Ahoj lidi!
+15
Basmen
Guiltylka
Kaczenka
AlenkA
Kitty
K7BO
Kokos(ka)
Barča
Pet
Katík
Fabiola
Domulka
52martina
Noglues
Ersian
19 posters
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ahoj lidi!
vy se tu vsichni mate..vsichni stavkuji jenom my zase ne. jako my mame tak "uzasnou" reditelku ze zas vsecko zakazala. a na vylet jedem jenom na jeden den na jakousi bitvu do slavkova a to sme nejdriv meli jet taky pod stan na 2 dny.
* tenhle víkend byl nejlepší v mym životě *
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Hele tamto v tý animaci..jsi to vážně ty??Domulka napsal:ahoj, vítej na foru
Mishule- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 08. 06. 08
Mishule napsal:Hele tamto v tý animaci..jsi to vážně ty??Domulka napsal:ahoj, vítej na foru
ano...
Se má, co?
Katík- SP member
-
hmmm ??? my chcem detaily !Katík napsal:* tenhle víkend byl nejlepší v mym životě *
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Kokos(ka) napsal:hmmm ??? my chcem detaily !Katík napsal:* tenhle víkend byl nejlepší v mym životě *
Až tak?
Katík- SP member
-
Ono jich je hodně ale tak pomalu začneme --- v pátek odpoledne jsem jela k bábině (fakt se mi tam nechtělo...)... šla jsem se s kámoškama domluvit, jestli vyrazíme do Lesný na zábavu, na UDG... dohodli sjemse že jo... a taky sme vyrazly máme to zkratkou asi tak 3 km pěšky... (chodíme to pokaždý..) ....
Katík- SP member
-
...došly sme tam, našly si volný stůl, sešy se tam s mýma kámojdama ze třídy a lidma tady od nás z Pacova... pak sem si šla s kámoškou pro pivko, vrátim se a kdo nesedí u vedlejšího stolu!!! Samozřejmě že TOMÁŠ!!!! (ano přesně ten Tomáš, ten hajzl, co mi dal kopačky a ni neřkl důovd!!!).... seděli sme k sobě zády... Kámoška, co seděla naproti mně tak řikala, že po mě pořád kouká.... musela jsem seopít (hodně...) abych to tams nim vydržela... opravdu nebyl moc milej pohled koukat na se na něj, jak tam dělá do mojí skoro sestřenky....
Katík- SP member
-
Fabiola napsal:Juuu,a já si domyslela jak to dopadlo
Jak myslíš?
Katík- SP member
-
No.... pokračovalo to tak, že sme s kámoškama pařily jak divý a najednou přijde kámoška, že jí tomáše kamarád dal kopačky.. hned sem se sebrala a jsem tomu kámošovi volat od jeho bráchy z mobilu (ani teď nevim, jak sem se k tomu mobilu dopracovala..).. pak jsem mu ho šla vrátit a nemohla jsem ho najít... a najednou s nim sedim na lavičce v objetí a vyprávim mu tam všechno o Tomášovi a tak... Tomáš mě tam s nim viděl... pak mě David (ten brácha Tomášeovýho kámoše..) šel doprovodit až domu.. a v sobotu sme spolu byli venku celý odpoledne.... (neni vše, pokračování za chvíli... )
Katík- SP member
-
jako ty uz to tu vypravis aspon 2 dny =D dycky skoncis v tom nejlepsim =))) my chcem vedet jak to dopadne? =))))
jak známe kluky???? tohle si nenechám líbit né všichni sou stejníAlenkA napsal:ouuu... to je ale kr****.. ale známe kluky.. noo a dál?
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
*No... jenže z ničeho nic, když sme tak kecali mi zavolal Tomáš... já jsem to neslyšela, jjen jsem si všimla zmeškaných hovorů a jedný SMS, takto zuněla : Vem to prosim! ... já jsem to nechtěla vzít tak to zvedl David (ti dva se nemaji rádi..) a začali se do telefonu hádat a nadávat si... pak mi David Tomáše předal a on kde sem a tak... a že až budu u babky tak se mám ozvat.. Dáda se samozřejmě nasral sa já taky.. pak začalo pršet tak sme šli k němu a že mě k bábině hodí na motorce... a co milá Kačenka, ta kráva nebeská neudělala??? ...... *
Katík- SP member
-
podle toho ze to byl nej vikend v tvym zivote tak to asi skonci dobre ne?? tak co daal??????
.. no hned jak sem slezla z tý motorky už sem datlovala sms Tomášovi že jsem dorazila... tak mi volal... a zkráceně-šli sme spolu ven... no.. povídali sme si a povídali a najednou sme nepovídali... najednou sme se líbali... (zbytek si někdo domyslí ).. a pak se ptal, jestli s nim nechci znova chodit jestli mu ještě nechci dát šanci ... já sjem mu dala pusu a řekla, že ne....
Katík- SP member
-
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: