BILLY TALENT
+18
Kaczenka
Pet
AlenkA
Kokos(ka)
K7BO
Fabiola
Barča
Katík
Berkana
Kitty
2Lidunka2
janca2400
Michelinek
lucmo
monuli
ifuska19
pat
52martina
22 posters
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: BILLY TALENT
Sakra proč já nemám očko
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Děvčata to mi nedělejte takhle mě trápit
Michelinek- SP member
-
tak myslím že maj i na stránkách taky video ve kterym běží to co je právě na Óčku a dneska mám zase lepčí náladu jsem viděla WIG na očku
tak to óčko zase není tak podstatný pro mě (teda pokud tam nedavaj něco s SP) jinak bez MTV bych umřela!!! se vždycky divám na Pimp My Ride nebo MTV Made nebo Hogan knows best nebo ještě na My Super Sweet 16 a taky na TRL ale zrovna když tam byli SP tak sem se nedivala
Tak já žiju na základních 4 programech...
Michelinek- SP member
-
stejně toho většina vypadá jako parodie na reality show... takový to maji celý naučený.. prostě hrajou.. (teda mě to tak aspoň připadá)...
Berkana- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 18. 01. 08
presne aj mne to tak pripada... ked som to najprv kukala tak som nechapala o com sa jedna, a potom som pochopila ze to je vlastne hrana reality show
23.6. znovu v Praze? tolik radosti najednou kdo na to má furt brát peníze já snad do prázdnin nebudu mít za co papat btw, kdopak by šel ?
cože? kde, kdy, jak, proč......?
já bych šla, ale myslim, že na mamku tři koncerty budou už moc
já bych šla, ale myslim, že na mamku tři koncerty budou už moc
Chudák mamina
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
ale to snad uhraju buď na oslavu maturity, nebo na zahnání špatných myšlenek v případě neúspěchu.
ježíííííííš BT v Prahe???????????????? tam musííííííííííííííííííííííííííím!!!!!!!!!!!!
dneska nebo včera to přidali na svý myspace. je to teda 23.6 a nějaká Folimanka absolutně nevím, co to je marťo, musíš jít to bude ještě se starýma písničkama, takže začátek s this is how it goes....omg, musíš, zapaříme znova
jasně, že půjdu. času ještě dost . ještě by mě zajímala cena..., ale ta se ještě asi neví.....ty jo. to bude něco. zas je vidět. vlastně po roce a 20 dnech
no právě, já jen četla blog, že přidali nový koncerty v evropě a hned sem si myslela, že tam bude i čr a fakt že jo já ty kluky žeru jééé, teď se mi to zase všechno vybavuje
ale tentokrát jdu doprava. páč Ben je skoro pořád otočenej tam a ti vlevo si ho moc neužijou. (ale zas jsem si pořádně užela Franka s větráčkem )
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Povolení tohoto fóra: