Ahojky
+11
Kaczenka
Pet
Berkana
Katík
janca2400
Michelinek
Kitty
pat
Chucky
Lucca
52martina
15 posters
Strana 2 z 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Re: Ahojky
a plavou ti tam taky rybičky jak ve windows?
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
och..dekuji za privitani... mno vidim to tak, ze tady asi moc dlouho nepobudu, protoze cca za deset minut mi dojde limit a budu mit po ptakach
To je škoda, velká škoda
Lucca- SP fan
-
For Chucky: Limit? Co to?
For Lucca: Ne, rybičky tam neplavou. Hejbou se mi tam kostky a skáčou ze strany na stranu.
For Lucca: Ne, rybičky tam neplavou. Hejbou se mi tam kostky a skáčou ze strany na stranu.
kostky? taky dobrý.........já mám rybičky ale občas mě ruší to šplouchání
Lucca- SP fan
-
ale občas to ruší.......třeba ve škole a tak, nebo na tréninku, bežím a najedou mi zalehne voda v uších
Lucca- SP fan
-
jo, tak to jde pak o zdraví. Hlavně psychický. Ještě aby jsi neskončila v Bohnicích kvůli vodě v hlavě.
No to by se asi těžko vysvětlovala že si v hlavě chovám rybičky..........ale zas co jiného s tím nevyužitým prostorem dělat?
Lucca- SP fan
-
by tě přivázali k posteli a udělali z tebe zeleninu a to by jsme jim nedovolily, v žádnym případě!!!
No u mě je těžce nevyužitý, asi ho někomu pronajmu
Lucca- SP fan
-
A co bude s rybičkama? To je vyhodíš? Nebo je vyleješ jak v tom klipu od Panic! At The Disco ?
neee mám geniální nápad........dám je do akvárka
Lucca- SP fan
-
Chudinky, určitě se jim bude stýskat po tmě, po tvojí přítomnosti a bude to pro ně jak kdybys je vypustila do moře. Takovýho míííísta.
tak já je dám do malýho akvárka, zavřu do skříně a moji přítomnost? tu snad oželí
Lucca- SP fan
-
Budeš se na ně muset chodit často dívat . A jaký to jsou rybičky? Zlatý? Nebo nějaký jiný? Já totiž znám jenom zlatý .
Zlatá je jenom jedna.....říkám ji Fishi .....ale pak tam mám jednu co vypadá jako nemo a pár dalších ale ten druh přesně neznám
Lucca- SP fan
-
Fishi, jak krásné a originální jméno pro rybku. A maj nějakou hierarchii? Jakoze ta zlatá je jejich vůdce atd.? Ale hlavně že nevedeš pyraňu.
zlatá a vůdce? ne to by nešlo, ona je nejmladší a navíc moc rozumu nepobrala a vůdce jsem přece já
Lucca- SP fan
-
a jak to bude, až budou ve skříni? To budeš pořád vůdcem? A co zástupce vůdce? A proč má zrovna ta nejmladší jako jediná jméno?
To není pravda, i ostatní mají jména.........mám tam dvojčata Toma a Boba, pak Eliota, Barbaru a Tadeáše
Lucca- SP fan
-
Ty já se už lekla, že tam máš dvojčata Toma a Billa . Jak jsem si oddechla, že je to Bob. Bob je divný jméno. Když to vemeš jako Bob a Bobek, tak to tak nepřijde, ale Bob sám o sobě .
Toma a Billa...........hej já jsem před chvíli jedla .......hej tady je milion nových smajlů ale ten zvracecí zase ne ........použiju tohohle
Lucca- SP fan
-
Strana 2 z 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Povolení tohoto fóra: