A čo oblečenie? :-)
4 posters
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
A čo oblečenie? :-)
chvilu som vahala ci temu zalozit do your life alebo ostatne, no nakonec zvitazilo your life.
no a co ma prinutilo zalozit tuto temu je vlastne to, ze som si prave bola na poste pre nove GC tricko... je take krasne
no a co ma prinutilo zalozit tuto temu je vlastne to, ze som si prave bola na poste pre nove GC tricko... je take krasne
Re: A čo oblečenie? :-)
Já mám od loňského léta 1 tričko Simple Plan a pak nádherné Chuckovo tyrkysové Role Model
Role Model přímo z USA Máme tam známou, tak jsem to přes net objednala a zaplatila, došlo to k ní a ona mi to pak dovezla... Obě trika + A Big Package For You
Ale to zelený Role Model je stejně nejnejnej (jenom je mi trošičku velký)
Ale to zelený Role Model je stejně nejnejnej (jenom je mi trošičku velký)
tak kebyze to mam tak by ma uz velkost asi netrapila...
aj ja mam v usa znamych a nikto nic.
aj ja mam v usa znamych a nikto nic.
Představ si, že sem si to Role Model triko na dovče omázla o ňákej pitomej dresink na salát našich známých, který s náma bydleli. Neměli to pořádně užavřený a ona se do toho namočila flaška a já se od toho zadělala... Mělas mě vidět, jak sem byla naštvěná... Úpě rudá vzteky... Sice to šlo vyprat, ale mám tam takovej tmavší flek..
to je smutne. a strasne. ... to by bol asi zaujimavy pohlad, vidiet ta tak.
no a co je na dovce?
no a co je na dovce?
Na dovolené Budu se vyjadřovat srozumitelněji
Ale byla sem fakt dost naštvaná...
Ale byla sem fakt dost naštvaná...
tak vies, normalne by som rozumela, len ked je to este skratnene...
jakurat som si spomenula na jedneho chalana co bol na chate, ten ma fakt dostal. uz neviem ci bol slovak alebo cehc, ale to je jedno, dolezite je co mal napisane v zlozke: ake jazyky ovladas.... no a on tam mal: trochu anglicky, cesky, slovensky...
jakurat som si spomenula na jedneho chalana co bol na chate, ten ma fakt dostal. uz neviem ci bol slovak alebo cehc, ale to je jedno, dolezite je co mal napisane v zlozke: ake jazyky ovladas.... no a on tam mal: trochu anglicky, cesky, slovensky...
Já ovládám velmi dobře češtinu Pak tak nějak akorát angličtinu, s němčinou bojuju první rok a němčina nade mnou zatím vítězí a slovenštině rozumim.. Teda spíš pochopim o co jde..
tak ja som na tom asi tak, ze ovladam aj, sj, dohovorim sa cj, a nemina... no s tou to bude asi horsie... ucim sa ju treti rok ale pripada mi to tak, ze z toho nic neviem.
co se týká třiček skupin, tak mam jedno GC a jedno Wohnout a taky nějaký metalový kapely, ale tam šlo o obrázek .
Jinak čeština podle učitelky je za dva nebo za tři. angličtina mě baví, ale nejde. němčinu se učim pátym rokem a umim jenom "dobrý den", "nashledanou" a "děkuji". no a ještě se učim druhym rokem latinu a tam umim jenom "a". prostě talent na jazyky .
Jinak čeština podle učitelky je za dva nebo za tři. angličtina mě baví, ale nejde. němčinu se učim pátym rokem a umim jenom "dobrý den", "nashledanou" a "děkuji". no a ještě se učim druhym rokem latinu a tam umim jenom "a". prostě talent na jazyky .
no to vidim. jazykovedny genius.
ja mam aj lp, teraz uz tri gc, acdc, spominane sp a to je asi vsetko.
no a podla ucitelky sa nikdy neriad...
ja mam aj lp, teraz uz tri gc, acdc, spominane sp a to je asi vsetko.
no a podla ucitelky sa nikdy neriad...
Tak takovej 'tričkovej přeborník' jako pat vážně nejsem
Ale anglinu mám moc moc ráda Jenom na ní chytám blbý učitele....
A němčinu nenávidim... Dělá se mi z ní zle...
Ale anglinu mám moc moc ráda Jenom na ní chytám blbý učitele....
A němčinu nenávidim... Dělá se mi z ní zle...
mno a já nemám žádný triko, co se týká kapel ale v práglu, pokud se tam něco bude moct koupit, tak beru buď mcr bo bt
neminu rada nemam, ale ucku mame dobru. a anglinu milujem. vsetko co je okolo mna, je po aj.
My máme na něminu naší třídní... Docela nás dusí ... Ale mně se prostě němina jako jazyk nelíbípat napsal:
neminu rada nemam, ale ucku mame dobru. a anglinu milujem. vsetko co je okolo mna, je po aj.
2Lidunka2 napsal:My máme na něminu naší třídní... Docela nás dusí ... Ale mně se prostě němina jako jazyk nelíbípat napsal:
ani mne.
hej a na konciku asi mcr veci predavat nebudu,ze?
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: