenom využívá aby byla slavná ale teďka mi taková vůbec nepřijde ... přijde mi taková milá
janca2400 napsal:Já už ju mááááááám fááákt hrooozně mooc ráda !!!!
A mooc jim to přejuuu
divejte jak sou spolu nádherní.........teda pro mě nejkrásnější pár ja sem se nějak rozvášnila tyjo
Mě to nikdo nevymluví Mě se nějak nezdá nějak mi nesedí, ale je to Pieo věc, že jo
Michelinek- SP member
-
janca2400 napsal:janca2400 napsal:Já už ju mááááááám fááákt hrooozně mooc ráda !!!!
A mooc jim to přejuuu
divejte jak sou spolu nádherní.........teda pro mě nejkrásnější pár ja sem se nějak rozvášnila tyjo
to jo tys to nějak rozjela já jim to taky přeju protože už spolu sou asi 3 roky nebo 4 dokonce
Michelinek napsal:Mě to nikdo nevymluví Mě se nějak nezdá nějak mi nesedí, ale je to Pieo věc, že jo
hej to sme dve... jeej a ked kuknem na ten jej vybijany opasok
Pat sme čtyři Marťa a ještě Berkana vypadáme jako kroužek
Michelinek- SP member
-
Teda podle mě jim to spolu moc sluší....a myslím že se mají vážně rádi já jim to moooooc přeju
Strana 16 z 31 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 31
:: Simple Plan :: Girlfriends
Strana 16 z 31
Povolení tohoto fóra: