Fall Out Boy
+4
lucmo
Kuci
pat
Thereenka
8 posters
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Fall Out Boy
Tak tohle byla krásná ukázka jak se dají přídavat příspěvky , který jsou v podstatěo ničem To miluju Mluvit mluvit a přitom o ničem...to neumí jen tak někdo
Hele to mě nebudeš věřit,ale když sem psala ten příspěvek tak mě napadlo přesně othle.....
stránku?? tak to přidej děvče....
Byla to blbost jak vrata ale když sem si to pozdějc četla tak jsem u toho ležela pod stolem
Byla to blbost jak vrata ale když sem si to pozdějc četla tak jsem u toho ležela pod stolem
Thereenka napsal:Tak tohle byla krásná ukázka jak se dají přídavat příspěvky , který jsou v podstatěo ničem To miluju Mluvit mluvit a přitom o ničem...to neumí jen tak někdo
tvoja specialita?
specialita nás všechpat napsal:Thereenka napsal:Tak tohle byla krásná ukázka jak se dají přídavat příspěvky , který jsou v podstatěo ničem To miluju Mluvit mluvit a přitom o ničem...to neumí jen tak někdo
tvoja specialita?
jsem se až dneska pořádně zadívala na tohodle smajla . děsně se mi líbí, jak se mu klepe horní ret .
52martina napsal:jsem se až dneska pořádně zadívala na tohodle smajla . děsně se mi líbí, jak se mu klepe horní ret .
mne sa to tiez lubi, ale zaroven je to take divne... neviem, proste mi na tom neco nesedi...
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: