LOST......PRISON BREAK
+11
Fabiola
Kitty
janca2400
Michelinek
2Lidunka2
lucmo
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
15 posters
Strana 8 z 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: LOST......PRISON BREAK
tak 3:15 zemřeš jsem neviděla. viděla jsem ho snad milionkrát v Sexy Párty, pak v Supersvůdnících II., Dokud nás smrt nerozdělí, nějakej děsnej film o ženskym orgasmu, Blade Trinity a taky v klipu Alanis Morisette(?) - oni spolu totiž chodili
taky sem ho viděla v 3:15 zemřeš no nejhorší je se potom filmu fakt ve 3:15 probudit ...ja sme byla posraná stoho jak něco no prostě já a horrory to nejde k sobě
Jako ve 3:15 zemřeš sem viděla ale nedala sem si to dohromady s nim...Jj Ryan Reynolds je móóóc pěknej, ale má vlasy Sem u TV slintala
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Já v kině prosím neslintala
Já bledla a byla sem i při takový kravině moc lekavá
Ne, jako já se třeba přihororech zas tak nebojim.... Ale nikdy po nich neusnu.. Nikdy... I po úplných kravinách...
Já bledla a byla sem i při takový kravině moc lekavá
Ne, jako já se třeba přihororech zas tak nebojim.... Ale nikdy po nich neusnu.. Nikdy... I po úplných kravinách...
to já taky a nebo slyším všelijakýý ty kroky .....a všechno no pka prostě spím při lampičce
Mě neva ale koukejte sami na záhadu blair witch
Michelinek- SP member
-
to sem neviděla ale slyšela sme to vyprávěný aspon tak milionkrát jako ty srašidelný přiběhy ....wuaaa
Budte rádi mě horory neva ale tohle je podle pravdy bylo strašný!!!!
Michelinek- SP member
-
já jenom vidim jak nazačatku napišou "podle skutečné udalosti "tak už to vypinam ale sme podělaná i tak jako třeba to 3:15 zemřeš to sme teda ale videla celí.....
Jo já taky byly sme tři a ještě ve dne ale ta záhada blair witch o půlnoci a ještě sama....
Michelinek- SP member
-
Já se přiznám já ne miluju horory ale i nějakej strach a tak je to pro mě adrenalin
Michelinek- SP member
-
u mě to nemá žadny změny jestli sem sama nebo když se na to divam z deseti lidma....wuaaaaaa
TAk já ne. vždycky jú krev a takový ale když mu třeba vypíchnou oko tak to už né
Michelinek- SP member
-
Nj si zvyknete
Michelinek- SP member
-
Mně krev vadí... V malym měřítku jí snášim, ale ve většim ne...
Tyjooo !!!! Dneska sme dělali na chemii peckovej pokus.. Jak z hororu... Potřeli sme si zápěstí jednim roztokem... Pak si namočila nůž do jinýho roztoku a přejelas pozápěstí tupou stranou... A vyskočila ti tam taková barva, jako by ti podřízli žíly úpe to vypadalo strašně děsivě
Tyjooo !!!! Dneska sme dělali na chemii peckovej pokus.. Jak z hororu... Potřeli sme si zápěstí jednim roztokem... Pak si namočila nůž do jinýho roztoku a přejelas pozápěstí tupou stranou... A vyskočila ti tam taková barva, jako by ti podřízli žíly úpe to vypadalo strašně děsivě
ježiš .... ...ale mohlo to být dobrý tyjo třeba to taky budem dělat nekdy my sme dělali jednou pokus že cosi melo vybuchnout a pořád sme na to čekali a učitelka za 5s. to bude všichni natěšení a v tom zařval nejakej debilke všichni s eotočili a skoro nikdo to nevidel...chudak učitelka
Strana 8 z 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Povolení tohoto fóra: