rašelina
+21
mišule
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Katík
Wendy
Pet
TyNuSa
Kitty
Domulka
janca2400
Michelinek
Kuci
2Lidunka2
Lucca
ifuska19
52martina
pat
monuli
25 posters
:: Simple Plan :: Girlfriends
Strana 30 z 31
Strana 30 z 31 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31
Re: rašelina
Mě se na umělku nechtělo a všichni do mě hučeli, že sem blbá, že tam nejdu atd.. takže to je taky pak na nic.. máš z toho pak taovej divnej pocit
ano .. ma to i na MS
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
dneska som na MS ešte nebola... tak to by sme pre ňu mohli niečo vymyslieť nie????
mňa napadlo, že by sme volali jej meno, až by prišla na pódium, a zaspievali by sme jej happy birthday... ale ktovie koľko ľudí by bolo ochotných sa zapojiť... lebo niektorí je moc nemusia
mňa napadlo, že by sme volali jej meno, až by prišla na pódium, a zaspievali by sme jej happy birthday... ale ktovie koľko ľudí by bolo ochotných sa zapojiť... lebo niektorí je moc nemusia
jo neco bsyme ji vymyslet mohli !!! to zpivani neni spatne !! ale kdyz uz budem zpivat I'm just a kid.. tak toho zpevu uz bude trochu moc.. bo ne? nevim no..
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Tak nejdřív IJAK, pak bysme začali skandovat Lachelle, Lachelle,.. a až by přišla, tak bysme jí zazpívali Happy birthday.. a pak ukázali uplně na konec cedule THANK YOU
tak nakoniec mám pre Lachelle darček.. dúfam že jej to tam budem mať ako dať.. alebo aspoň poslať po niekom
také pekné priane (je to po anglicky a sú tam anjelici a aj magnetka) a slovenskú čokoládu a ešte takú sviečku... ale neviem či sa mi to zmestí do tašky čo si tam budem brať... a tiež neviem či to prežije ten koncík
je možné, že tam ale lachelle nebude, protože podle jejího myspace by měla být zpátky doma...
som to nakoniec nevzala lebo som nemala už moc miesta a myslím že som dobre spravila lebo by asi aj tak neprežil tú mačkanicu... veď aj o rok bude mať narodky...
A co jsi pro ní Barčo vlastně měla?
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
já su debilka
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
hele lidicky mohla bych vas nekoho poprosit treba Domcu nebo nekoho kdo to vi....mohli byste sem napsat jak je to zrovna ted s tema pritelkynema ?....jako kdo z kluku ma a kdo ne....Pierre a Lachell sou jasni, Jeff taky,ale myslim ty ostatni tri....ja v tom mam totiz tedka zmatek.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:hele lidicky mohla bych vas nekoho poprosit treba Domcu nebo nekoho kdo to vi....mohli byste sem napsat jak je to zrovna ted s tema pritelkynema ?....jako kdo z kluku ma a kdo ne....Pierre a Lachell sou jasni, Jeff taky,ale myslim ty ostatni tri....ja v tom mam totiz tedka zmatek.....
ono to je v tej sekcii gf na sp.cz... ja si to takto z hlavy moc nepamatam ale su tam aj fotky aj vsetko, mrkni sa tam
n.i.k.y napsal:hele lidicky mohla bych vas nekoho poprosit treba Domcu nebo nekoho kdo to vi....mohli byste sem napsat jak je to zrovna ted s tema pritelkynema ?....jako kdo z kluku ma a kdo ne....Pierre a Lachell sou jasni, Jeff taky,ale myslim ty ostatni tri....ja v tom mam totiz tedka zmatek.....
myslela jsi všechny čtyři asi že
Patrick má přece Mare
jejda no jo na Pata sem zapomnela....ted se stydim.....
jo a Barco diky,urcite tam mrknu....
jo a Barco diky,urcite tam mrknu....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Strana 30 z 31 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31
:: Simple Plan :: Girlfriends
Strana 30 z 31
Povolení tohoto fóra: