BILLY TALENT
+18
Kaczenka
Pet
AlenkA
Kokos(ka)
K7BO
Fabiola
Barča
Katík
Berkana
Kitty
2Lidunka2
janca2400
Michelinek
lucmo
monuli
ifuska19
pat
52martina
22 posters
Strana 4 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: BILLY TALENT
Holky neim to jistě ale někde sem četla že má Aaron roztroušenou sklerozu,což sem hned uronila slzičku
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Mám takovej dojem, že jo, ale prostě může to bejt klep, ale těžko říct, ale prostě sem z toho byla naměkko, že už s klukama Aaronek hrát nebude
Michelinek- SP member
-
Ještě tam bylo jako, že se snaží podporovat s klukama ten výzkum na tu roztroušenou sklerozu, ale prostě neim bojim se toho, že už ho tam neuvidím
Michelinek- SP member
-
proč by neměl hrát? tuhle nemoc má dlouho a on se rozhodně nevzdává, zalažil nadaci či jak to nazvat a bojuje, koncertuje s klukama dál a rozhodně se nechystá skončit
Fakt ,tak nějaká holka psala, že už brzo nebude moct hrát! Ale o tý nadaci jsem to slyšela je to podle mě moc hezký jiným!
Michelinek- SP member
-
Sem to zapoměla dopsat konec věty: pomáhat
Michelinek- SP member
-
to ja kachna, fakt......teď nedávno psal na myspace, jak měli koncert, jak se ten projekt rozjíždí a ani zmínka o tom, že by měl skončit......v dopise fans psal, že se může stát, že kapelu kvůli té nemoci bude muset opustit, ale rozhodně se k tomu v nejbližší době nechystáMichelinek napsal:Fakt ,tak nějaká holka psala, že už brzo nebude moct hrát! Ale o tý nadaci jsem to slyšela je to podle mě moc hezký jiným!
co si ty lidi všechno nevymyslí. jeden něco řekne a druhý to děsně nafoukne a pak to vyvolá akorát tak paniku a tomu určitému člověku to zrovna moc nepomůže .
Tak to je v pořádku! Jako vždycky se mi nejvíc z nich líbil Jon, ale když sem se dozvěděla o Aaronkovi takhle tak sem si ho začala víc všímat. Už v tom Práglu se mi zdál takovej hubenej za těma bubnama, když si sundal to tričko.
Michelinek- SP member
-
Aarona se snažim neřešit, protože on to zveřejnil až teď, protože nechtěl, aby ho někdo litoval. a když to nechce, tak to dělat nebudu.
Já ho taky nelituju spíš ale prostě jsem z toho hafo smutná a vim že se to může stát každýmu z nás! A on se tomu snaží postavit. Upe ho obdivuju! Tu sílu co vkládá na pomoc nejen sobě, ale i ostatním...
Michelinek- SP member
-
Tak ten jsem nečetla nechceš mi ho citovat Akorát doufám, že z toho nebudu přespříliš smutná....
Michelinek- SP member
-
na citování je moc dlouhej ale popisuje tam průběh svý nemoci, jak se během těch těžkých chvil sblížil se svou ženou, klukama s kapely a že se o tom nechtěl zmiňovat, páč nechce bejt litovanej.....asi takhle
To je ale hezký. Koukám že je to fakt úžasnej človíček. tak jako vy všichni tady
Michelinek- SP member
-
je to pravda pravdoucí,ten kdo nám to nevěří, toho zmlaťme palicí
Michelinek- SP member
-
já bych vám to zapomněla říct zítra je na Óčku speciál s klipy Billy Talent myslím .... a je to od devíti
Strana 4 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Povolení tohoto fóra: