LOST......PRISON BREAK
+11
Fabiola
Kitty
janca2400
Michelinek
2Lidunka2
lucmo
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
15 posters
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: LOST......PRISON BREAK
jo, to má a dost velkej......páč v tom jeho tetování je celej plán vězení, tudíž i cesta jak zdrhnout on ten michael se nechal zabásnout "dobrovolně" aby pomohl svýmu bráchovi se dostat z vězení, páč ten je křivě obviněnej z vraždy bratra jakési staré bréci a....mno, už mlčím koukni se na to, fakt, chytne ti to....mně o tom říkal bratránek, někdy o Vánocích, že je to lepší než Lost, ale sem mu nevěřila, pak jak to začali dávat na jojce, tak sem se koukla asi na třetí díl, ale moc mě to nezaujalo, ale další neděli mi to nedala koukla sem se znova a už sem závislá a navíc, jaks em říkala kámošce, tak vysokou koncentraci tak nádherných chlapů jen tak v žádným jiným seriálu neuvidíš
ja som videla na to reklamu v casaku a uz len ta ma zaujala... tak jako odporucam.
děs, včera sem si uvědomila že další část lostu a prison break uvidím až po státnicích
to jsem si taky uvědomila až někdy včera o půlnoci, ale to bylo kvůli Chirurgům. Já se na ten seriál nikdy moc nekoukala, a ani nekoukám. Jen když skončí Lost a já jdu spát, tak tam nic jinýho nedávaj. No a v tom seriálu jsem si oblíbila jednoho nemocnýho a on včera umřel a příště to bude děsně smutný a budou se tam s ním loučit atd. a já to neuvidim . Bude tam naposled a já se budu bavit na koncertě . Ne sranda. Radši budu na koncertu, než být smutná kvůli jednomu dílu seriálu(kterej vlastně neznám) a kterej se dá určitě někde stáhnout atd.. Ale ten koncert bude jedinečnej§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
... mozno to prejde ked dostanem kopiu podpisu od Frankieho.. boze, ten jeho usmev.
... tak original asi tazko, ked tam nejdem... ale ak zariadite aj pre mna, v pohode. budem len rada.
normálně ivušenko sem viděla už 9 dílů z třetí řady lost a sice je to zamotaný, ale je fakt že když se na to člověk podívá hned musí vidět další a další díly, prostě sem viděla po sobě asi 17 dílů.. jako ja sem uplně mrtvá z toho, jako a mrzi mě že umřela libby a taky tam byl boone a já ho viděla a byl děsně krásnej, hezčí než když byl na krátko.. jo a fandim sawyerovi!! je to kurňa borec jo a fakt sem na tom závislá!!
já vím, že tam byl boone, sem na něho čučela jak na zjevení ale neříkej, mi, co bylo dál
tak nevim, jeslti jsi jí už pochopila, ale znamená to: když už konečně utečou?
To je jako v tom vtipu. Proč maj policajti kulatý mříže?...Aby jim nikdo nevzal roha.
To je jako v tom vtipu. Proč maj policajti kulatý mříže?...Aby jim nikdo nevzal roha.
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Povolení tohoto fóra: