Fall Out Boy
+4
lucmo
Kuci
pat
Thereenka
8 posters
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Fall Out Boy
nelíbí? Ježiš, tu já miluju. Ta mě k nim uplně přitáhla. Když jsem to viděla poprvý, tak jsem jen zírala s otevřenou pusou a byla jak v transu. V ní je právě to napětí a v tom nejlepšim okamžiku vybouchne a pak je zase klid. aaaaah jak já ji miluju .
mno, mně se nelíbila hned od začátku z té druhé desky sem se zamilovala do devila....ale to bude taky tím, že to byla první písnička, kterou sem od nich slyšela...nebo zaregistrovala, že to sou bt
si pamatuju, jak se mi Devil... líbila už když byla nová a Red Flag taky. Ty písničky byly fakt skvělý, ale bratrovi se nelíbily, tak jsem to vždycky před nim přepnula. Ale nejlepší na tom je to, že v tý době mě nenapadlo, že by se mi ta kapela mohla tak moc líbit, natož že budu na jejich koncertu(teda on nebyl jejich, ale to vem čert ). To je to samý jako s GC. Když Girls and Boys byl novym klipem, tak se mi moc líbil a pamatuju si, jak jsem říkala, že ta písnička je dobrá, klip legrační, ale ty lidi , takový strašidla a hlavně ten s tim tričkem Slipknot!
tak mě se bt zalíbili hned na poprvé.....dyž byl na mtv devil tak naši jen nechápali, jak se mi to může líbit, ale já z toho klipu byla nadšená ale vůbec sem neřešila jak vypadaj, jen sem věděla o benovi....dokonce i na koncert sem šla s tím, že sem věděla, že tam sou 4 ale absolutně sem nevěděla jak se menujou když sem poslouchala cd, tak mi nějak nenapadlo zjišťovat něco víc
a golden je nádherná
a golden je nádherná
Já teda Bt taky moc neprožívám....znám i lepší ale musím říct že... Surrender- tu žeru.
nemozem si to vysvetlit jak chcem, lebo to bolo nejak myslene... no a sa pytam jako si to myslela?
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: