videa
+26
fialmi
n.i.k.y
AlenkA
Lu_cy
Gela
Fabiola
mišule
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Pet
Katík
Kokos(ka)
Barča
TyNuSa
Kitty
Domulka
2Lidunka2
janca2400
Michelinek
paramore
Lucca
pat
ifuska19
Kuci
52martina
30 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 5 z 41
Strana 5 z 41 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41
Re: videa
tak to já po tanečních umim možná tak blues, jive a mazurku, ale tu jsme se učili už ve školce2Lidunka2 napsal:Já ráda tancuji Ale pouze společenské tance jako walz, jive, čača, tango (to úpe zbožňuju), polku (po panáku), blues, rumbu, slowrock, foxtrot, quickstep, atd atd...
Koukám, že taneční jedou....Vrrrrrn
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
já vám věřim,ale houpat se na podpatcích opravdu nechci
Michelinek- SP member
-
no to je právě jedna z těch vtipných věcí. v životě jsem na tom nestála a pak jsem hned na tom měla tančit
Tak já se toho bojim jen se nechci vidět na maturitnim plese bude trapas
Michelinek- SP member
-
Tak mám dost kluků snad mě podrží
Michelinek- SP member
-
Tak už sem doma...
Holky promiňte, já nefotila.. Ale fotila kámoška, tak snad mi ty fotky pošle...
Odpustte mé překlepy, klávesnici vidim dvojmo... Ze začátku sem málo tancovala, utíkali nám partneři do hospody... Tak sme s kámoškama chodily na paňáky.. jednou, dvakrát, třikrát, ..... sedmkrát.... Asi ve 3/4 prodloužený se můj tanečník konečně objevil, už pěkně opilej a vytáčel tam se mnou polku, walz a jive tak že sme kosili všechny kolem a já s tim nic nemohla dělt.. Na závěr ploužák, při kterym se mnou házel sem a tam jak s hadrovou panenkou.. skvělý...
Holky promiňte, já nefotila.. Ale fotila kámoška, tak snad mi ty fotky pošle...
Odpustte mé překlepy, klávesnici vidim dvojmo... Ze začátku sem málo tancovala, utíkali nám partneři do hospody... Tak sme s kámoškama chodily na paňáky.. jednou, dvakrát, třikrát, ..... sedmkrát.... Asi ve 3/4 prodloužený se můj tanečník konečně objevil, už pěkně opilej a vytáčel tam se mnou polku, walz a jive tak že sme kosili všechny kolem a já s tim nic nemohla dělt.. Na závěr ploužák, při kterym se mnou házel sem a tam jak s hadrovou panenkou.. skvělý...
No to byla Jenže nejhorší je na těch opilej (nebo aspoň přiopilejch) chlapech to, že to vůbec nechtěj přiznat... Furt "Nééé, já nejsem opilej... Dyť sem nic nepil... Jenom víno, asi 5 zlatejch tequil a bůhvíkolik dalších paňáků.."
No já doufám nikdo loni nepropad takže je nás stále 32. Lidunko sem mrtvá pod židlí Chtěla bych vidět ten závěrečnej ploužák sem teda z toho pěkně zkosená
Michelinek- SP member
-
My se dem příští víkend zkosit ke kámošce dem slavit její narozky. Bude peckaaaa
Michelinek- SP member
-
tak to si to užiješ ty jo ale moc to nepřehánějte at nezbouráte barak....ale není tvuj tak to máš jedno...to mysme ted na té oslavě rozzbili koženy polohovatelny křeslo...nás na to naskakalo asi 7 a křeslo rup a už to bylo
My budem jen v jejím pokojíčku nikdo nás nechtěl podporovat v alkoholu až si máme ničim přiťuknout ale má sestra to vzala na svá bedra Je moc fajn...Bude toho trochu víc na přitiknutí :lol!:Rozmlátit křeslo
Michelinek- SP member
-
Jj mě bude 17 kámošce teda bylo a ségře je 21 , ale je menší než já
Michelinek- SP member
-
Já vim, ale někdy si dem po krku jako každý sourozenci Těšim se na tu oslavu. Bude sranda a tak, takže mě tu příští pátek a sobotu neuvidíte
Michelinek- SP member
-
V neděli doufám, že přijdu, abych to ještě nedospávala Sem zvědavá na holky po ránu. Sraz čarodějnic To vypadá, že čekáš že už se nevrátim a umřu tam
Michelinek- SP member
-
Strana 5 z 41 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 5 z 41
Povolení tohoto fóra: