Ahoj lidi!
+15
Basmen
Guiltylka
Kaczenka
AlenkA
Kitty
K7BO
Kokos(ka)
Barča
Pet
Katík
Fabiola
Domulka
52martina
Noglues
Ersian
19 posters
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ahoj lidi!
Se máte... my taky chtěli pod stan
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
a my taky jedem pod stan :D a k vode jeste k tomu
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
AlenkA napsal:Katík napsal:Se máte... my taky chtěli pod stan
a nedovolili vám to nebo co?
Np právě... třídní má rok před důchodem a tohle pro nás odmítla absolvovat...
Katík- SP member
-
AlenkA napsal:to by právě mohla, když už bude odcházet.. ale znáte tu ochotu všech učitelů..
Právě že známe....
Katík- SP member
-
nahodou nase nam to nabidla sama ! a ze budem aj kalit
Kokos(ka)- SP member
-
tak to vám závidim.. to my sme to celý museli organozovat sami a dodat všechny informace profesorům.. a pak ten jeden pořád buzeroval, že potřebuje ještě vědět, kolik je to přesně km atd..
no mysme si to jakoze taky museli zaridit sami, ale my to nijak nezarizovali proste kdo dojede dojede... je to par kilasku od nas takze pohodka...
no my uz nasi tridni mit pristi rok nebudem tak proto takova akcicka..
no my uz nasi tridni mit pristi rok nebudem tak proto takova akcicka..
Kokos(ka)- SP member
-
my chteli taky pod stany a na kolech, ale ridas nam to zatrhl
a jeste k tomu je to jen na jednu noc, to se nic nestihne...ale uvidime, treba to bude sranda
a jeste k tomu je to jen na jednu noc, to se nic nestihne...ale uvidime, treba to bude sranda
AlenkA napsal:tak to vám závidim.. to my sme to celý museli organozovat sami a dodat všechny informace profesorům.. a pak ten jeden pořád buzeroval, že potřebuje ještě vědět, kolik je to přesně km atd..
Přesně tak! to nám udělali taky!
Katík- SP member
-
Já chci taky stávku! Nikdo nám zatím nic neřekl,ale oni to stejně nechávaj na poslední chvíli,tak doufám,že ještě řeknou,že je stávka přece nebudu v pondělí chodit do školy,kde jsme jako
my naštěstí máme....
jo a nevěděla sem kam to napsat, bejvala bych to ani nestihla, ale kámoška mi ted napsala že na nádraží odjíždíme až za hodku a něco, tak se jdu s váma na ty 3 dny rozloučiiit... jedem na vejlet kamsi do provodína v český Lípě a vrátim se v sobotu asi ve 12, ale mam bohatej program potom, takže nejspíš se sem dostanu až v neděli...
tak páááááá zlatíčka!! (jak já řikám: peace!)
jo a nevěděla sem kam to napsat, bejvala bych to ani nestihla, ale kámoška mi ted napsala že na nádraží odjíždíme až za hodku a něco, tak se jdu s váma na ty 3 dny rozloučiiit... jedem na vejlet kamsi do provodína v český Lípě a vrátim se v sobotu asi ve 12, ale mam bohatej program potom, takže nejspíš se sem dostanu až v neděli...
Fabiola napsal:Já chci taky stávku! Nikdo nám zatím nic neřekl,ale oni to stejně nechávaj na poslední chvíli,tak doufám,že ještě řeknou,že je stávka přece nebudu v pondělí chodit do školy,kde jsme jako
no přesně u nás asi taky nic nebude
Kaczenka napsal:my naštěstí máme....
Tak si to tam moooc užij a měj se krásně:O) A hlavně se nám vrať živá
Pet napsal:jo my jí máme taky a v uterý jedu na nějakej výlet za odměnu takže supeeer
Ty se mááááš
Kačí---> mávám a vrať se nám celáááá
Katík- SP member
-
jo taaaak
Katík- SP member
-
hu už sem tady.. sem přišla z wenku trochu dřív bylo to fakt hustý, pořád z něčeho výtlemy i tak že sem se válela smíchy po zemi.. až na těch čtvrtečních 20km a pátečních 10 to byla prdeel..
mě přijde že od tý doby, co je wenku krásně, je tu prázdno často.... a uplně to chápu.. zato v zimě nebudem stíhat
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: