Fall Out Boy
+4
lucmo
Kuci
pat
Thereenka
8 posters
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Fall Out Boy
No tak do téhle partičky jsem se totálně zbláznila....jejich poslední album Infinity on High (snad to mám napsaný dobře je naprosto úžasný...dokonce je lepší než to předposlední a to je co říct ..... N ozkrátka všem vřele doporučuju .............
Re: Fall Out Boy
já sem slyšela jen this aint a scene a thanks for the memories a docela se mi líbily
Však samo že se nemusej líbit každýmupat napsal:no nehovorim ze pesnicky maju zle ale ich vobec nemusim.
Některý písničky si poslechnu a fakt ráda.. Tuhle kapelu řadím mezi mé oblíbené, ale tam je až na posledních místech..
Ale nejsou špatní..
Ale nejsou špatní..
Thereenka napsal:Však samo že se nemusej líbit každýmupat napsal:no nehovorim ze pesnicky maju zle ale ich vobec nemusim.
jo
tak mě se ta hudba líbí měla sem jet na koncik ale neopsadil se cestovce bus
Sandy- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 13. 05. 07
No tak tomu se říká pechSandy napsal:tak mě se ta hudba líbí měla sem jet na koncik ale neopsadil se cestovce bus
a velky...Thereenka napsal:No tak tomu se říká pechSandy napsal:tak mě se ta hudba líbí měla sem jet na koncik ale neopsadil se cestovce bus
znám je dlouho, ale víc poslouchat sem je začala nedávno a líběj se mi hlavně z tý nový desky písnička Golden, tu přímo žeru
Jaj...tak ta je víc než úžasnáifuska19 napsal:znám je dlouho, ale víc poslouchat sem je začala nedávno a líběj se mi hlavně z tý nový desky písnička Golden, tu přímo žeru
52martina napsal:tu jsem neslyšela, tak nemůžu posoudit, ale dám na vás .
tady ji máš...dokonce se slovy
https://www.youtube.com/watch?v=5wyTGmsVi4k
tak to si rychle poslechni ....nenutím...chápu.....tuhle větu žeru a hlavně žeru ten film
tak já vám nevim. Mně nepřijde tak úžasná. Možná časem k tomu dojmu dojdu. Ale docela by se hodila do nějakýho filmu.
nenutím.....chápu.....to je ze Samotářů a co se týká Golden....mně se líbila hned při prvních poslechu, možná to bude tím, že ulítávám na samý depresívní písničky
já tam postrádala energii, sílu...nevim, jak to nazvat. prostě jsem pořád čekala a ono nic.
ale to jo, je taková....táááhláááá ale já ji zbožňuju mně se třeba moc nelíbí surrender od BT
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: