rašelina
+21
mišule
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Katík
Wendy
Pet
TyNuSa
Kitty
Domulka
janca2400
Michelinek
Kuci
2Lidunka2
Lucca
ifuska19
52martina
pat
monuli
25 posters
:: Simple Plan :: Girlfriends
Strana 15 z 31
Strana 15 z 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Re: rašelina
mě naučil náš učitel na základce na hudebce. Vždycky ty si s tim nenápadnej jak třímetrovej kartáček na poli....
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Ale bohužel není můj ale jako někdy ze sebe taky vysypu dobrý keci ale ty už ste slyšeli zatim žádný překlepový den se nekonal....
Michelinek- SP member
-
No tak poslední dobou je nejvetší sypač keců náš kámoš Ondrášek.. Ondrášek je asi o 1/4 roku starší než já a absolutně mu leze na mozek, že je asi půl roku bez přítelkyně... Téměř vše co řekne je plný dvojsmyslů (nám je ale hned jasný jak to myslel, prase jedno) Ani se nesnaží skrývat že všem okukuje výstřihy Ale jinak je hrozně hodnej kluk, na něj se prostě nedokážete zlobit.. Ale co věta to perla... S holkama mu chcem někoho najít, páč už je to s nim fakt krizový
chudák tak to už musí bejt solidní krize Sem taky minule byla u kluků a Tommy povídá:Klára má dneska nějaký divný k*** viď?"(dneska se chovám slušně ) a otočil se na mě. Já na něj vyvalila oči a nic sem neřekla a on taky šup na můj výstřih. Sem měla stochutí po něm něco hodit!Ale Tommy je strašnej úchylák co se týče kluků, ale přitom je fakt hezkej kluk....
Michelinek- SP member
-
to já zase mám příšerný kámošky protože mi pořád domlouvaj nějaky kluky a už mě to fakt štve napřed v klidu si pišem a najednou mi napiše že mám domluvenyho Ňákyho kluka bych je v ten moment zabila
No tak mě kámošky nikoho nedohazujou ale pořád si mě dobíraj za můj výběr plešatejch...tu a tam se najde i s vlasama To jo sou ale bez nich to nejde kde bych hledala svý plešatý...A navíc bych to na světě s holkama asi nepřežila páč sou některý solidní krá**
Michelinek- SP member
-
to teda jsou jak sem řikala kluci sou takový upřimější...nekteří me se to tak zdá prostě holky se začnou pomlouvat a hazet na sebe špinu a kluci se poperou a je to vyřizený
to teda jsou třeba jedna pipina od nás ze třídy si na tělocvik jednou vzala schválně ty její hnusný křusky na vysokejch jehlách aby nemohla cvičit
To jo to znám od některejch holek ze základky blbky největší....Kluci sou upřímnější a sou v dost věcech lepší než některý holky spíš většina.... Ale vy ste lepší zas podle mě než kluci Takový Barbie vždycky miluju
Michelinek- SP member
-
ooo díky...já taky ty namachrovaný barbbinky nesnášim ooo divej koupila sem si novej lak a vonavku hrrrrrrrr
Asi tak... Ještě si myslí že sou víc než ostatní...Nikdy v životě bych si na hlavu nenamazala melír nikdy . To je kopírování všeho a já to nemám ráda...Jako přiznávám se voňavkou se pochlubim ale koupim si tak jednu za čtvrt roku...A když si už si nalakuju nehty což neni často tak max na černou a některý zmalovaný jak opice...
Michelinek- SP member
-
přesně ja taky max.černou....ale víš co myslím prostě ty barbinky ty princezničky školy..........
Jo růžový hadry bléééé nenávidim růžovou Černá je neeeej
Michelinek- SP member
-
Asi tak jenže doma mě moc do punku podporovat nechtěj Ale černý hadry černá je má láska a ještě kombinace s červenou .
Michelinek- SP member
-
Ale já chci vždyt já to podporuju a mám ráda to oblečení a tak. Si připadám jako černá ovce mezi nima
Michelinek- SP member
-
Tak třeba to rodiče pochopí....skus jim to nějak vysvětlit.....ikdyž nevim no... když už si jednou udělaj názor
Asi tak ale pořád si asi myslí že mě to přejde ale v létě chci na brigošku potom budu nakupovat hadříky
Michelinek- SP member
-
takový holky taky nemusim, ale na melíru nevidim nic špatnýho. už jsem ho párkrát měla. i když blond melír zrovna dvakrát nemusim. takže u mě vedou barevnýMichelinek napsal:Asi tak... Ještě si myslí že sou víc než ostatní...Nikdy v životě bych si na hlavu nenamazala melír nikdy . To je kopírování všeho a já to nemám ráda...Jako přiznávám se voňavkou se pochlubim ale koupim si tak jednu za čtvrt roku...A když si už si nalakuju nehty což neni často tak max na černou a některý zmalovaný jak opice...
Strana 15 z 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
:: Simple Plan :: Girlfriends
Strana 15 z 31
Povolení tohoto fóra: