*muck*
+32
veronika-veve
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
fialmi
Hanča
K7BO
Kikishka
AlenkA
Lu_cy
Gela
Fabiola
mišule
Guiltylka
Noglues
Katík
Sarunk4
Kokos(ka)
Kaczenka
Barča
Pet
Berkana
xTRUTHx
Kitty
Michelinek
janca2400
Kuci
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
36 posters
:: Simple Plan :: Pierre Bouvier
Strana 3 z 39
Strana 3 z 39 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39
Re: *muck*
no tak to si myslim aj ja... vyzera v tom starsie... no a vzhladom na svoj vek by sa mal prave snazit o opak...
vždyť jo. tak pro tebe je možná starej, ale podle mě by se o starym mohlo mluvit tak po 35. roce, nejspíš
tak si místo něho vem jinej smail, ale hlavně ne slona. ten je perverzní.
Jared se mi líbí jen s krátkými vlasy. Když jsem ho viděla na Rock am Ring, mislela jsem, že spadnu ze židle. Prostě se mi s dlouhými vlasy nelíbí . Teda až na vyjímku z Alexandra. Tam mu to docela seklo.
Jared se mi líbí jen s krátkými vlasy. Když jsem ho viděla na Rock am Ring, mislela jsem, že spadnu ze židle. Prostě se mi s dlouhými vlasy nelíbí . Teda až na vyjímku z Alexandra. Tam mu to docela seklo.
tak jo, tohle je můj slintající smail já sem 30STM na rock am ring neviděla má je hodně dlouhý, nebo jak v tom klipu from yesterday?
až na ramena a má je tmavý(asi přírodní barva) s blond melírem, ale s tim šetřil. A byl celej v bílym. Oni si tam s nim povídali Markus a ta holka, ale performance myslim neukazovali.
když sjme měli němčinu, tak hodně lidí říkalo, že je člověk starej v padesáti. já mlčela. mýmu tatíkovi bude 50 letos .
... dobre, tak ja vam to vysvetlim. clovek je stary od 60, ale stary je aj od napr. 35... lebo uz si nemoze dovolit robit to, co robil ked bol mlady.... no a este aj po tej stranke, napr. ja mam 15, ale za par rokov, ktore utecu strasne rychlo budem uz mat ovela viac, takze v podstate som stara uz teraz.
Strana 3 z 39 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39
:: Simple Plan :: Pierre Bouvier
Strana 3 z 39
Povolení tohoto fóra: