A čo oblečenie? :-)
4 posters
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: A čo oblečenie? :-)
Táta si hodně stěřoval na to ozvučení... Ale já se mu nedivim... Snad to MCR neodradí a přijedou zas
já to ozvučení ani moc neřešila. Byla jsem tam a prostě jsem si to užívala a ještě k tomu jsem měla zalehlý uši .
Tyjoooooooooooooooooooooooooooo
Našla sem si 3 úpe skvělý Role Model trika na netu, měli na officiálním obchodu slevu... Chtěla sem si to objednat přes naší známou a v létě si to u ní v USA vyzvednout.... A JÁ KRÁÁÁÁÁVA SE TEN DEN, KDY SEM SI TO MOHLA JAKO POSLEDNÍ OBJEDNAT POHÁDÁM S TÁTOU !!!! Takže nic.... Páč se na mě naštval... A řekl, že mám smůlu, ať si to vyžeru...
Našla sem si 3 úpe skvělý Role Model trika na netu, měli na officiálním obchodu slevu... Chtěla sem si to objednat přes naší známou a v létě si to u ní v USA vyzvednout.... A JÁ KRÁÁÁÁÁVA SE TEN DEN, KDY SEM SI TO MOHLA JAKO POSLEDNÍ OBJEDNAT POHÁDÁM S TÁTOU !!!! Takže nic.... Páč se na mě naštval... A řekl, že mám smůlu, ať si to vyžeru...
Už sem to zkoušela... Jenže bez táty a jeho internetový karty to nezvládnu.. Navíc teď už je pozdě... Já to na něj zkoušela hned jak se naštval a pár dní po tom, ale nic... Prostě "Máš smůlu děvče" Hlavně že von si objednal takovou hromadu doutníků a ňákou blbou krabicí, že když sem slyšela kolik to stojí, málem mě kleplo Já bych za to svoje platila i s poštovnym tak 800,-
no to ja som tiez mala taketo podobne problemy. sme boli na koncerte aj s daddym a som si chcela kupit nejake tricko alebo nieco take, som si od neho isla vypytat peniaze a on sa najedoval ze uz koncert nas stal vela...(a pritom to mal len chvilkovy naval hnevu ) a ja som mala len 200kc, som sa spoliehala nanho ze mi nieco da. a tak mam velke nic.
mně na koncertu chyběla stovka a neměla jsem nikoho, koho bych mohla poprosit o peníze
já si chtěla koupit jedno boží triko BT, stálo 600.....jenže já chudý student mno, tak příště...to si ho koupím 100% koukejte, není nádherný
oni ho tam měli ? ale co. už je to jedno. bylo by dobrý, kdyby je zařadili i na metalshop. nevíte o nějakym internetovym dobrym obchodě, kde maj věci BT?
Jo, tohle triko tam měli... Ale o žádnym obchodě, kde by měli BT nevim.. i když počkej, mrknu se..
No jo... Ale zajímavý to může být leda tehdy, kdybys zemřela relativně mladá, takže bys i po smrti vypadala stále dobře a byla při síle... Páč kdyby ti bylo už ňákejch 80 a byla bys ráda, že vůbec ještě sedíš, tak si myslim, že bys tu svojí smrt už ani přežít nechtěla...
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: