Sraz
+22
n.i.k.y
fialmi
Kikishka
Lu_cy
Gela
Guiltylka
Katík
Fabiola
Kokos(ka)
Kaczenka
Pet
Barča
janca2400
Michelinek
Kitty
monuli
ifuska19
Lucca
52martina
2Lidunka2
pat
Domulka
26 posters
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Sraz
My je úplně dorazíme
No já doufám, že se v Čechách ukážem jako správný fanoušci a pořádně to tam rozjedem...
No já doufám, že se v Čechách ukážem jako správný fanoušci a pořádně to tam rozjedem...
LIDI, KDO SE CHYSTÁTE NA TEN SRAZ PŘED KONCERTEM NA VÁCLAVÁKU VE 12:00 ?
Já mám totiž takovej problém, že se do Prahy tak brzo nedostanu... A někde bych se s váma srazit chtěla..
Já mám totiž takovej problém, že se do Prahy tak brzo nedostanu... A někde bych se s váma srazit chtěla..
Domulka napsal:ale no tak.. já tam na tebe dám pozor!
Já sem mámě řikala, že nejsem žádný mimino ale ona prej, že bych s někym musela jet, ale když tam neznám někoho přímo osobně, tak tam sama jet nemužu..
jo vsak kdyz sem mati rekla ze pojedem s barčou, ze tam snama nemusi jezdit tak ona delala jak kdyby byla barča kdovi kdo !! chapu jako ma strach zejo.. ale obcas je to trochu prehnany
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Kokos(ka) napsal:jo vsak kdyz sem mati rekla ze pojedem s barčou, ze tam snama nemusi jezdit tak ona delala jak kdyby byla barča kdovi kdo !! chapu jako ma strach zejo.. ale obcas je to trochu prehnany
čo ty vieš možno som masový vrah a nedožiješ rána
Barča napsal:Kokos(ka) napsal:jo vsak kdyz sem mati rekla ze pojedem s barčou, ze tam snama nemusi jezdit tak ona delala jak kdyby byla barča kdovi kdo !! chapu jako ma strach zejo.. ale obcas je to trochu prehnany
ou já se tě bojííííím ale na tom srazu si jako vrah vůbec nevypadala ...
Kitty napsal:Barča napsal:Kokos(ka) napsal:jo vsak kdyz sem mati rekla ze pojedem s barčou, ze tam snama nemusi jezdit tak ona delala jak kdyby byla barča kdovi kdo !! chapu jako ma strach zejo.. ale obcas je to trochu prehnany
jen kecá :D:D
barča a masový vrah? pffff..
(nic ve zlym, bari.. )
Domulka napsal:Kitty napsal:Barča napsal:Kokos(ka) napsal:jo vsak kdyz sem mati rekla ze pojedem s barčou, ze tam snama nemusi jezdit tak ona delala jak kdyby byla barča kdovi kdo !! chapu jako ma strach zejo.. ale obcas je to trochu prehnany
jen kecá :D:D
barča a masový vrah? pffff..
(nic ve zlym, bari.. )
co víš že třeba bysme to do ní právě neřekli a ona hned bude vraždit Usama bin Ladina (nevim jak se ten trouba přesně piše)
to viete že nieee ja ani komára nedokážem zabiť (len raz sa mi podarilo sesternici natrhnúť ucho, ale inak som neškodá )
to bych ti teda fakt neverila... jako ze si masovy vrah !!
si moja mamča neee a ty sve deticky nezabiji.. teda az na vyjimky no
si moja mamča neee a ty sve deticky nezabiji.. teda az na vyjimky no
Kokos(ka)- SP member
-
uz sme se videli
Kokos(ka)- SP member
-
já jsem neviděla ani jednoho .. na koncíku jsem byla s Pet a Kaťou, Domču jsem viděla na VIP a před halou a Janču na konci koncertu ... jinak nikoho
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Povolení tohoto fóra: