LOST......PRISON BREAK
+11
Fabiola
Kitty
janca2400
Michelinek
2Lidunka2
lucmo
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
15 posters
Strana 7 z 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: LOST......PRISON BREAK
Mně se Michael ňák zvlášť nelíbí, ale úplně obdivuju, jak si on zachovává i v úpe vypjatých situacích takovej kamennej výraz... Úplně jako by se ho nic netýkalo...
to mi připomnělo. dneska dávaj Bladea!!! jupí, jupí jou. musim přiznat, že v tom filmu je nejhezčí drákula, jakýho jsem kdy ve filmu viděla.
Nevim... Zaprvý tak nějak nestíhám koukat na televizi a za druhý mi přijde že na Primě nic moc zajímavýho nedávaj..
tak zrovna dneska se přemohli, nebo spíš přemůžou, a budou dávat pěkný film. doufám, že nebude mít jinej dabing, než na kterej jsem zvyklá. to bych si to musela pustit na DVD. jako to někdy děláme u Policejní akademie. přes rok se na to nedíváme a když je to v TV a je to tam předabovaný, tak vytáhnem kazetu a pustíme si to na videu
No, já českej dabing moc nemusim
Hele, já musím končit... Tak zase zítra... Čus
Hele, já musím končit... Tak zase zítra... Čus
jak jsi jen mohla!
bylo to zvláštní vidět to v TV
pak mě ale naštvali vyvolení. nikdy jsem neviděla noční show a ani jsem neměla. v pozadí jim tam hraje hlavní song z Blade Trinity.
bylo to zvláštní vidět to v TV
pak mě ale naštvali vyvolení. nikdy jsem neviděla noční show a ani jsem neměla. v pozadí jim tam hraje hlavní song z Blade Trinity.
Já ho viděla byla to paráda taky bájovej film!!!!
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
aspoň někdo
jsi můj člověk
prostě to nemá chybu...akorát mi tam neseděla jedna věta. Hannibal King řekl Bladeovi, že by mohl zamrkat, ale mam dojem, že na DVD mam něco jinýho a na slovácích to byloí taky.
jsi můj člověk
prostě to nemá chybu...akorát mi tam neseděla jedna věta. Hannibal King řekl Bladeovi, že by mohl zamrkat, ale mam dojem, že na DVD mam něco jinýho a na slovácích to byloí taky.
Hanibala Kinga sem zkonstatovala jako moc pěknýho pána Nj to je překladatelská chyba! To by bylo lepší si to pustit v normál znění a přeložit si to sama!
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Ale jo, stačí zajít do půjčovny52martina napsal: to se dělá? taková příležitost se ti zas hned tak nenaskytne
tak toho herce znám už hodně dlouho a v každym filmu, kde jsem ho viděla, byl opravdu pěkný . Dokonce jsem měla Ryan Reynolds obdobíMichelinek napsal:Hanibala Kinga sem zkonstatovala jako moc pěknýho pána Nj to je překladatelská chyba! To by bylo lepší si to pustit v normál znění a přeložit si to sama!
Strana 7 z 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Povolení tohoto fóra: