Sraz
+22
n.i.k.y
fialmi
Kikishka
Lu_cy
Gela
Guiltylka
Katík
Fabiola
Kokos(ka)
Kaczenka
Pet
Barča
janca2400
Michelinek
Kitty
monuli
ifuska19
Lucca
52martina
2Lidunka2
pat
Domulka
26 posters
Strana 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Sraz
Já přijela až později.. jinak bych šla taky.. ale viděla jsem Domulku.. ale nestihla jsem jí nic říct,páč zdrhla..
Já se trhla rekord - byla sem ve čtvrt na 7 už v Holešovicích.. v porovnání, že tam někdo byl už od rána..
my sme tam boli od obeda a mne to prišlo tak akurát... vôbec som sa tam nenudila lebo sa tam stále niečo dialo, dokonca ani tú tabuľku som si nestihla vyrobiť, až až potom keď sme čakali pred vchodom (ale ešte neboli také mačkanice) som ju dokončovala niekomu na pleci..
akurát ma mrzí že som nevidela katíka, pet a kitty... ale som rada že sme na seba narazili s kačenkou, lebo to bola taká náhoda aj opicu som videla dokonca som sa jej aj dotkla
ja som si inak nič nechytila ani nenašla na zemi ale nevadí mi to... užila som si ten koncík a z toho mám najväčšiu radosť
akurát ma mrzí že som nevidela katíka, pet a kitty... ale som rada že sme na seba narazili s kačenkou, lebo to bola taká náhoda aj opicu som videla dokonca som sa jej aj dotkla
ja som si inak nič nechytila ani nenašla na zemi ale nevadí mi to... užila som si ten koncík a z toho mám najväčšiu radosť
ja sem vas chtela vsechny moc videt !! ale to proste neslo !! po koncerte sme se prospali na certsvy vzduch a koupit piti, jinak bysme padli !! a pak uz sme se zpet do haly nevraceli.. jen pred halu a tam uz sem videla Barču tak sme se zas pripojili k ni !! ale Katíka Pet a Kitty sem tez chtela videeet holkyy musime se nekdy slest nekde jinde !!Kaczenka napsal:Taky sem tě mohla vidět, Barča na tebe čekala, ale musela sem jít..
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
To jo, doufám že na dalšim srazu už chybět jako nebudu.. kromě opice Monkey sem si eště odnesla tu černou mikču s těma červenejma růžema z YLIAL.. Baru vzpomněla sem si na tebe na začátku koncíku, když přišel Davi v těch červenejch kalhotách a klobouku a vzpomněla sem si, jak sme mu je zdrbaly..
Kaczenka napsal:To jo, doufám že na dalšim srazu už chybět jako nebudu.. kromě opice Monkey sem si eště odnesla tu černou mikču s těma červenejma růžema z YLIAL.. Baru vzpomněla sem si na tebe na začátku koncíku, když přišel Davi v těch červenejch kalhotách a klobouku a vzpomněla sem si, jak sme mu je zdrbaly..
fakt? mne tie gate naživo vôbec nevadili :D:D možno som si na ne už zvykla... a popravde som si asi v polke koncertu uvedomila že som vôbec nezaregistrovala čo majú chlapci vlastne oblečené, neviem ako je to možné, ale nejako som to vôbec nevnímala, len som sa dívala na nich celý čas a bola som úplne šťastná
tú mikinu som chcela aj ja!!! ale ja som prišla k tomu merchu dosť neskoro, a už nás odtiaľ vyhadzovali sekuriťáci a tie veci už balili, a potom sa tam ešte objavil Pat tak som sa ním fotila takže som si ju nestihla kúpiť... trošku ma to mrzí lebo bola fakt pekná a nebola ani moc drahá, čakala som že bude stáť viac!!!! ale nevadí...
No ale zase vyfotit se s Patem, to nwm možná bych si zato radši koupila tu mikču jinde.. mě mrzelo, že sem ho neviděla vubec.. příště musim všecko vychytat..
Barča napsal:Kaczenka napsal:To jo, doufám že na dalšim srazu už chybět jako nebudu.. kromě opice Monkey sem si eště odnesla tu černou mikču s těma červenejma růžema z YLIAL.. Baru vzpomněla sem si na tebe na začátku koncíku, když přišel Davi v těch červenejch kalhotách a klobouku a vzpomněla sem si, jak sme mu je zdrbaly..
fakt? mne tie gate naživo vôbec nevadili :D:D možno som si na ne už zvykla... a popravde som si asi v polke koncertu uvedomila že som vôbec nezaregistrovala čo majú chlapci vlastne oblečené, neviem ako je to možné, ale nejako som to vôbec nevnímala, len som sa dívala na nich celý čas a bola som úplne šťastná
tú mikinu som chcela aj ja!!! ale ja som prišla k tomu merchu dosť neskoro, a už nás odtiaľ vyhadzovali sekuriťáci a tie veci už balili, a potom sa tam ešte objavil Pat tak som sa ním fotila takže som si ju nestihla kúpiť... trošku ma to mrzí lebo bola fakt pekná a nebola ani moc drahá, čakala som že bude stáť viac!!!! ale nevadí...
mimochodem, kamarádka si koupila tu YILAL mikinu - a hrzně se drolí, protože ten potisk je i na tom zipu..
nicméně, já mám to YLIAL tričko na ramínka a je perfektní
na koncertě sem zhubla asi 2 kila a je mi menší velikost trička
Byl tam vůbec Pat??
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:Byl tam vůbec Pat??
viz moje fotka s ním v mé galerii
byl hrozně vtipnej..
ikdyž téměř nic neřek.. tam procházel kolem, tak sme za nim s Lindou zaběhli, že prej jestli by se s náma nevyfotil. A on "YUP!" a nahodil svůj výraz a pak i já na něj, jestli bych se s nim taky nemohla vyfotit a on zas "YUP!" :D
kočička moje..
a pak jsme ho potkali večer ještě nahoře u merche
Tak to vám teda závidim.. já ho chtěla strašně moooocinky moooc vidět a ono to nevyšlo
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Fabiola napsal:dekujuuKaczenka napsal:Ježíííš ty máš úžasnej avataaar..
btw: absolutně souhlasim.. jen mi neber mýho Chucka :D
podělíme se? ne,dobře.. jelikož už máš s Chuckem menší "vztah" vezmu si Seba..Domulka napsal:Fabiola napsal:dekujuuKaczenka napsal:Ježíííš ty máš úžasnej avataaar..
Fabiola napsal:podělíme se? ne,dobře.. jelikož už máš s Chuckem menší "vztah" vezmu si Seba..Domulka napsal:Fabiola napsal:dekujuuKaczenka napsal:Ježíííš ty máš úžasnej avataaar..
proč Sebbyho toho už maj skoro všichni ... co takovej Jeff??? ten je přece taky sexy ne?
Tak fajn já mám Davida ^^ A kousek Seba chci taky
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
Gela napsal:Tak fajn já mám Davida ^^ A kousek Seba chci taky
prosím?????????? od mojho Daviho ruky preč!!!!!!!!!!!!
Strana 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Povolení tohoto fóra: