*muck*
+32
veronika-veve
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
fialmi
Hanča
K7BO
Kikishka
AlenkA
Lu_cy
Gela
Fabiola
mišule
Guiltylka
Noglues
Katík
Sarunk4
Kokos(ka)
Kaczenka
Barča
Pet
Berkana
xTRUTHx
Kitty
Michelinek
janca2400
Kuci
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
36 posters
:: Simple Plan :: Pierre Bouvier
Strana 4 z 39
Strana 4 z 39 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 39
Re: *muck*
to vim ne. jinak bych nemohla být tvuj mluvčí, ale bude lepší, když se bude vyjadřovat sama
pokud si dobře pamatuju, tak moje sestřička milovaná je Lída. moje sestřenky jsou Míňa a Thereenka, které jsou sestry a pak další sestřenky Lucca, Ifuška a Monuli, což jsou taky sestry a ještě k tomu Lucca a Ifuška jsou dvojčata
Jj, Marti, vypsalas to výborně ... Nejsem si jistá, jestli bych náhodou neudělala dvojčata z někoho úplně jinýho
Jooo a ještě byly sestry na starym fóru Veronicka a Roxy Ryan.... Ale ty sem tady na novym fóru ještě nepotkala...
proto jsem je ani nezmiňovala. přecejenom už tak je to dost zamotaný.
Jo a naše mamina je Domulka .
Jo a naše mamina je Domulka .
a otec je neznámý. párkrát tady zaznělo jméno Chuck, ale tim si neni nikdo jist. A pokud to tak je, tak doufám, že já a Lidunka jsme adoptovaný, protože incest mé sestry bych asi neustála
52martina napsal:a otec je neznámý. párkrát tady zaznělo jméno Chuck, ale tim si neni nikdo jist. A pokud to tak je, tak doufám, že já a Lidunka jsme adoptovaný, protože incest mé sestry bych asi neustála
Ale teď jsi mě fáákt dostala do kolen
No to taky doufám, že můj tatík neni Chuck !!!! Sakra !!! žádám zkoušku otcovství !!!!
Strana 4 z 39 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 39
:: Simple Plan :: Pierre Bouvier
Strana 4 z 39
Povolení tohoto fóra: