LOST......PRISON BREAK
+11
Fabiola
Kitty
janca2400
Michelinek
2Lidunka2
lucmo
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
15 posters
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: LOST......PRISON BREAK
mno v Prison Break, kdy konečně utečou z toho vězení o to tam snad jde, ne
jo to sem četla, že to prej budou muset přejmenovat, pač už budou venku a ten název by byl ne moc výstižnej, když zdrhli.. jo a pokud si viděla lost??
ifuska19 napsal:mno v Prison Break, kdy konečně utečou z toho vězení o to tam snad jde, ne
... tak to chapem, ale aj tak mi to nejde do hlavy. no nechajme to tak.
víš, že ani nevím.....tý jo, co bylo v poslední dilu .....jo flash back s kate, jak se sešla s máti a vona že na ni zavolá policajtymonuli napsal:jo to sem četla, že to prej budou muset přejmenovat, pač už budou venku a ten název by byl ne moc výstižnej, když zdrhli.. jo a pokud si viděla lost??
pat napsal:ifuska19 napsal:mno v Prison Break, kdy konečně utečou z toho vězení o to tam snad jde, ne
ale já furt nechápu, co nechápeš
tak to si toho stejně viděla víc než já..ifuska19 napsal:víš, že ani nevím.....tý jo, co bylo v poslední dilu .....jo flash back s kate, jak se sešla s máti a vona že na ni zavolá policajtymonuli napsal:jo to sem četla, že to prej budou muset přejmenovat, pač už budou venku a ten název by byl ne moc výstižnej, když zdrhli.. jo a pokud si viděla lost??
ifuska19 napsal:pat napsal:ifuska19 napsal:mno v Prison Break, kdy konečně utečou z toho vězení o to tam snad jde, ne
ale já furt nechápu, co nechápeš
no ja zas nechapem, ze vy to nechapete preco to nechapem....
ja sem skončila u mysim 9. dílu třetí řady a to tam zrovna končilo jak jeli jack a ta doktorka na lodi s tim jejich vudcem na ten jejich ostrov..
pat napsal:... nedava mi to zmysel... kedy konecne vemou roha?
uz som to pochopila! som sa pytala nasich, mi to vysvetlili...
pat napsal:pat napsal:... nedava mi to zmysel... kedy konecne vemou roha?
uz som to pochopila! som sa pytala nasich, mi to vysvetlili...
mno to sem rááááááááááááááááda btw viděla si poslední díl? to bylo hustý, jak mu usekl tu ruku, co
bol uzasny.... a ten patoshik ma fakt dostal s tym bicyklom.... skoda ze to uvidime az............................. za nekonecne dlhu dobu.
ten dojede určitě daleko jo no, já si naivně myslela, že to bude pokračovat i o prázkách ale prej to bude až někdy na podzim...esli vůbec
btw, včera sem viděla zase teda další díl lostu a už z toho magořím vím, že někteří nemaj rádi, když se něco říká dopředu, ale tohle sem nepochopila ona se na ten ostrov dostala jedna baba, která měla za úkol zachránit desmonda a říkala, že trosky letadla se našli na dně oceánu i se všemi těli.....hnus, už mě to neba, já chci konec, vysvětlení, všeho proč se musí natáčet 4. sezóna
btw, včera sem viděla zase teda další díl lostu a už z toho magořím vím, že někteří nemaj rádi, když se něco říká dopředu, ale tohle sem nepochopila ona se na ten ostrov dostala jedna baba, která měla za úkol zachránit desmonda a říkala, že trosky letadla se našli na dně oceánu i se všemi těli.....hnus, už mě to neba, já chci konec, vysvětlení, všeho proč se musí natáčet 4. sezóna
klidně to dopředu říkej, protože jsem Lost viděla naposled týden před pražskym koncertem MCR a BT. A nemam potuchu, kdo je nějakej desmond
víš, že ani já pořádně nevím, kdo desmond je prostě tam oxidoval dávno před tím, než oni hapali sem vážně zvědavá, jak tohle všechno dopadne
vcera som pozerala lost, zasa to davaju, som videla prve dve casti... uz sa mi to ale nezda take uzasne ako prvykrat
Já jsem se na Lost dívala vždycky jen ze stažených dílů z internetu, takže jsem se už dávno podívala na všechny dostupný a teď jsem min. kolem 2 měsíců neviděla žádnej díl.. a může to být ještě dýl. Takže si toho moc nepamatuji, pak to bylo už takový zamotaný
Ale možná, že se začnu dívat znovu..
Na Prison Break jsem se dívala častěji, teď si musím počkat na novou řadu..
Ale možná, že se začnu dívat znovu..
Na Prison Break jsem se dívala častěji, teď si musím počkat na novou řadu..
já sem se dneska dozvěděla, že dokonce třetí sezony Lostu zbývaj jen dva díly ne, že by se za tu celou dobu nic nepořešilo, ale já se na to prostě musím furt koukat
na joj davaju volakedy vecer dva diely za ebou a ide to uplne od zaciatku od prvej serie...
že bych se na to podívala od znova, když ještě nemam dokoukanu druhou sérii
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Povolení tohoto fóra: