Prostě Chuck XD
+22
Noglues
Katík
Guiltylka
Kitty
Kokos(ka)
Fabiola
Gela
Kaczenka
Barča
Animal
janca2400
end.in.ka
Michelinek
Sabu
paramore
Kuci
ifuska19
Lucca
monuli
pat
52martina
2Lidunka2
26 posters
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 9 z 17
Strana 9 z 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: Prostě Chuck XD
Tak to je hustý. U nás lidi ve třídě taky chodí,ale řikám já do podpatek nemůžu v životě sem v tom nechodila a ani tam nechci... Mě stačí má parta ve třídě. Ta je bájová!!! Tak se mrkni mě by zajímal Jeff taky a všichni!
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
A jak můžete tancovat po tequile? Bych se motala možná neim tequilu sem ještě nechlastala. Já sem přes vodku Jako kdybych tam šla znova bych taky dělala chytrou
Michelinek- SP member
-
No, po jednom panáku tequily ti tancování přijde lehčí...
Po dvou to docela slušně vytáčíš a po třech (to sem neměla dělat ) asi tak 10 minut sedíš s přáteli u stolu, čumíš do blba nebo se chechtáš kdejaký kryvině, či se ti tvůj kamarád pokouší hodit čokoládový vajíčko do výstřihu, dokud se mu to nepovede páč ty nejsi schopná uhýbat... Po těch 10 minutách uznáš za vhodné to rozhejbat tak jdeš tancovat a vytáčíš takový taneční kreace, jaký bys nikdy jindy nezvládla
Ale jako tequila je dobrá... Fakt dobrá... Ale asi sem si neměla dát 2 panáky stříbrný a na to zlatou... Ale jako naštěstí sem to zastalila včas, nykonec sem byla za chvíli relativně v pohodě... Víc už bych nemohla..
Po dvou to docela slušně vytáčíš a po třech (to sem neměla dělat ) asi tak 10 minut sedíš s přáteli u stolu, čumíš do blba nebo se chechtáš kdejaký kryvině, či se ti tvůj kamarád pokouší hodit čokoládový vajíčko do výstřihu, dokud se mu to nepovede páč ty nejsi schopná uhýbat... Po těch 10 minutách uznáš za vhodné to rozhejbat tak jdeš tancovat a vytáčíš takový taneční kreace, jaký bys nikdy jindy nezvládla
Ale jako tequila je dobrá... Fakt dobrá... Ale asi sem si neměla dát 2 panáky stříbrný a na to zlatou... Ale jako naštěstí sem to zastalila včas, nykonec sem byla za chvíli relativně v pohodě... Víc už bych nemohla..
Sakra koukám že chlast hýbe světem.... Mě se do skleničky podařilo na chatě nalejt půl vodky a půl coly. To byl potom solidní mazec trefit se do dveří a vyjít schody.... Tak jako já nepotřebuju napít abych se blbě netlemila nějaký kravině já sem takhle normál...
Michelinek- SP member
-
No tak nějak.......... já mám s chlastem blbí zkušenosti potom co moje kamoška malem ummřela na otravu takže nee
Hmmm, tak sem našla výšky, který sou úplně debilní... Absolutní nesmysly.... Třeba časem narazim na správný...
Tak já to nechci přehánět jen prostě piju když něco oslavujem jinak skoro ubec. jako na depku bych se ubec nenapila... To je špatný se otrávit chlastem....nebo teda spíš přiotrávit. A co se týče výšek ty zvládám jak některý...Jinak mi dou trošku hrubší
Michelinek- SP member
-
Tak to já se s kámošema dokážu bavit bez chlastu úplně skvěle... Občas se smějem ještě víc než kdybysme byli opilí....
Parkrát nám dokonce nikdo nechtěl věřit že sme nic nepili... To když sme se třeba 4 lidi domluvili a jednomu člověku sme pěkně synchronizovaně za sebou odeslali nesmyslný smsky :
Bagr mele kakao
Bagr pořád mele kakao
Bagr stále ještě mele kakao
Bagr nepřestává mlít kakao
.. a podobný voloviny...
Já naštěstí za svojí osobu musim říct, že se dokážu ohlídat tak, abych se neopila.. Prostě se napiju, ale nemám problém s koordinací pohybů.. Nejdál sem se dostala říkám na tý prodloužený...
Já hlavně nesnášim, když se lidi opijou a pak se po sobě začnou plazit a volizovat (jako třeba moji drazí spolužáci, kteří se na rozlučce se spolužákem kterej letos jel do USA napili tak, že se holky líbaly s holkama, pak i s klukama a 2 kluci se dokonce líbali spolu )...
Parkrát nám dokonce nikdo nechtěl věřit že sme nic nepili... To když sme se třeba 4 lidi domluvili a jednomu člověku sme pěkně synchronizovaně za sebou odeslali nesmyslný smsky :
Bagr mele kakao
Bagr pořád mele kakao
Bagr stále ještě mele kakao
Bagr nepřestává mlít kakao
.. a podobný voloviny...
Já naštěstí za svojí osobu musim říct, že se dokážu ohlídat tak, abych se neopila.. Prostě se napiju, ale nemám problém s koordinací pohybů.. Nejdál sem se dostala říkám na tý prodloužený...
Já hlavně nesnášim, když se lidi opijou a pak se po sobě začnou plazit a volizovat (jako třeba moji drazí spolužáci, kteří se na rozlučce se spolužákem kterej letos jel do USA napili tak, že se holky líbaly s holkama, pak i s klukama a 2 kluci se dokonce líbali spolu )...
jo tak ty smsky museli bejt prdel jak něco to bych vám taky nevěřila .....ale to ocucávání to je celkem nechutný
Tak my sme měli rozlučku se základkou a oni lidi z naší třídy pustily až do salonku za hodku, ale já sem radši odešla. když jsme byly venku tak jsme nechlastaly ale pili nealko a potom jsem odešla když šli dovnitř a ubec mi neva, že sem o to přišla... Co sem slyšela co tam dělaly tak to bylo na blití....Tak já chlast taky nepotřebuju sem věčně vytlemená...Skoro nejvíc ze třídy...
Michelinek- SP member
-
to já mám zas problém, že jsem horozně malá.. asi 162cm
end.in.ka- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 26
Ty SMS mi se provokujem přes skrytý čísla ale můžou to jenom ty s O2
Michelinek- SP member
-
Nepostavíme pyramidu nebo spíš nějakej velikostní sloupec?
Michelinek- SP member
-
HOlky moje já valím musim zitra rano brzo přič taks e tu mějte AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ
Taky achoooj
Michelinek- SP member
-
Mno, nám nedělá žádnej problém se bavit bez alkoholu.... My sme taky taková věčně vytlemená banda... Ale co, smích přece prodlužuje život...
To bysme zkusit mohlyMichelinek napsal:Nepostavíme pyramidu nebo spíš nějakej velikostní sloupec?
Tak mi taky jako my se hlavně bavíme, protože tam máe spoustu kluků a ty pořád něco vyváděj. Degéni, ale upe správný už bych to bez nich asi nevydržela!Ok já se du přeměřit a potom uděláme seznam velikostí a mezi nás naskládáme podle velikostí kluky z SP Tak neim jestli je to přesně ale asi měřim 171,5 cm!
Michelinek- SP member
-
Takže se pomalu srovnáváme my sme s Jájou uprostřed nejvyšší si zatim ty Lidunko! Hm ty budeš veedle Pierra zatim
Michelinek- SP member
-
Strana 9 z 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 9 z 17
Povolení tohoto fóra: