A čo oblečenie? :-)
4 posters
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: A čo oblečenie? :-)
2Lidunka2 napsal:Já nechci dostat paličkou do hlavy
ja by som chcela... lebo potom by som si ich mohla zobrat so sebou...
kdybych dostala paličkou do hlavy, tak bych měla nějakou dobu bouli na hlavě a mohla bych se chlubit, že je od Boba ..... ještě jsem zapoměla na jedno třičko GC. a jinak v Praze, pokud budou něco prodávat, tak bych si chtěla koupit nějaký triko anebo nějaký CD či DVD. spíš teda DVD BT, protože to ostatní už mam. sice ne originál , ale mam .
aj ja chcem dvd, len ci mi vidu peniaze... lebo neviem, ci by som nasich uprosila. no ale najprv ich musim uprosit, aby sme vobec do shopov isli.
Taky si plánuju něco koupit.... Si koupit... Ne koupit (třeba něčí botou dupanec)
stovka mi chyběla . jsem si chtěla koupit tričko MCR i BT jenže jedno stálo 600,-, takže jsem měla jen na jedno a střihově se mi nejvíc líbilo od MCR a děsně mě mrzí, že jsem si nekoupila BT, ale kdybych to udělala naopak, mrzelo by mě, že nemam MCR. Jo a někdy v blízké době bude reportáž na očku. včera jsem na to viděla upoutávku. Byli tam BT .
Já měla navíc problém s tim, že sem s sebou měla jen 700 a to sem ještě potřebovala ňáký prachy na druhej den..
[quote="52martina"]kdybych dostala paličkou do hlavy, tak bych měla nějakou dobu bouli na hlavě a mohla bych se chlubit, že je od Boba .....
lepsie by bolo, kebyze ti ta palicka vypichne oko, to mas na cely zivot a tym sa mozes tiez chlubit(jako sa to povie po sk? )... (ale samozrejme ze to oko by lepsie nebolo... )
lepsie by bolo, kebyze ti ta palicka vypichne oko, to mas na cely zivot a tym sa mozes tiez chlubit(jako sa to povie po sk? )... (ale samozrejme ze to oko by lepsie nebolo... )
když ti někdo řekne, že se moc chválíš. moje slovní zásoba i česká je moc malá . nevim, jak to jinak vysvětlit. aspoň ne teď. teď jsem zrovna dokoukala tu reportáž z očka. bože jak já ty kapely žeru. ale bylo tam dost dobře vidět, nebo spíš slyšet, jak ten zvuk byl děsnej. BT měli zvuk ještě dobrej, ale MCR. Snad to nebudou brát nijak špatně a neovlivní to jejich pohled na ČR a teda spíš na fans a budou se sem zase chtít podívat a budou se sem těšit .
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: