Nové CD
+19
Nova.Niky
Pet
Katík
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Kitty
Kuci
Domulka
end.in.ka
janca2400
Michelinek
Lucca
Sandy
monuli
ifuska19
52martina
pat
2Lidunka2
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 4 z 27
Strana 4 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27
Re: Nové CD
Sestři, ani nevíš, jak ses teď sekla.... protože Mouchu bych fakt nejradši zabila....
Si mě rozesmála a ani nevíš proč To je švanda Že ses musela trefit zrovna do Mouchy... Moucha... je takovej jeden idiot
Nooo, ale jinak máš pravdu... Já sem moooc hodná a nikomu (skoro) neubližuju
Si mě rozesmála a ani nevíš proč To je švanda Že ses musela trefit zrovna do Mouchy... Moucha... je takovej jeden idiot
Nooo, ale jinak máš pravdu... Já sem moooc hodná a nikomu (skoro) neubližuju
To skoro je tam kvůli tomu, že kdybych náááhodou někomu nakonec ublížila, aby si ten někdo nemohl stěžovat, že sem říkala, že nikomu neubližuju..
mám novinku:
Novinky
Co se děje u SP nového?
Nové CD
Moucha... je takovej jeden idiot
Řeší se tu fakt moc zajímavý věci
Novinky
Co se děje u SP nového?
Nové CD
Moucha... je takovej jeden idiot
Řeší se tu fakt moc zajímavý věci
Sandy- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 13. 05. 07
Tak mě napadlo. Kluci zveřejnili názvy nových písniček, ale řekli, že je nejspíš změní. Je tam nějaký název, který se vám opravdu líbí a neměnili by ste ho? Mně se hodně líbí What If. To je úžasný .
Jo what if je super, ale chuckovi se to moc nelíbí.......a ještě se mi moc líbí YOur love is a lie
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
Jen to že vyjde po Novym roce myslim a že tam bude hromada písniček a kluci se ho pro nás snažili udělat co nejlepší . Jako se těšim! A hlavně na ten new singl 29.října. Už se to blížíííí! A hlavně pokuď přijedou juhúúú
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
ještě že jsem se zeptala. jsem už panikařila, že vyjde už 29. 10.. Tak to dopadá, když člověk ví jen část .
Jako těšim se asi si udělám cedulku a budu odškrtávat dny až k 29.říjnu. Jako sem na to zvědavá. Jako když sem četla s kym všim spolupracovali, tak mě trnulo v zádech, aby bylo pořád slyšet, že to sou písničky od nich, ale myslim, že si kluci do ničeho kecat nenechaj
Michelinek- SP member
-
ahoj tak sem tady já teda nevímm jak to mám naštelovaný ale ja nas vidím na druhy strance uprostřed
Já nás mám na druhý stránce nahoře aby přijeli tak neim kdo tam bude mít chybu
Michelinek- SP member
-
omlouvám se všem, že zanedbávám SP news!
a to s tim na druhý stránce uprostřed jsem nepochopila. mohl by mi to, prosím, někdo vysvětlit?
a to s tim na druhý stránce uprostřed jsem nepochopila. mohl by mi to, prosím, někdo vysvětlit?
no my řešíme na který starnce v demandu jsme !já nás vidím na druhé strance u prostřed a Michelinek zase na druhé strance uplně nahoře takže to nejak nechapem čím by to tak mohlo být nevite to nekdo kde nás vidite vy,?
Jj to je hrozný,ale radši bych věřila tomu že sme tam první
Michelinek- SP member
-
Strana 4 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 4 z 27
Povolení tohoto fóra: